21.04.06
23:28
Искам да попитам колко дълго трябва да го вземам този креатин. Всеки ми казва различно. Казаха ми че един цикъл трае от 45 дни до 2-ва месеца. Дриги ми казват че няма смисъл да се пие повече от 45 дена защото спирал да се усвоява от организма. И незнам вече на кого да вярвам.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.02.14 16:34.
21.04.06
23:32
[quote author=“BleX”]Искам да попитам колко дълго трябва да го вземам този креатин. Всеки ми казва различно. Казаха ми че един цикъл трае от 45 дни до 2-ва месеца. Дриги ми казват че няма смисъл да се пие повече от 45 дена защото спирал да се усвоява от организма. И незнам вече на кого да вярвам.
значи пиеш месец почиваш месец и така
първоначално правиш тъй наречената зареждаща доза по 20 гр на четири приема и после по 10 гр на два приема
21.04.06
23:34
Ами по принцип месец месец и половина се пие и после се почива 1 месец. Ама аз съм пил над 2 месеца постоянно нищо няма да ти стане и така да пиеш. То има депа, в които се натрупва креатина и казват, че за 1 месец се запълват ама кой знае при всеки как е. :lol:
21.04.06
23:35
Абе ако взимаш креатин повече от 2, 3 месеца може да имаш проблем със сърцето ,така че внимавай и не прекалявай с него
Аз тази зима пробвах и пих креатина почти 4 месеца с 2 седмици почивка. Не усетих да имам проблеми със сърцето.
21.04.06
23:39
[quote author=“diksi”]Аз тази зима пробвах и пих креатина почти 4 месеца с 2 седмици почивка. Не усетих да имам проблеми със сърцето.
Нормално по скоро с кръвното налягане може да има проблеми човек, но пак рядко се случва.
21.04.06
23:45
[quote author=“BleX”]Ами аз съм си взел 500 грама ще го пия докато свърши.
500 гр не е малко ... а и за първи път пиеш и незнаем на колко си години и кила.
21.04.06
23:48
[quote author=“Sportex”][quote author=“BleX”]Ами аз съм си взел 500 грама ще го пия докато свърши.
500 гр не е малко ... а и за първи път пиеш и незнаем на колко си години и кила.
най-много ти трансплантират ново дробче
говоря на колегата дето е пил 4 месеца
21.04.06
23:49
[quote author=“BleX”]За втори път пия но първия път пих 200 грама. На 22 години съм и тежа 64 кг.
Виж така:
7Х15гр.=100гр.
в тренировъчен по 10гр в нетренировъчен 5 гр. и ако тренираш 3 пъти седмично излиза 50гр. седмично=> след зареждането 5- седмици 250 -300 гр.
И почивка и 100-150гр ти остават.
Така ми се вижда добре. Да попитам според моето тегло трябва да пия по 5-6 грама 10 не са ли много?
21.04.06
23:58
Ами по принцип някой пият само 5гр след тренировка. Може и така ама аз пия и 5 преди трен.
22.04.06
00:04
[quote author=“BleX”]не е ли най добре 3 преди и 3 след?
абе са 3 гр... т’ва да не сме електронни кантарчета. :lol:
Абе хора я кажете колко време горе-доло се чисти креатина от организма?и има ли нещо общо това,че като спре да ти дава размер спира да дава и сила,и обратно ако пак започне да дава размер ще дава ли сила???
22.04.06
09:29
[quote author=“Oblivion_”]Абе хора я кажете колко време горе-доло се чисти креатина от организма?и има ли нещо общо това,че като спре да ти дава размер спира да дава и сила,и обратно ако пак започне да дава размер ще дава ли сила???
има такова нещо даже има такъф мит,че като спреш един месец да пиеш креатин силата пада двойно
Аз след като спрях креатина продължих да си качвам силата ... само издръжливостта ми спадна и то доста
22.04.06
10:22
[quote author=“BleX”]Аз след като спрях креатина продължих да си качвам силата ... само издръжливостта ми спадна и то доста
при всеки различно,но нали ти казвам тва е мит
то и при мен силата още повече ми се качи
Тва за двата месеца и новото дробче беше как да кажа...смешно.Това е добавка,нищо не може да ти стане.Насища се организма и малко си натоварваш бъбреците.Толкова.По тая логика хората дето правят стрероидни цикли по 8 седмици,сигурно преди всеки цикъл ходят да им слагат ново дробче.Айде стига глупости.Принципно наистина се пие месец и месец се почива.Ама и малко повече да го пиеш нищо няма да ти стане.Аз мисля,че тези 500 г ще ти дойдат в повече,ама ти си решаваш.Аз лично переди няколко дена свърших опаковката от 500 г и сега ще взема малко чак лятото след като поизчистя.За един т.нар.креатинов цикъл 300 гр те оправят,след което може да починеш около месец и да допиеш останалото ако искаш.
Поздрави.
22.04.06
11:01
[quote author=“Jay_C”]Тва за двата месеца и новото дробче беше как да кажа...смешно.Това е добавка,нищо не може да ти стане.Насища се организма и малко си натоварваш бъбреците.Толкова.По тая логика хората дето правят стрероидни цикли по 8 седмици,сигурно преди всеки цикъл ходят да им слагат ново дробче.Айде стига глупости.Принципно наистина се пие месец и месец се почива.Ама и малко повече да го пиеш нищо няма да ти стане.Аз мисля,че тези 500 г ще ти дойдат в повече,ама ти си решаваш.Аз лично переди няколко дена свърших опаковката от 500 г и сега ще взема малко чак лятото след като поизчистя.За един т.нар.креатинов цикъл 300 гр те оправят,след което може да починеш около месец и да допиеш останалото ако искаш.
Поздрави.
ти май не видя на кой пиша
на тоя с четирите месеца
и наистина натоварва дробовете
Тогава отивам да се нареждам на опашка за трансплантация.
Сеге сериозно:
Какво може да ми е станало на черния дроб и като цяло на тялото?
Единственето което забелязах беше че доста спаднах, но това е от водата.
22.04.06
16:55
[quote author=“diksi”]Тогава отивам да се нареждам на опашка за трансплантация.
Сеге сериозно:
Ами нищо не може да ти стане за 4 месеца освен ако не си пил по 20гр. всеки ден, което не вярвам. То и така пак нищо може да не ти стане. :lol:
[quote author=“Sportex”][quote author=“diksi”]Тогава отивам да се нареждам на опашка за трансплантация.
Сеге сериозно:
Ами нищо не може да ти стане за 4 месеца освен ако не си пил по 20гр. всеки ден, което не вярвам. То и така пак нищо може да не ти стане. :lol:
Не, не съм пил по 20 гр. на ден. За тези 4 месеца трябва да съм изпил около 500гр. креатин. Пих го с 5 дена зареждане и после 5 гр.преди тренировка и 5 гр. след нея. Само, че дозите ми бяха по-малки от 5 грама заради финансовите ми проблеми.
Аз два пъти съм пил и двата по два месеца и спирам до догодина.Наистина покачва силата и обемите,нищо не ми е станало,спокойно можеш да гиеш до 2 месеца ако ти стигат финансите.
Здравейте искам да попитам ако пия един месец креатин след това като почивам единия месец Л-карнитин да поизчистя малко и след това креатин с протеин полезно ли е за здравето да направя така или много ще натоваря организмът си :)
12.02.14
16:32
Разшири знанията си за креатин, карнитин и протеин - липсват ти основни такива за тях.
Дългосрочен прием на креатин.
Протеин (1) и протеин (2).
Карнитин.