Щом тялото толкова се противи явно има защо. Сигурно с някакви схеми, режими, програми и т.н. ще може да се повиши размера, ама пък такова напиняне и спазване на това или онова само заради някой и друг см. отгоре. А и щом си склонен да не качваш размер тялото веднага ще гледа да си върне нещата малко ако дадеш заден извън схемата. Силен си, много добре си и визуално, пий си бирата и си напъвай на твоите си любими неща. Каквото и правиш всъщност 🙂
Нещо напоследък хептен отеб.х да описвам.
30.06.2026 г.-пудовки;
02.07.2026 г.-лежанка в 3×3 и много леки клекове с лост в 10-15 повторения.
03.07.2026 г. (днес)- малко по-кондиционно с пудовка 16 кг.-3× обръщане, 3× снач, 3× клек ляво и веднага дясно. Това е един рунд, общо 10 с около минута почивка. В първите 5 рунда преди обръщането имаше и 3× суинг. В повечето рундове обръщането не бе със замах, а с подклек и директно нагоре по вертикала.
Крачките-около 10-12 000 на ден.
Лега както вече съм описвал нещо ич не върви. Отслабването и то не върви, ама и аз кривя често. Няма я и тая амбиция, желание, а и не виждам чак такъв смисъл както преди. Дали ще съм 95-96 кг. или 88-89 кг. май за мен ще е все тая. Не съм се отпуснал тотално де, поддържам нещата вече 10 месеца и повече около тия кила.
Не е се тая да знаеш...най добрия приятел ми от детството си замина вчера от инфаркт. ..ако беше с 10кг по слаб...едва ли щеше да е вчера.
При това той тренираше МмА...тежести...ама движението беше сведено до санитарния минимум от ...4-5к крачки.
Мнението беше редактирано от nervak на 03.07.26 22:29.
казано от nervak на 03.07.26, 22:28:
Не е се тая да знаеш...най добрия приятел ми от детството си замина вчера от инфаркт. ..ако беше с 10кг по слаб...едва ли щеше да е вчера.
При това той тренираше МмА...тежести...ама движението беше сведено до санитарния минимум от ...4-5к крачки.
Лоша работа, съжалявам.
Ами сега нещата общо взето са ок, та като показатели няма какво кажи речи да подобрявам, ама кой да знае. Тия по-детайлните, които коментирате не съм ги изследвал. А може би ще трябва. Сигурно ще е по-добре да посваля поне още едно 7-8 кила.
Иначе Божа работа. Уж здрави прави хора и наистина от към здравни показатели нещата са топ, но гледай какво става.
Мнението беше редактирано от D_M на 03.07.26 22:45.