Храната защо я държиш толкова зле?
Оффф 3 часа по късно се сетих,че вероятно постиш....
Мнението беше редактирано от nervak на 08.04.25 12:06.
казано от nervak на 08.04.25, 10:20:
Храната защо я държиш толкова зле?
В момента не ям продукти от животински произход, защото постя .
За разлика от други години обаче, този път като, че ли ми е много по - трудно - основно виждам зор, че често се чувствам много уморен. Предполагам донякъде е нормално, защото пък и не помня миналите години да съм поддържал толкова високо физическата натовареност и активност. Отделно и като количество на приемната храна се ограничавам.
Мнението беше редактирано от I`M на 08.04.25 12:18.
Миналия ден:
Двусети от :
1. Обръщане от земя - загряващи и 2х80,80,80кг.
2. Полулег с обратен хват - загряващи и 5 х60,60,60кг.
Кръгове от :
1. Високо изтегляне от земя с гребане - загряващи и 3х80,80,80кг.
2. Лег с дъмбели с успоредни длани - загряващи и 12,12,12 с 22-ки.
3. Хоризонтален скрипец - загряващи и 6,6,6
4. Скачане от място на височина от клекнало положение с колене към гърдите в горно положение- 10,10,10.
След кръговете - по минута разходка с 5 и 10кг. дъмбели във всяка ръка с положение на предмишниците малко над перпендикуляра спрямо лакътя.
Днес :
Загрявка с малко плиометрия.
1.Лицеви на халки с дълбоко пускане с пауза - 8,6,6,
2. Кофички на халки с дълбоко пускане и пауза - 6,6,6
Веднага след това ходене в планината.
Храната вчера :
1. Кюфтета от пуешка кайма, три домашни пърленки с масло.
2. Две свински пържоли, две домашни пърленки с масло, пудинг крем с две шепи ядки
3. Пакет пуканки, сладолед.
Последните пъти като писах в дневника бях почнал да свалям килограми. Горе долу свалих 8 кила. Като прекратих поста и поднових животинските върнах 2-3 кила, които отново свалих и в момента продължавам да свалям, като живот и здрава ще се опитам да падна до 94-95 кг. След свалени над 10 килограма се чувствам значително по-добре от преди това и от към кондиция и чисто като усещане на тялото, чувствам се значително по-лек и не ми тежат толкова килограмите ако мога така да се изразя. Намалих ходенето във фитнеса до 1 път седмично. Все още не знам дали няма да го спра изцяло.
Мнението беше редактирано от I`M на 11.05.25 14:22.