казано от D_M на 07.07.25, 20:57:
казано от Dymag на 07.07.25, 20:47:
Дидо и Димо са на приливи и отливи. Джеймс е контузен май
За мен ли това или другия Дидо.
Ако е за мен явно не следиш нещата, защото не съм спирал ни с тренировки, ни с обрано хранене, ни с отслабване, ни с пропуск да опиша в дневника (от които последните около 2 седмици почти ежедневно) 😉
Чак се учудвам ако имате предвид мен. Особено Калата дето ми е такъв фен.
За теб, ама явно съм забравил името. Нали правехте някакви предизвикателства :) .. Но то явно аз пропускам, като пиша чат пат :)
казано от kaloyan на 08.07.25, 08:25:
За теб, ама явно съм забравил името. Нали правехте някакви предизвикателства :) .. Но то явно аз пропускам, като пиша чат пат :)
Аз съвсем до скоро си бях със стария аватар, дето хиляда пъти сме говорили, лайквал си мнения постоянно и ежедневно, демек не е да не ме виждаш. Преди години където направих пас за една година и сега покрай срива на форума за месец /както и повечето/, но за останалото време няма ден кажи речи да не опиша или някакво мнение да не пусна. Но кой да знае с кого си мислиш, че разговаряш. Все тая де :-)
казано от D_M на 08.07.25, 09:05:
казано от kaloyan на 08.07.25, 08:25:
Аз съвсем до скоро си бях със стария аватар, дето хиляда пъти сме говорили, лайквал си мнения постоянно и ежедневно, демек не е да не ме виждаш. Преди години където направих пас за една година и сега покрай срива на форума за месец /както и повечето/, но за останалото време няма ден кажи речи да не опиша или някакво мнение да не пусна. Но кой да знае с кого си мислиш, че разговаряш. Все тая де :-)
Ти защото си сменил аватара и никнейма. Освен това сменяш и името на дневника, заради това.
Хвърлям по едно око на диагонал чат-пат да ви видя какви ги вършите. Цял месец като не беше активен форума се отрази разбира се, но даже бих казал добре ми се отрази лично на мен - малко информационен и комуникационен детокс.
Отделно в моя бранш май и юни е хармана, тези два месеца често хранят годината и нямам много свободно време.
Сега пък съм на морето, та имам по-приятни занимания през повечето време и така, но ти благодаря че мислиш за мен.
казано от Димо на 08.07.25, 12:00:
Хвърлям по едно око на диагонал ......
С килата до къде го докара, заеба ли нещата или натискаш.
Пак мина почти месец, а не съм писал много много. Тук наскоро ходих да помагам на един приятел, че мина ком-емине с колело за под 5 дни. Та беше много забавно.
Станах сериозен механик по колелетата, вече си оправям сам спиците и каплите. Така ми се наложи де.. Като цяло в бая добра форма влязох. Успях да се аклиматизирам и към топлото . .. Аз също ще правя за поредна година ком-емине. Най-вероятно след първата седмица на август.
Утре мисля да се кача от Априлци до хижа тъжа с колелото и ако ми е леко, чак до Голям кадемлия. Но е много топло и не знам колко ще ми се напъва... Офп-то слабо :))) Но го има ..
Качих се аз, обаче и качването и слизането не са много леки. Той е път, ама на места е с брутални камънаци. Но пък времето ме изненада, че беше бая приятно. Горе успях да снимам много скални орли се рееха. Като цяло не съм виждал досега подобно нещо из стара планина. Но явно в този район специално го има. Там има и некви термики, та явно и затова. Денивелацията близо 1800 метра се събра само нагоре. Колелото много добре, сега пак ще проверя каплата за изкривявания и дали всичко е ок. Доста свалих от мазнините, но пак имам повече в сравнение с минали години, като килограмите са също с една идея повече от тези които подържам обикновено лятото... Нищо фатално, това е щото не тренирам достатъчно силово :)) Засега не е фатално, докато не стане фатално :)) но точно затова движим, за да не ги допускаме тези неща по възможност.
Но пак сега съм 72, обикновено падам около 70-71. И въпреки че разликата не е голяма, според мен имам намалена мускулна маса, за сметка на подкожните мазнини.