21.04.06
22:34
Кажете ми какви протеини и от каде да си зема.Миналата седмица като бях в София си зех едни на PROLAB 1.7 кг 86 лв там на илица Парчевич34 ама много дебево идват тия бе да еба 1.7 за 86 лв да да.Пак там нямаше на Musahi,вече не зареждали ли кво там,та мисалта ми е какви протеини да зема и от кьде? Мерси предварително!
21.04.06
22:35
Чужди и се ориентирай към по-големите разфасовки за да идва по евтино. Аз не бих си купил БГ протеин на пудра.
22.04.06
10:01
Виж тоя http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=18 По добро от това не може и да мечтаеш.
на тази протеин пише ЦЕНА95 лв това си е бая пари може и да е много добър ама е много скъп.някои да знае дали по аптеките продават протеини на какви цени на кг и дръга информация
Само за биогейм знам да се продава в аптеките а сайта е www.biogame.biz там можеш да провериш за цени и съдържание на продуктите
22.04.06
16:14
Този протеин пробвал ли си го цената е добра но дали е на нивото на Universal примерно ? :wink:
22.04.06
17:01
[quote author=“energymax”][quote author=“kao”]Нали знаете какво става с тези които търсят винаги евтиното?
купуват си 100%Whey на ОН и им излиза евтинко :lol: :lol: :lol:
Аз съм си много ядосан изпуснах 10lb такъв за 160лв. просто щото не отварях достатъчно често форума един ден. :? :lol:
22.04.06
17:08
Добре де и поседно какьв протеин да си зема?На Musashi искам ама от каде да зема
22.04.06
17:11
[quote author=“petko_1987”]Добре де и поседно какьв протеин да си зема?На Musashi искам ама от каде да зема
Хотел Диана - Дианабад там е централния офис.
22.04.06
17:17
На кои е този офис на musashi?
22.04.06
17:34
[quote author=“petko_1987”]На кои е този офис на musashi?
За Мусаши щом питаш за тех ти отговарям.
[quote author=“Body_Builder”]Виж тоя http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=18 По добро от това не може и да мечтаеш.
е е е , айде сега. Скайтек 5 кила са 190 лв , което идва по 38 лв на кило.По - изгодно от това май за сега няма.
22.04.06
19:07
PURE WHEY е направен от микрофилтриран изолат на суроватъчен протеин (Microfiltered Whey Protein Isolates), йоннообменен изолат на суроватъчен протеин (Ion Exchange Whey Protein), ултрафилтриран концентрат на суроватъчен протеин (Ultrafiltered Whey Protein Concentrate) и хидролизирани пептиди (HYDROWHEY). - Това е доста добра комбинация!
Иначе за Сайтек за кой точно говорите?
22.04.06
19:51
[quote author=“Jay_C”][quote author=“Body_Builder”]Виж тоя http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=18 По добро от това не може и да мечтаеш.
е е е , айде сега. Скайтек 5 кила са 190 лв , което идва по 38 лв на кило.По - изгодно от това май за сега няма.
Не са 5 кила а 4.5 и май в София го няма. :?
Добре бе пичове,вие всеки месец на вносни добавки ли я карате?Аз реших в периода на релеф да ползвам за 2 месеца юнивърсал и ми излиза по 300 лева на месец,срам ме е да кажа на приятелите за цената,щото ще кажат,че съм луд и наистина тва са си бая много пари за протеин,фетбърнър и аминокиселини.Не мисля да давам повече от два месеца по толкова,но съм решил да пробвам,да видя.
Та въпроса ми е,ние ли сме бедни или 300 лева наистина са непосилно много пари на месец за добавки за любител?
ми 300 лв са си една заплата за повечето хора тои човека с протеини ли ще се храни или какво?
Сега ще ти кажа какво струва толкова(260лв. са парите всъщност,но мен като ми ги карат се оскъпяват)
3,5 либри(кило и половина) яйчно-млечен протеин
една опаковка бцаа
и една енимъл цътс ефедра фрии
Определено не е огромно количество.А тука всеки говори какви вносни протеини пиел,как бг никога не ползвал и затова взех да се чудя.
Ми 300 лв не са малко.Аз пия на П&Б ,понеже не мога постоянно да купувам Оптимум.
22.04.06
21:47
[quote author=“Size”]Добре бе пичове,вие всеки месец на вносни добавки ли я карате?Аз реших в периода на релеф да ползвам за 2 месеца юнивърсал и ми излиза по 300 лева на месец,срам ме е да кажа на приятелите за цената,щото ще кажат,че съм луд и наистина тва са си бая много пари за протеин,фетбърнър и аминокиселини.Не мисля да давам повече от два месеца по толкова,но съм решил да пробвам,да видя.
Та въпроса ми е,ние ли сме бедни или 300 лева наистина са непосилно много пари на месец за добавки за любител?
За мога да издържа 2 най-много 3 месеца на толкова пари(300лв),през другите повече от 150-180лв, непосилно ми е!
22.04.06
22:47
[quote author=“energymax”][quote author=“Size”]Добре бе пичове,вие всеки месец на вносни добавки ли я карате?Аз реших в периода на релеф да ползвам за 2 месеца юнивърсал и ми излиза по 300 лева на месец,срам ме е да кажа на приятелите за цената,щото ще кажат,че съм луд и наистина тва са си бая много пари за протеин,фетбърнър и аминокиселини.Не мисля да давам повече от два месеца по толкова,но съм решил да пробвам,да видя.
За мога да издържа 2 най-много 3 месеца на толкова пари(300лв),през другите повече от 150-180лв, непосилно ми е!
5кила протеин по 30 на ден това са 5 месеца. От 190 лв. хич е е много и е нормално.
22.04.06
23:57
Скайтек 5 кила са 190 лв .Тва горе долу е добре ама на Скаитек не сам виждал до сега такава разфасовка каде са намеря 5 кила и как точно се казва протеина?Суроватаче ли е ?Мерси
Супер,значи аз яко съм се прецакал.За втория месец ще взема да пусна някоя тема “как да минем тънкаж”.
23.04.06
11:27
Champion Nutrition е голямо име в Америка и да на нивото на Universal и Optimum e.А и да ви кажа ли защо ще си взема този протеин,а не друг.Защото не съм балък да давам близо 130лв за Оптимум,като истинката цена му е 50-60лв.Просто не искам да пълня чобовете на ненаситниците.Доволен съм от Silata.com и в последно време само от там си взимам работи.
[quote author=“Jay_C”][quote author=“Body_Builder”]Виж тоя http://www.silata.com/index.php?act=viewdetails&id=18 По добро от това не може и да мечтаеш.
Бях си го поръчал даже за 175лв , но нямаше в наличност, чаках 3 седмици и се оказа, че не е пристигнала пратка . Впоследствие разбрах , че не се произвежда от “евтиния сайтек” вече , а само дилайта..... Купих си насипен сур. и съм приятно изненадан от качеството му . Отсега нататък съм само на насипен 22лв/кг.
Откъде си го купил или поръчал?
Ред батка от тея магазинчета за диабетици ли я взе насипната сурватка? Ще мина и аз утре до някое такова магазинче да видя как стоят нещата. Апропо днеска в един магазин за добавки видях и млечно-яйчен насипен за 12лв/500гр. продавачката ми каза че бил разсипван от кутии на Универсал ама евтинко ми се види да е Универсал.