казано от D_M на 07.07.25, 20:57:
казано от Dymag на 07.07.25, 20:47:
Дидо и Димо са на приливи и отливи. Джеймс е контузен май
За мен ли това или другия Дидо.
Ако е за мен явно не следиш нещата, защото не съм спирал ни с тренировки, ни с обрано хранене, ни с отслабване, ни с пропуск да опиша в дневника (от които последните около 2 седмици почти ежедневно) 😉
Чак се учудвам ако имате предвид мен. Особено Калата дето ми е такъв фен.
За теб, ама явно съм забравил името. Нали правехте някакви предизвикателства :) .. Но то явно аз пропускам, като пиша чат пат :)
казано от kaloyan на 08.07.25, 08:25:
За теб, ама явно съм забравил името. Нали правехте някакви предизвикателства :) .. Но то явно аз пропускам, като пиша чат пат :)
Аз съвсем до скоро си бях със стария аватар, дето хиляда пъти сме говорили, лайквал си мнения постоянно и ежедневно, демек не е да не ме виждаш. Преди години където направих пас за една година и сега покрай срива на форума за месец /както и повечето/, но за останалото време няма ден кажи речи да не опиша или някакво мнение да не пусна. Но кой да знае с кого си мислиш, че разговаряш. Все тая де :-)
казано от D_M на 08.07.25, 09:05:
казано от kaloyan на 08.07.25, 08:25:
Аз съвсем до скоро си бях със стария аватар, дето хиляда пъти сме говорили, лайквал си мнения постоянно и ежедневно, демек не е да не ме виждаш. Преди години където направих пас за една година и сега покрай срива на форума за месец /както и повечето/, но за останалото време няма ден кажи речи да не опиша или някакво мнение да не пусна. Но кой да знае с кого си мислиш, че разговаряш. Все тая де :-)
Ти защото си сменил аватара и никнейма. Освен това сменяш и името на дневника, заради това.
Хвърлям по едно око на диагонал чат-пат да ви видя какви ги вършите. Цял месец като не беше активен форума се отрази разбира се, но даже бих казал добре ми се отрази лично на мен - малко информационен и комуникационен детокс.
Отделно в моя бранш май и юни е хармана, тези два месеца често хранят годината и нямам много свободно време.
Сега пък съм на морето, та имам по-приятни занимания през повечето време и така, но ти благодаря че мислиш за мен.
казано от Димо на 08.07.25, 12:00:
Хвърлям по едно око на диагонал ......
С килата до къде го докара, заеба ли нещата или натискаш.