Записки Dymag (уличен фитнес)

Прескочи до:

05.10.26
21:41

0

Мнението беше редактирано от nervak на 05.10.26 23:55.

05.10.26
22:52

И кое му е интересно какво се случва вътре вече толкова години?! Страшна забава пада... Отиди да ти махнат отчупената костица, която се движи и притиска тук там и толкова. Да си забравил вече за това....българска работа.

05.10.26
23:47

Вярно си е. Костицата на сгъвката обаче е 19 мм. ... беше толкова, най-голямата, щото са няколко свободните костни фрагменти, ставната структура беше променена, с частици хрущял и кост вътре в ставата, с посттравматично износване, развиване на артроза и костни шипове и операцията е възможна само с пълно отваряне на ставата, вадене на сухожилието, изчистване на парчетата и връщане, с 4 месечен възстановителен период и съмнителен резултат. Думите на доктора бяха, цитирам по памет: ”снимката изглежда по-зле, отколкото реално функционира лакътят, щом все още можеш да изпълняваш толкова сложни движения, значи ставата все още работи ефективно, при такива стари травми се достига определено ниво на ограничение и състоянието остава стабилно дълго време, лакътят не е идеален анатомично, но е изненадващо работоспособен, с такава стара травма операцията не винаги води до подобрение на обема на движение, съществува и риск от следоперативна скованост, ако беше моят лакът, нямаше да го оперирам.” ... Не ми се влошава за първи път, а и имам дископатия - и нея ли да оперирам? Наистина е интересно какво се случва. Ще взема да го снимам и сравня със снимката от 2022-ра - прикачвам. Нямам промяна на възможностите и/или “кризите” от тогава ... потруш, както казва жена ми

Мнението беше редактирано от Dymag на 06.10.26 00:48.

05.10.26
23:55

Единствения ми полезен пост тук...ти го подмина...ок.се тая.

06.10.26
00:45

казано от nervak на 05.10.26, 21:41:

0

Консултацията ми беше в “Клиника по Хирургия на ръка и Реконструктивна хирургия” в УМБАЛ “Софиямед”, а доктора беше .... а са де! Калин Ангелов? Трябва да си намеря изследванията - ужким беше най-добрия за онова време, според другия доктор от “Доверие”, който се оправда че е специалист по колене, ама не и по лакти, а тоя бил с научна степен “Доктор” на тема “Микрохирургична реанимация на мускулатурата на ръката при високи увреди на лакътния нерв” ... ами че те нервите са ми наред, щом болят. Измислиха ли вече изкуствени лакътни стави да ставам “Терминатор”

Мнението беше редактирано от Dymag на 06.10.26 00:52.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1