Занимания с тежести

Прескочи до:

04.06.26
21:22

Ееее,...

Малко пудовки да не е без хич. Калории за деня-1980.

05.06.26
08:49

казано от D_M на 04.06.26, 16:08:

Дай пример, Петко какво е ограничение. За мен ограничение е всичко след което не се чувствам сит и щастлив след ставане от масата. Проблемът е, че това чувство при мен се постига не с баланс, дори не с малко отгоре. Обобщено казано, за да съм щастлив, сит и да не чувствам, че се ограничавам трябва да ям каквото и когато ми се яде. А това е много ядене. Много пържени картофи, много бургери, пици, шоколади, сладолед. Доста хора съм чел, слушал и т.н., че като преядат не могли да спят. При мен е точно обратното-преял се чувствам най-добре за сън. Та дали ще се храня около баланса или малко надолу и ще си седя с чуството за ограничение или същото чуство ще изпитвам с още по-малко храна, но ще отслабвам, избирам второто. Поне като усещам, че се ограничавам да отслабвам.
Както и да е, днес се измерих 98.95 кг. Стартирам процеса и докладвам средното тегло за седмицата. Сега имам пътуване уикенда, но общо взето ще видя всяка неделя какво е средното тегло от предходните дни за седмицата и при 2000-2100 кк как ще вървя.

Абсолютно същото е и при мен. Ако седна на маса (особено вечер на гладно) и ям докато наистина се заситя, не чак да ми стане тежко да не мога да дишам де, ако хапвам храните които обичам - мазни сирена, мазни мезета, мазно месо, разни деликатесни разядки и т.н., спокойно мога да си изпраскам над 5000 кал на едно ядене :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1