Сглобих велотренажора и карам вече 3 дни.. Сложих до на старото колело, понеже в България по празниците, макар и работни дни никой не работи и доставката ми от DHL дойде за 1 ден от Германия, а се влачи вече 1 седмица в Български пощи. Не знам защо са ги избрали тях. Досега ми пращаха със спиди ..Както и да е ..
Оказа се че с велотренажора тренировките са в доста по-контролирана среда и освен това са доста по-сериозни. ДА си призная честно, винаги съм ги подценявал, но смея да кажа сега, че с тях също може да се натренираш ама много яко. Причините са, че самата постановка е такава че не може да скатаваш. Аз към момента съм на точно определени ватове и ди подържаш 1 час, та и повече. И освен това въртиш винаги на як каданс. Сравнитено високооборотно каране. Докато на реално като караш, има доста чийтове и почивки, сменяш скорости, забавяш каданс пускаш баир. Тук сега тренировките са с определена мощност, която се подържа и няма скатавки. Като цяло доста ми хареса. С това може да се стане доста як. Просто е еднообразно, но който иска да тренира и вижда смисъл от тва нещо е супер.