25.03.26
10:56
казано от nervak на 25.03.26, 09:54:
Лаладжия и хуморист...тва мога да кажа.
Според мен си пълен трол,на химия...със смешни тренировки,(знания...вагони))) глупости))).
Световно ...кажи честно)))
Ако снимката, която публикувах в началото, беше на човек, който не изглежда да е тренирал някога, нямаше да си пишеш щуротиите тук, това говори достатъчно. Мнението ти, че съм на химия, само може да ме радва, всеки, който тренира натурално знае защо. Факт е, че освено допинг контрол съм минал и полиграфско изследване, така че явно мога и полиграфско изследване да мнипулирам, като за трол на химия, не е зле :D. Постиженията ми, макар и скромни са проверими, има федерация, тя има контакти, ако не ти се вярва, провери.
Аз лично никога не съм имал проблем да приема, това, че ако аз не мога нещо, не означава, че някой друг не го може, не би следвало да има проблем и ти да го приемеш, би било присъщо на твърд човек с НЕсмешни тренировки, чиито коментари са изпълнени със съдържание и по нищо не приличат на тролски.
Не виждам, кое точно не мога))),та да завиждам един вид.
И ти можеш да провериш ,какво и кого съм готвил десетилетие...
Само, че там килата са с по 100 отгоре на твоите)))и визията също ,но да...полиграф не е минавала,както и допинга няма да го мине...но ти като натурален нали)))няма как да знаеш тези неща.
Това с допинг контрола е пълен майтап, не знам защо изобщо се изтъква като аргумент.
Все едно като на Олимпиадата има такъв, спортистите са чисти?
В бодибилдинга е още по-зле. Не вярвам да има състезател, който да не знае как да го мине теста (където изобщо то има) и да се изкара натурален.
А до колко са надеждни тестовете (особено пък полиграфа) е отделна тема.