28.04.06
21:22
Здравейте.
От скоро тренерам във фитнес зала. Корем нямам и целта ми е да постогна добър релеф на плочките но незная как да си правя правилно серийте за корем
(по точно колко повторения и т.н...)
Моля някой да даде някаква идея?! thx предварително
28.04.06
23:23
ае прави повторенията до отказ, аз поне така го свалих...
28.04.06
23:23
Ми гледай сега за корем най-добре прави:
Първо коремни преси -3 серии по 20 повторения примерно.
После повдигания на краката от вис -пак 3 серии до отказ...
29.04.06
00:13
Е защо никой не му казва, че най-важното за да ти се виждат плочките е диетата...
прави коремни с тежест за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
и разбирасе трябва и диета амам тя е по късно ...
Успех
29.04.06
12:26
[quote author=“PaTriK”]прави коремни с тежест за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
Успех
стига с тая диета ами ако няма въобще никви коремни мускули кво ще му се покаже според теб
диета,кардио и коремни преси тва е тайната на успеха
29.04.06
14:02
ок thx за инфото
30.04.06
00:06
Добри съвети давате на човека само за диетата според мен си е от гена.Искам да кажа диета по нататък.
30.04.06
23:28
[quote author=“PaTriK”]прави коремни с тежест за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
Успех
как се правят с тежест?
01.05.06
10:31
Взимаш един диск дигаш си го зад врата и така правиш коремни.Можеш да си го сложиш и на гърдите но зад врата е по трудно.
ПО ЗДРАВИ
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“PaTriK”]прави коремни с тежест за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
Успех
стига с тая диета ами ако няма въобще никви коремни мускули кво ще му се покаже според теб
диета,кардио и коремни преси тва е тайната на успеха
офф: Чети внимателно :)
А ако не се правят с тежест, нали пак растат коремните мускули по същата схема с 3 серии по 20 повторения
03.05.06
19:58
Eстествено, че растат, само, че както се досещаш сигурно, с тежест ги натоварваш повече. Това е като набиранията, дали ше ги праиш със собствено то си тегло, или ще добавиш и тежести към него.
04.05.06
09:03
абе вие четете ли изобщо тука?? Първите пет мнения по темата нещо недочели са май?
[quote author=“SenTenza”]Корем нямам и целта ми е да постогна добър релеф на плочките но незная как да си правя правилно серийте за корем
Той няма корем! Не иска да го сваля - иска да направи мускули...
Прави преси с допълнителни тежести
здравейте,
аз съм на 13г. 172висок,60килограма. тренирам от година и 2месеца борба искам да направя плочки и по-точно релеф.силата мися че я имам (като си стегна коремните мусколи доста са твърди :P)но има един проблем имам малко повечко мазнина по корема и се чудя някаква диета ли да почна или да тренирам повече.Моля дайте ми съвет
Мнението беше редактирано от Slavi на 03.12.08 20:40.
04.12.08
22:29
казано от Slavi на 03.12.08, 20:38:
здравейте,
аз съм на 13г. 172висок,60килограма. тренирам от година и 2месеца борба искам да направя плочки и по-точно релеф.силата мися че я имам (като си стегна коремните мусколи доста са твърди :P)но има един проблем имам малко повечко мазнина по корема и се чудя някаква диета ли да почна или да тренирам повече.Моля дайте ми съвет
на твойта възраст май не е хараба да се тренира... :)
05.12.08
07:24
На неговата възраст е чудесно да тренира със собствено тегло. Лостове, успоредка и т.н.
05.12.08
10:49
Натрупай мускулна маса в цялото тяло с базови упражнения,тренирай корем тежко с малко повторения и внимавай какво ядеш...
ПС:Видях,че си на 13…коремни преси ,успоредка и лостче. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.12.08 10:49.
18.02.09
19:43
Здравеите имам едно вапросче ... От около 5 месеца ходя на фитнес за да сваля излишните килограми и сам много доволен .. но имам проблем с корема него немога да го изчистя бихте ли ми дали савет .. смисал правил сам коремни преси но без тежест и е вазможно да нямам добре изградени коремни мускли ако мина на режим за покачване на маса за около месец и правя коремни с тежест дали ште има подобрение .. благодаря предварително ..
20.02.09
18:53
Аз също искам да попитам кое е най доброто кардио за оформяне не корема?
03.03.09
09:36
Казват, че най-ефектното кардио за сваляне на мазнините в коремната област е карането на колело. Хубавото е, че то не сваля мускулна маса толкова драстичо, колкото бягането. Карането на колело е най-подходящо за мъжете, които имат натрупване на мазнини около пъпа.
И все пак при оформянето на корема тръгвайте първо от ограничаването на тестените изделия и сладкото!
казано от InDaHEad на 28.04.06, 23:23:
Ми гледай сега за корем най-добре прави:
Първо коремни преси -3 серии по 20 повторения примерно.
После повдигания на краката от вис -пак 3 серии до отказ...
Правилно, диетата е на заден план.
16.08.12
22:39
а жените ,каква диета да спазват за плочки
казано от natalia ivanova на 16.08.12, 22:39:
Лунната диета (giggle)
На всеки цикъл - по една плочка :D
Отиваш в магазина за строителни материали,поръчваш 1 палет с плочки(гледай да са по красиви,повече се кефат мадамите) и лепило за плочки и почваш - тук плочка лепиш,там плочка лепиш с фуга 5мм и мисля ,че ще стане работата. :) Успех !
казано от natalia ivanova на 16.08.12, 22:39:
Същата като мъжете. Ама вземи първо ги направи тия плочки, преди да почнеш с диетите.
18.08.12
00:54
казано от SenTenza на 28.04.06, 21:22:
Здравейте.
От скоро тренерам във фитнес зала. Корем нямам и целта ми е да постогна добър релеф на плочките но незная как да си правя правилно серийте за корем
Клек, лег, тяга, набирания и военна преса прав.
От коремни преси с тежест и други подобни простотии освен проблеми с гръбнака друго няма да видиш.
03.07.14
01:39
Здравейте, предложете режим за оформен корем, тичам или ходя на таебо 3 пъти в седмицата, 55 кг тежа, сладки неща почти не ям също и хляб :) Благодаря!