06.05.06
21:18
В момента програмата ми изглежда така:
1ден-гърди,бицепс
2ден-гръб,трицепс
3ден-рамо,крака
4ден-почивка
Въпроса: Добре ли ще е ако между 2ри и 3ти ден направя почивка:
1ден-гърди,бицепс
2ден-гръб,трицепс
3ден-почивка
4ден-рамо,крака
5ден-почивка
Ще се намали ли ефекта от цялата работа? И така като има повече време за почивка(имам предвид гърдите) мога ли да покача натоварването(да правя 4 упражнения по 3 серии)?
06.05.06
21:31
[quote author=“Veliko”]В момента програмата ми изглежда така:
1ден-гърди,бицепс
2ден-гръб,трицепс
3ден-рамо,крака
4ден-почивка
Въпроса: Добре ли ще е ако между 2ри и 3ти ден направя почивка:
1ден-гърди,бицепс
2ден-гръб,трицепс
3ден-почивка
4ден-рамо,крака
5ден-почивка
Ще се намали ли ефекта от цялата работа? И така като има повече време за почивка(имам предвид гърдите) мога ли да покача натоварването(да правя 4 упражнения по 3 серии)?
Аз мисля и след първи ден да пуснеш една почивка,ще се пренатовариш и в никакъв случай не покачвай упражненията за гърди ако нямаш достатъчно стаж
тренирай през ден
Ако тренирам през ден не се ли получава много голямо разтояние(време) между отделните мускулни групи?
мускулите не се правят в залата а извън нея на маса.За да се възтанови мускула му трябва почивка-иначе няма разтеж(а това е което ти целиш)Освен това ще претренираш.Така че сам си прецени дали да вкараш почивни дни или не :wink:
Благодаря за категоричния отговор. Значи последно програмата ми трябва да изглежда така:
1ден-гърди,бицепс
2ден-relax
3ден-гръб,трицепс
4ден-relax
5ден-рамо,крака
6ден-relax
Другото ми питане е за мускулната треска, нормално ли е да имам след всяка тренировка мускулна треска(главно на гърдите) ?
06.05.06
23:31
[quote author=“Veliko”]Благодаря за категоричния отговор. Значи последно програмата ми трябва да изглежда така:
1ден-гърди,бицепс
2ден-relax
3ден-гръб,трицепс
4ден-relax
5ден-рамо,крака
6ден-relax
Другото ми питане е за мускулната треска, нормално ли е да имам след всяка тренировка мускулна треска(главно на гърдите) ?
Еми мисля че не е нормално,но примерно аз като правя гърди и вечерта като се пипна и има леко нещо като треска абе значи че добре сам натоварил мускула