30.09.25
14:59
Дидо, не се чувствай длъжен навсякъде да изразяваш мнение. 😄
Чакам с нетърпение да разрешат химията във всички спортове и дисциплини и да се свършва с тая тъпотия.
казано от Brown Bomber на 30.09.25, 14:59:
Дидо, не се чувствай длъжен навсякъде да изразяваш мнение. 😄
Чакам с нетърпение да разрешат химията във всички спортове и дисциплини и да се свършва с тая тъпотия.
Не знам, не съм бодибилдър, но все си мисля, че идеята на натуралния бодибилдинг не е само изискване и послание от здравословна гледна точка, а реално предизвикателство за състезаващите се, които имат настройката не просто да излъжат системата за по-предно класиране, а основно психическата нагласа и предизвикатемство, колко наистина можеш да постигнеш без външна помощ.
Иначе сме наясно, че дори и с химия си трябва много труд и дисциплина. Разликата обаче е, че когато имаш видими и доста по-бързи резултати имаш и несравнимия стимул да продължаваш да си дисциплиниран. Както се казва, виждаш промяна ден след ден. Не е като да правиш всичко по учебник и да се движиш напред като охлюв. И много хора които взимат са с усещането, че всичко се дължи основно на тренировки, диета и режим, а химията леко е подпомогнала процеса. И затова се обиждат и ядосват, като им кажат, че е защото са на препарати.
Та поради горното, ако резултатите на конкретен човек са наистина от натурално трениране, то моите адмирации винаги ще са налице.
Но да не ядосваме Pleasure, че и без това си бе бил шута няколко години. Демек трЕбе да се съхраним и малкото останали стари яки вдигачи и натренирани копелета..........а и не само те ;-)
Не съм ядосан, имало е причини да се махна от тоя форум, някои от тях можеш да видиш в редовете преди това, нямам и намерение да се връщам.
Никой да не се чувства длъжен да дава мнение повече, аз исках да постна ивентчето просто, в случай, че някой е заинтересован, защото, както казах - беше много готина и приятелска атмосфера. Да си разгледа, да си проучи и така.
Оттам нататък, всичко изписано е излишен спам и само остана назад това, заради което писах.