Too Little, Too Late

Прескочи до:

25.08.26
16:35

казано от nervak на 25.08.26, 15:39:

Дали, ако ги издрънчиш в бетона от високо няма да се деформира винта?

Не планирам да ги пускам отвисоко на бетона. :) Но за всеки случай доста проучвах, преди да ги взема и купих тези с най-здравия и дебел винт (както вътрешния, на който се нанизват тежестите, така и външния на черупката). Иначе да, вероятно ако ги хвърля на твърдо от височина над главата ми, ще се деформират или направо ще се счупи нещо.

26.08.26
01:28

25.08.2026 г.

Активност:
Към 10 200 крачки, които чак аз се изненадах кога успях да направя.

Обобщение за деня:
Сутринта няколко срещи от нас, следобед от офиса. Задържаха ме до късно там. Добре, че трафикът и тази седмица е мижав.

27.08.26
01:54

26.08.2026 г.

Тренировка: Зала А2
1. Зерчер клек: 6x70, 12x1x105 кг през около 30 сек.
По-леко от предния път. Малък прогрес, но във вярната посока.

2. Набирания с неутрален хват (с доп. тежест): 4х6х20 кг.
Спестих си серията със собствено тегло (направих само тройка) - целта беше да загрея с нея, а не да ходя на 15+ бройки. Затова пък качих на 20 кг.
Като цяло добре. На последната серия спрях на 5, после реших, че мога още едно и довърших.

3. Избутване на дъмбели от полулег (32 градуса): 6х44+44, 7х44+44, 2х6х44+44 кг.
Оказа се, че няма 45 кг дъмбели с дебела ръкохватка, а до 50 скокът е твърде голям, затова се задоволих с 44 с тънка ръкохватка.
Лакътят малко се разщрака в края, но без съществена болка. Засега ще остана около тази тежест, за да могат стабилизаторите да укрепнат малко.

4. Seated Squat на машина: 12х160, 2х8х200 кг.
Различна машина - уж от същия тип, но малко променен ъгъл. Поне на нещо сложих пак 200 кг. :D

Общо около 1:12:26 ч с повече почивки от обичайното, пулс до 147 с пик на зерчера. 37:00 мин втора, 18:10 трета зона и 3:50 в четвърта.
По-ниско от предния път по зоните, както и далеч по-нисък пик. Адаптирам се към тежестта на зерчера, на другите упражнения умишлено удължих почивките, за да се възстанови АТФ-ът по-добре.
Хареса ми така.

След тренировката малко разтягане.

В добавка около 11 700 крачки.

Обобщение за деня:
Сутринта разни срещи, после намерих време да тренирам, а следобед тиймбилдинг и служебна вечеря. Така ми е писнало вече от тия неща, че не мога да го опиша.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1