Не съм сигурен, че разбрах напълно.
Иначе умишлено не ги засилвам от началото и залагам на еднакво темпо.
Прехвърлям видеото и на тази страница.
Имах предвид,че движението някак изглежда да не е в пълен обхват,както в последното повторение...
Аа, разбирам.
Мисля, че визуално заблуждава, защото съм събрал хубаво лопатките. Докато на последното нарушавам позицията, за да оставя щангата понеже идва малко по-високо.
Ще обърна допълнително внимание в следващите тренировки. Честно казано тези топ сетове малко ми минават като на сън и там е предимно мускулна памет.
Подозирах, че няма да се случат нещата, тъй като глезенът ми продължи да отича. Съответно се налага да се отклоня от плана и да вмъкна поне 2 блока, в които да бутам без участие на краката. Или поне в този (блок 6) и след това плавно да заздравявам глезена. И по възможност да задържа силата, а в най-добрия случай да доразвия някои компоненти. Ще видим.
Блок 6: Седмица 1
Тренировка #1
лег с футболен лост, без крака 6 х 90кг - пулдаун широк надхват 10 х 70кг, 4 пъти
ед. бедрено разгъване с пауза - 3 x 12
бедрено сгъване - 3 х 12
трицепс пушдаун въже 3 х 12
задно рамо 3 х 12
предмишници х 3 пъти
пръсти към лоста 2 х 6
леки мобилности за долната част
ротатори
висене
Неутралният хват и дълбочината с футболния лост много добре таргетират трицепса. Ще го оставя като вариация. Раменната преса ще я пробвам седнал, а набирането с тежест още не съм сигурен дали пак няма да товари глезена докато го нагласям между самите серии. Легът в третата тренировка остава, но пак без участие на краката.