Подготовка за PRO сцената

Прескочи до:

казано от nervak на 25.03.26, 09:54:

Лаладжия и хуморист...тва мога да кажа.
Според мен си пълен трол,на химия...със смешни тренировки,(знания...вагони))) глупости))).
Световно ...кажи честно)))

Ако снимката, която публикувах в началото, беше на човек, който не изглежда да е тренирал някога, нямаше да си пишеш щуротиите тук, това говори достатъчно. Мнението ти, че съм на химия, само може да ме радва, всеки, който тренира натурално знае защо. Факт е, че освено допинг контрол съм минал и полиграфско изследване, така че явно мога и полиграфско изследване да мнипулирам, като за трол на химия, не е зле :D. Постиженията ми, макар и скромни са проверими, има федерация, тя има контакти, ако не ти се вярва, провери.
Аз лично никога не съм имал проблем да приема, това, че ако аз не мога нещо, не означава, че някой друг не го може, не би следвало да има проблем и ти да го приемеш, би било присъщо на твърд човек с НЕсмешни тренировки, чиито коментари са изпълнени със съдържание и по нищо не приличат на тролски.

25.03.26
11:37

Не виждам, кое точно не мога))),та да завиждам един вид.
И ти можеш да провериш ,какво и кого съм готвил десетилетие...
Само, че там килата са с по 100 отгоре на твоите)))и визията също ,но да...полиграф не е минавала,както и допинга няма да го мине...но ти като натурален нали)))няма как да знаеш тези неща.

25.03.26
13:26

Това с допинг контрола е пълен майтап, не знам защо изобщо се изтъква като аргумент.
Все едно като на Олимпиадата има такъв, спортистите са чисти?
В бодибилдинга е още по-зле. Не вярвам да има състезател, който да не знае как да го мине теста (където изобщо то има) и да се изкара натурален.
А до колко са надеждни тестовете (особено пък полиграфа) е отделна тема.

казано от nervak на 25.03.26, 11:37:

Не виждам, кое точно не мога))),та да завиждам един вид.
И ти можеш да провериш ,какво и кого съм готвил десетилетие...
Само, че там килата са с по 100 отгоре на твоите)))и визията също ,но да...полиграф не е минавала,както и допинга няма да го мине...но ти като натурален нали)))няма как да знаеш тези неща.

Защо ми е да проверявам, не го поставям под съмнение, вярвам че е така. Напълно съм сигурен и че не завиждаш, не написах това. Един от аргументите ти преди,  че не съм натурален, до колкото помня, беше свързан с разликата между твоите обиколки и моите, в тази връзка беше коментара, ама всичко е точно де. Аз не съм се изявявал като треньор на атлети, така че няма чужди постижения, с които да мога да се похваля, колкото съм направил аз, толкоз 😃

Тъй ...

Тренировката от днес:
1.Клек - 8х107.5; 15х80
2. Кофи - 7х50; 10х30
3. Мечка - 8х63.75; 10х50
4. Раменни преси с дъмбели - 8х34; 10х26
5. Концентрично от долен скрипец - 11х51.25; 7х36
6. Трицепсово разгъване с тясна ръкохватка над глава -10х74.5; 10х54.5

Добра тренировка стана. На клека бях стабилен, можеш да направя още някое повторение на 107.5, другата седмица ще увелича тежестта малко. На кофите 50 кила ми натежаха, но пък не ги бях слагал над 10 години, така че добре. Прогресирах с килограмите и на мечката. Живи и здрави, ако вървят така нещата, тежестите лека полека ще стават по-сериозни. Има още  5 седмици качване, килограмите вървят към 81 в момента, до края на април ще са макс 82, т.е колкото бяха и миналата година

Мнението беше редактирано от Владимир Димитров на 25.03.26 17:32.

казано от Петко К на 25.03.26, 13:26:

Това с допинг контрола е пълен майтап, не знам защо изобщо се изтъква като аргумент.
Все едно като на Олимпиадата има такъв, спортистите са чисти?
В бодибилдинга е още по-зле. Не вярвам да има състезател, който да не знае как да го мине теста (където изобщо то има) и да се изкара натурален.
А до колко са надеждни тестовете (особено пък полиграфа) е отделна тема.

Предполагам го знаеш защото си успявал да излъжеш и допинг тест и полиграф, или май не от там 😃.

25.03.26
18:19

Допинг теста може да бъде минат елементарно,стига да знаеш,какво и как взимаш.
Полиграф е смешно да се коментира.
Атлетите съм ги отгледал...не само тренирал...от там и каруцата с книги,щот нямах право на грешки.
Ще пораснеш...ще почнеш да схващаш.

25.03.26
19:18

казано от Владимир Димитров на 25.03.26, 17:31:

Предполагам го знаеш защото си успявал да излъжеш и допинг тест и полиграф, или май не от там 😃.

Не, няма нужда да съм пробвал всичко, за да го знам. Има книги за целта, а и за 30 години по залите все съм прихванал нещо от бодибилдерите.
Но друго ще те питам - след като полиграфа не се приема като доказателство в съда, защо трябва да го приемаме за доказателство в случая?

казано от nervak на 25.03.26, 18:19:

Допинг теста може да бъде минат елементарно,стига да знаеш,какво и как взимаш.
Полиграф е смешно да се коментира.
Атлетите съм ги отгледал...не само тренирал...от там и каруцата с книги,щот нямах право на грешки.
Ще пораснеш...ще почнеш да схващаш.

Като гледам годините не са гаранция за схватливост, ама дано да си прав, дано всеки става по-добър с времето. Поздрави затова, че си отгледал шампиони, похвално е.

казано от Петко К на 25.03.26, 19:18:

казано от Владимир Димитров на 25.03.26, 17:31:

Не, няма нужда да съм пробвал всичко, за да го знам. Има книги за целта, а и за 30 години по залите все съм прихванал нещо от бодибилдерите.
Но друго ще те питам - след като полиграфа не се приема като доказателство в съда, защо трябва да го приемаме за доказателство в случая?

Това със съда е най-сериозният аргумент 😃, всеки първо това пита.  Идеята на полиграфското изследване не е да служи за доказателство, предназначението му е друго и е по-скоро в досъдебната фаза. Въпреки че не се приема за доказателство, доказана е високата му степен на достоверност, разбира се тя не е 100% и няма как да служи за доказателство за извършено криминално деяние.
Мога да се впусна в повече разсъждения, но няма смисъл.
Ще ти го кажа така, лично аз ще ти го платя, ако го излъжеш, ако не успееш, ще си го платиш ти, става ли?

25.03.26
21:11

Може ли аз...тамън да те видя на живо.
Ще платя двойно.

казано от nervak на 25.03.26, 21:11:

Може ли аз...тамън да те видя на живо.
Ще платя двойно.

За какво ще плащаш, че и двойно 😃? Ти ако ме видиш на живо, ще разбереш, че не съм на химия, тамън се зарадвах, ама може де, няма проблем 😃

25.03.26
22:36

Къде да се видим

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1