Корем по точно оформени плочки...?

SE

28.04.06
21:22

Здравейте.
От скоро тренерам във фитнес зала. Корем нямам и целта ми е да постогна добър релеф на плочките но незная как да си правя правилно серийте за корем
(по точно колко повторения и т.н...)
Моля някой да даде някаква идея?! thx предварително

SA

28.04.06
23:23

ае прави повторенията до отказ, аз поне така го свалих...

IN

28.04.06
23:23

Ми гледай сега за корем най-добре прави:
Първо коремни преси -3 серии по 20 повторения примерно.
После повдигания на краката от вис -пак 3 серии до отказ...

HA

29.04.06
00:13

Е защо никой не му казва, че най-важното за да ти се виждат плочките е диетата...

29.04.06
09:52

прави коремни с тежест  за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
и разбирасе трябва и диета амам тя е по късно ...
Успех

29.04.06
12:26

[quote author=“PaTriK”]прави коремни с тежест  за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
Успех

стига с тая диета ами ако няма въобще никви коремни мускули кво ще му се покаже според теб
диета,кардио и коремни преси тва е тайната на успеха

SE

29.04.06
14:02

ок thx за инфото

KA

30.04.06
00:06

Добри съвети давате на човека само за диетата според мен си е от гена.Искам да кажа диета по нататък.

30.04.06
23:28

[quote author=“PaTriK”]прави коремни с тежест  за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
Успех

как се правят с тежест?

SH

01.05.06
10:31

Взимаш един диск дигаш си го зад врата и така правиш коремни.Можеш да си го сложиш и на гърдите но зад врата е по трудно.

ПО ЗДРАВИ

02.05.06
08:18

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“PaTriK”]прави коремни с тежест  за да развиеш малко самата мускулатура на корема и това преси до отказ пак стаа
Успех

стига с тая диета ами ако няма въобще никви коремни мускули кво ще му се покаже според теб
диета,кардио и коремни преси тва е тайната на успеха

офф: Чети внимателно  :)

02.05.06
21:15

А ако не се правят с тежест, нали пак растат коремните мускули по същата схема с 3 серии по 20 повторения

ZU

03.05.06
19:58

[quote author=“Pablo”]А ако не се правят с тежест, нали пак растат коремните мускули по същата схема с 3 серии по 20 повторения

Eстествено, че растат, само, че както се досещаш сигурно, с тежест ги натоварваш повече. Това е като набиранията, дали ше ги праиш със собствено то си тегло, или ще добавиш и тежести към него.

04.05.06
09:03

абе вие четете ли изобщо тука?? Първите пет мнения по темата нещо недочели са май?

[quote author=“SenTenza”]Корем нямам и целта ми е да постогна добър релеф на плочките но незная как да си правя правилно серийте за корем

Той няма корем! Не иска да го сваля - иска да направи мускули...

Прави преси с допълнителни тежести

03.12.08
20:38

здравейте,
аз съм на 13г. 172висок,60килограма. тренирам от година и 2месеца борба искам да направя плочки и по-точно релеф.силата мися че я имам (като си стегна коремните мусколи доста са  твърди :P)но има един проблем имам малко повечко мазнина по корема и се чудя някаква диета ли да почна или да тренирам повече.Моля дайте ми съвет

Мнението беше редактирано от Slavi на 03.12.08 20:40.

GO

04.12.08
22:29

казано от Slavi на 03.12.08, 20:38:

здравейте,
аз съм на 13г. 172висок,60килограма. тренирам от година и 2месеца борба искам да направя плочки и по-точно релеф.силата мися че я имам (като си стегна коремните мусколи доста са  твърди :P)но има един проблем имам малко повечко мазнина по корема и се чудя някаква диета ли да почна или да тренирам повече.Моля дайте ми съвет

на твойта възраст май не е хараба да се тренира... :)

TB

05.12.08
07:24

На неговата възраст е чудесно да тренира със собствено тегло. Лостове, успоредка и т.н.

BU

05.12.08
10:49

Натрупай мускулна маса в цялото тяло с базови упражнения,тренирай корем тежко с малко повторения и внимавай какво ядеш...

ПС:Видях,че си на 13…коремни преси ,успоредка и лостче. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 05.12.08 10:49.

13.12.08
15:17

Благодря за съветите

18.02.09
19:43

Здравеите имам едно вапросче ... От около 5 месеца ходя на фитнес за да сваля излишните килограми и сам много доволен .. но имам проблем с корема него немога да го изчистя бихте ли ми дали савет .. смисал правил сам коремни преси но без тежест и е вазможно да нямам добре изградени коремни мускли ако мина на режим за покачване на маса за около месец и правя коремни с тежест дали ште има подобрение .. благодаря предварително ..

20.02.09
18:53

Аз също искам да попитам кое е най доброто кардио за оформяне не корема?

Наско

03.03.09
09:36

Казват, че най-ефектното кардио за сваляне на мазнините в коремната област е карането на колело. Хубавото е, че то не сваля мускулна маса толкова драстичо, колкото бягането. Карането на колело е най-подходящо за мъжете, които имат натрупване на мазнини около пъпа.
И все пак при оформянето на корема тръгвайте първо от ограничаването на тестените изделия и сладкото!

03.03.09
11:23

казано от InDaHEad на 28.04.06, 23:23:

Ми гледай сега за корем най-добре прави:
Първо коремни преси -3 серии по 20 повторения примерно.
После повдигания на краката от вис -пак 3 серии до отказ...

Правилно, диетата е на заден план.

16.08.12
22:39

а жените ,каква диета да спазват за плочки

16.08.12
22:50

казано от natalia ivanova на 16.08.12, 22:39:

Лунната диета (giggle)
На всеки цикъл - по една плочка :D

17.08.12
01:29

Отиваш в магазина за строителни материали,поръчваш 1 палет с плочки(гледай да са по красиви,повече се кефат мадамите) и лепило за плочки и почваш - тук плочка лепиш,там плочка лепиш с фуга 5мм и мисля ,че ще стане работата. :) Успех !

17.08.12
10:08

казано от natalia ivanova на 16.08.12, 22:39:

Същата като мъжете. Ама вземи първо ги направи тия плочки, преди да почнеш с диетите.

18.08.12
00:54

казано от SenTenza на 28.04.06, 21:22:

Здравейте.
От скоро тренерам във фитнес зала. Корем нямам и целта ми е да постогна добър релеф на плочките но незная как да си правя правилно серийте за корем

Клек, лег, тяга, набирания и военна преса прав.
От коремни преси с тежест и други подобни простотии освен проблеми с гръбнака друго няма да видиш.

03.07.14
01:39

Здравейте, предложете режим за оформен корем, тичам или ходя на  таебо 3 пъти в седмицата, 55 кг тежа, сладки неща почти не ям също и хляб :) Благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1