30.09.25
14:59
Дидо, не се чувствай длъжен навсякъде да изразяваш мнение. 😄
Чакам с нетърпение да разрешат химията във всички спортове и дисциплини и да се свършва с тая тъпотия.
казано от Brown Bomber на 30.09.25, 14:59:
Дидо, не се чувствай длъжен навсякъде да изразяваш мнение. 😄
Чакам с нетърпение да разрешат химията във всички спортове и дисциплини и да се свършва с тая тъпотия.
Не знам, не съм бодибилдър, но все си мисля, че идеята на натуралния бодибилдинг не е само изискване и послание от здравословна гледна точка, а реално предизвикателство за състезаващите се, които имат настройката не просто да излъжат системата за по-предно класиране, а основно психическата нагласа и предизвикатемство, колко наистина можеш да постигнеш без външна помощ.
Иначе сме наясно, че дори и с химия си трябва много труд и дисциплина. Разликата обаче е, че когато имаш видими и доста по-бързи резултати имаш и несравнимия стимул да продължаваш да си дисциплиниран. Както се казва, виждаш промяна ден след ден. Не е като да правиш всичко по учебник и да се движиш напред като охлюв. И много хора които взимат са с усещането, че всичко се дължи основно на тренировки, диета и режим, а химията леко е подпомогнала процеса. И затова се обиждат и ядосват, като им кажат, че е защото са на препарати.
Та поради горното, ако резултатите на конкретен човек са наистина от натурално трениране, то моите адмирации винаги ще са налице.
Но да не ядосваме Pleasure, че и без това си бе бил шута няколко години. Демек трЕбе да се съхраним и малкото останали стари яки вдигачи и натренирани копелета..........а и не само те ;-)
Не съм ядосан, имало е причини да се махна от тоя форум, някои от тях можеш да видиш в редовете преди това, нямам и намерение да се връщам.
Никой да не се чувства длъжен да дава мнение повече, аз исках да постна ивентчето просто, в случай, че някой е заинтересован, защото, както казах - беше много готина и приятелска атмосфера. Да си разгледа, да си проучи и така.
Оттам нататък, всичко изписано е излишен спам и само остана назад това, заради което писах.
Не е невъзможно да се постигне такава форма на 70 кг. и ръст 174 см..
Не знам откога тренира,но да кажем 15 г. целенасочена работа са напълно достатъчни. Истината е, че за такава натурална форма трябват доста финанси за години тренировки.
п.п. Има не един и двама човека тук във форума, които се пишат за натурални и доста хора явно им вярват,а аз не!
Подобна е ситуацията и в този случай - едни вярват, други не. А, аз казвам, че не е невъзможно 🙂
казано от Гюлето на 30.09.25, 17:05:
п.п. Има не един и двама човека тук във форума, които се пишат за натурални и доста хора явно им вярват,а аз не!
Аз пък имам обратния проблем - искам да мина за назобен, обаче не ми вярват... :)
П. П. За автора на темата нямам мнение - никак не мога да преценя. От една страна изглежда доста впечатляващо, от друга доста хора подценяват какво може да се постигне с пот, труд и глад.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 30.09.25 18:09.