Леко раздвижване

Прескочи до:

26.12.25
13:49

Сглобих велотренажора и карам вече 3 дни.. Сложих до на старото колело, понеже в България по празниците, макар и работни дни никой не работи и доставката ми от DHL дойде за 1 ден от Германия, а се влачи вече 1 седмица в Български пощи. Не знам защо са ги избрали тях. Досега ми пращаха със спиди ..Както и да е ..

Оказа се че с велотренажора тренировките са в доста по-контролирана среда и освен това са доста по-сериозни. ДА си призная честно, винаги съм ги подценявал, но смея да кажа сега, че с тях също може да се натренираш ама много яко. Причините са, че самата постановка е такава че не може да скатаваш. Аз към момента съм на точно определени ватове и ди подържаш 1 час, та и повече. И освен това въртиш винаги на як каданс. Сравнитено високооборотно каране. Докато на реално като караш, има доста чийтове и почивки, сменяш скорости, забавяш каданс пускаш баир. Тук сега тренировките са с определена мощност, която се подържа и няма скатавки. Като цяло доста ми хареса. С това може да се стане доста як. Просто е еднообразно, но който иска да тренира и вижда смисъл от тва нещо е супер.

26.12.25
16:45

Може да се стане доста як и доста сакат. Аз бих внимавал на твое място от предървяне , че имам дузина приятели колоездачи едвам ходят . В интерес на истината незнам кво са износили ама всичките въртят като кретени у дома.
UPDATE: не тренират с тежести допълнително ми въртят като гламави само.

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 26.12.25 19:22.

27.12.25
09:37

казано от Georgi Ivanov на 26.12.25, 16:45:

Може да се стане доста як и доста сакат. Аз бих внимавал на твое място от предървяне , че имам дузина приятели колоездачи едвам ходят . В интерес на истината незнам кво са износили ама всичките въртят като кретени у дома.
UPDATE: не тренират с тежести допълнително ми въртят като гламави само.

ЩЕ си го отбележа. Аз все пак нямам такива цели като тях. При мен поне засега разнообразието ме спасява да не зациклям. Иначе преди залитах по крайности. Така или иначе се занимавам поне с няколко неща. А сега например след 5 дена тренировки, въпреки че не искам, днес нито щя бягам, нито ще въртя на тренажора. Ще направя малко гимнастика и лицеви опори и набирания и коремни... Иначе ми се бяга и ми се върти, обаче знам че днес трябва да не го правя това. Щях да ходя да се кача на Ботев за бързо, обаче го гледам времето откакто мина фронта не е стабилно. Сега там ветровете стигат 100км/час и няма изгледи, до нова година да стане по-добре.
И сега малко ме е яд, че сега има почивка, а пък не мога да я използвам както аз искам.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1