Занимания с тежести

Прескочи до:

01.09.26
21:00

Пак имам неописани тренировки за предходни дни.
Днес:
8 рунда от това долу на видеото с 2×16.
Обръщане и преса с 2×20-5×5;
Обръщане и преса с КБ24- 5×2 на всяка ръка.
Снач на всяка ръка без почивка между тях-15 с Гюле 16, 10 с Гюле 20, 2×5 с Гюле 24.
Нямам голям опит с чифтове за всички тези упражнения, особено за суинг и снач, които опитвам да ги изпълнявам в комплекс за втори или трети път. Та е нормално техниката да се нуждае от подобрение.

Мнението беше редактирано от D_M на 01.09.26 21:01.

02.09.26
20:37

Днес:
Полулег - до 15×50;
Набиране с V подхват-8×2;
Едностранно разтваряне за рамене с дъмбели под наклон настрани-1×10×10 кг. на ръка;
Пушдаун на скрипец-15×54;
Сгъване за бицепс на машина-15×32;
Хак клек на машина (броя и станцията)-до 12×80;
Повдигане на висящи крака от стойка с облегалка-1×30.

Утре със сигурност почивка, че вечерта след работа имаме суаре.

09.09.26
22:47

04 и 07 септември “бодибилдинг” за цяло тяло, 06-ти и днес-основно гюлета.
Днес: 3×1,2,3 обръщане и преса с чифт гюлета 2×20
малко снач с 16 ката
набирания V подхват 7×2 и 1×3, отново снач-общо 70 повторения за двете ръце с 16, 20, 24.
14 500 крачки, калории 1 650. Така се получи барабар с малко пудинг и 35 гр. черен шоколад. Протеина 150 гр.

Мнението беше редактирано от D_M на 09.09.26 22:59.

14.09.26
15:58

Последните тренове бодибилдинг с братско разцепване. Разбирайте гърди и корем/ гръб и прасци/ рамене, трапец и трицепси/ а днес по план (ако стане, че след бач имам задачи) бедра и бицепси. Не е, че нещо ще напредна, просто да има от всичко в рамките поне веднъж в седмицата и същевременно да имам дни на почивка, в които не засягам често определени неща. Основната идея също така бе, ако нещо някъде ме боли да видя кое го обостря-бутането ли, дърпането ли и т.н., което да разбера на другия ден. След дните на лежанките и дърпанията нямах проблем. Съвсем малък такъв сед вчерашните шругове с гюлетата може би. Болеше ме основно между трапеца и горната част на рамото и въобще около тази част при някои движения и заподозрях сначовете. То тази болка напоследък постоянно я имаше след треновете с пудовки. А аз да хвана пудовка без да сначвам, не си е работа. Та редица дни без почти грам пудовки и всичко в “бодибилдинга” мина кажи речи без болка ....... лежанката основно, която бе именно проблемната по време на тренировката. Е, има още малко за подобряване, че все още не съм на 100%. То не е, че тя нещо ще ми даде, просто не е нормално да те боли при определени упражнения, т.е. от лег с леки кила, от 5-6 лицеви опори и т.н. Значи нещо не е наред и не се случват добри неща, при положение, че тези упражнения никога не са ти били проблем за каквото и да е.
А трицепсите и основно бицепса съм ги сложил така, че хем да бъдат натоварени и изолирано, хем да са на отстояние от базовите упражнения в които участват (в случая лежанките и дърпанията, при пресата трицепса играе, но е и с по-леко и само едно бутащо упражнение). А и да мога спокойно да се събера в тренировката с упражненията, които съм планирал и да натисна на тях. В случая бяха по 3 упражнения за голяма група, в едното от които двойна почивка пауза, нещо от сорта на 15-9-5.

Мнението беше редактирано от D_M на 14.09.26 16:19.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1