22.04.06
18:08
четох че ръцете тряя да се тренират не поече от 10 мин шот са малки мускули и да не се претренират.това вярно ли е само да питам?аз не ги тренирам по 10 мин но просто питам за инфо. :? :?:
22.04.06
18:16
[quote author=“savoff”]четох че ръцете тряя да се тренират не поече от 10 мин шот са малки мускули и да не се претренират.това вярно ли е само да питам?аз не ги тренирам по 10 мин но просто питам за инфо. :? :?:
еми мисля че не е вярно и за първи път го чувам
ръце могат най-лесно да се претренират като правиш повече упражнения
22.04.06
18:19
ми тфа го четох в една книга на Манфред Хьобел...
22.04.06
18:31
Може би има предвид активно време(съкращаване) :roll:
22.04.06
18:32
[quote author=“savoff”]ми тфа го четох в една книга на Манфред Хьобел...
ти и да искаш не можеш да направиш тренировката си за ръце за 10 мин
22.04.06
18:42
по 10 мин за бицепс и трицепс, а не общо...ае общо взето схванах, пак и аз мисля че не мое да напраиш нищо за 10 мин, просто исках друго мнение...
22.04.06
19:32
Моето некомпетенто мнение е че такова нещо не е вазможно.Освен ако се прави едно упражнение.Поне по толкова време са моите.
За 10 мин. колкото да претупаш тренировката,Били казал какво точно пише в книгата на Манфред Хьобел относно тези 10 мин.
23.04.06
12:00
“Най-ефектния начин които съм открил за покачване на голяма мускулна маса в областта на ръцете е те да се тренират не по дълго от 10 мин!Знам че това звучи невероятно и е трудно да се повярва.Първоначално за мен също беше така.Когато обаче започнах да забелязвам бързия растеж на ръцете не само повярвах но и станах горещ почитател на тази тренировка.”
Е тфа пише точно, както искате така го възприемайте...
23.04.06
14:59
Само това ли ? Нещо брой упражнения и дали прави загряващи серии не е ли споменал ?
23.04.06
17:57
начи той загрява само 5 мин и 5 мин прави стречинг.Стречинга го прави по 24 сек на ръка и копелето има 69см ръка!!!нищо по-специално... :wink: :roll:
23.04.06
18:23
Да, големи ръце има, но ми е трудно да го приема това с десетте минути. Как се казва книгата ?
23.04.06
20:42
Ми книгата се казва “Най-големите ръце”.Отдавна съм я купил и прая всичко което е описано за тренировката на ръце с изклучение на тфа че тряя да ги тренирам 10 мин.Пробвал съм с 10-те мин обаче тряя да прая сичко мноо бързо и правя само по 2 упражнения на мускул... :?
23.04.06
23:52
хмм аз попринцип правя по 2 упр за ръцете много ми идват 3
то зависи 3 ако правя 8 ци
ама ако правя 4-6 до отказ с 3 работни серии на 2 упр се размазвам .
24.04.06
10:03
е аз си правя 3 упр. с по 7-9 вдигания и мисля че ми флизат отлично а тия 10 мин са мит... :roll:
24.04.06
17:31
Брей 69см ръка! :shock: Ако някой има снимка може ли да сложи да го видя този?
24.04.06
17:39
69 ръка :shock: На мен бедрото ми е с 10 санта по-малко :shock:
А иначе горе-доло 10-15 мин. излиза ако правиш по две упражнения с минута и половина почивка между серийте и по 30 секунди серията.
24.04.06
17:49
Ама е от синтол нали ... аз тия сантове не ги признавам! :twisted: :D
24.04.06
18:13
Ааааа...щом е от синтол значи и аз не го броя.
24.04.06
18:56
точно така момчета, тази книга я знам и тоя пич си е набивал синтол страшно много то на рони е 62(ако не се лъжа) ,а тоя 69
и аз я имам тая книга,вътре има много снимки и мисля че няма синтол просто тоз е филмар и е излъгал.ако искате да видите човек със синтол вижте Грег Валентино :)
Аз сам чувал пък че когато тренираш мускулите бързо (т.е. правиш повторенията бързо) много по-бързо се качва мускулна маса :) ама сигорно трябва да си мезоморф :lol:
25.04.06
09:43
ае в книгата пише че не зима никфи медикаменти и че ръката му е 69 но е напалнил мускулите чисто просто е използвал некфи други похвати... :roll:
П.С. Само пише че не е зимал нищо, но без нищо как се стига толкоа лесно до 69 см пак и тои е на 32 год.
10 минути ако е ЧИСТА тренировка...
Зависи де... по принцип се прави по 30 сек най-много почивка между серийте... 4 серий с по 30 сек почивка + самите серий =~ 3 мин?
Все си мисля, че така си правиш направо супер серий...
А и нека не забравяме, че тоя пич като се оригне и от 3 метра мирише на аптека... Кой го знае какви неща пие - като се почне за сила, издържливост...
Обикновен човек (дето не зоби като изрод) едва ли може дори да подържа подобна динамика...
А и както по-горе се каза... то тоя растеж не му идва понеже “...правил еди колко си минути ръце...”
А и не мисля, че някой се цели в 60+ см тук нали ;)
25.04.06
09:52
ае ето ви неколко линка на тоя изрод:
http://www.geocities.com/lamotte123/Manfred_Hoeberl02.jpg
http://www.bk-sportsmag.se/artiklar/bilder/ett_lyft_i_traningen_00.jpg
http://hoback.ncsa.uiuc.edu/~prajlich/manfred/manfred_pics2newest.html
Не се вижда мноо добре сичко но горе долу :roll:
[quote author=“savoff”]ае ето ви неколко линка на тоя изрод:
http://www.geocities.com/lamotte123/Manfred_Hoeberl02.jpg
http://www.bk-sportsmag.se/artiklar/bilder/ett_lyft_i_traningen_00.jpg
http://hoback.ncsa.uiuc.edu/~prajlich/manfred/manfred_pics2newest.html
Не се вижда мноо добре сичко но горе долу :roll:
И тоя има наглостта да каже, че нищо не е пил? :lol:
yeah, sure… right :lol:
25.04.06
09:58
penywise сам прецени е лек :wink: Почти навсякъде в книгата пише че не използва никфа химия... :D
E какво очакваш да каже?
И не разбрах какво точно ви притеснява в 10 - те минути за ръце. Напълно достатъчно време за нормална тренировка.
Е, мен ме съмнява, че има изобщо нещо вярно или смислено в тази книга, но това е друг въпрос.
[quote author=”Петко К”]E какво очакваш да каже?
И не разбрах какво точно ви притеснява в 10 - те минути за ръце. Напълно достатъчно време за нормална тренировка.
Е, мен ме съмнява, че има изобщо нещо вярно или смислено в тази книга, но това е друг въпрос.
Като цяло да...
Все едно да се назобя като животно (малко солено ще ми излезе де...), да кача още 25 кг, съответно да се напомпам с още Х сантиметри - и после да издам “тайната си” с какви упражнения съм качил...
Е предвид първата част - каквито и упражнения да правиш - все ще има растеж...
абе чак нищо да не е взимал не е вярно,ама и така като го гледам и от синтол не му е ръката.Със синтол ръцете стоят къде къде по-грозно от тази :twisted:
25.04.06
10:23
Ако той не използва химия,аз сам Шварценегер! :lol:
За 10 мин нищо не става , не че трябва да правим 100 серии но 10 мин да недостатъчни
01.05.06
23:15
незнам какво е взимал ама не е синтол :wink: тоя има много тайни които никога няма да издаде за 69 ръка :roll: вие представете си направите 70 ръка и ще кажете ли на всички как се прави и после всичко с по 70 ръка се разхожда по улиците??? :) а за 10 мин тва е пълен бъзик ама пълен :D
е пич ти така го каза се едно ще щракнеш с пръсти и ще стане.едва ли има неква таина тва си е единичен случай
Мен пък ми прилича на синтол,някак си прекалено изкуствена седи ръката му.И все пак бая е направил.Тва за 10те минути няма да го коментирам,аз немога така.
Ти полуде ли?за 10 минути дори и с гигантски серий нема да можеш да направиш тренировка за ръце.
Б’ла ... как ги е тренирал 10 мин. ? Тука нещо не се връзва, аз правя общо 6 упр. за ръцете и то в супер серии 3x6 за маса и ми отнема общо 20-25 мин.Просто ми се струва невъзможно да ги тренира за 10… та по колко упражнения и серии е правил ?! Няма как да стане тва според мене ... :roll:
09.05.06
19:17
абе то колко книги има и всички се отричат една с друга, защото авторите ги правят за пари и лъжат че не се зобят като прасета преди коледа. Иначе 10 мин общо натоварено време е нормално. Обаче ако влизат и почивките може да стане само със суперсерии и пак не стигат.