07.05.06
11:12
хора тренирам вече месеч и половина.когато тренирам бицепса каквото и да правя винаги в десния има голямо натоварване а във левия савсем малко.защо се получава така
07.05.06
11:18
Кажи какви упражненич правиш за бицепс?
07.05.06
11:22
сгсгаване със щанга , гребане с дъмбел, сгъване със щанга от седеж
07.05.06
11:30
Наблегни на упражненията с дъмбели, като първо започваш с лявата и после с дясната правиш толкова колкото си направил с лявата.
гребане с дъмбел-нещо си се объркал, тва дето си го написал е за гръб
сгъване с щанга от седеж-е такова чудо нема(сигурно си имал предвид скотово сгъване :wink: )
07.05.06
11:40
при нас има един такъв като уред и тва сгаване е вазможно
07.05.06
11:47
[quote author=“gazara _05_”]при нас има един такъв като уред и тва сгаване е вазможно
точно това сгъване от седеж е много добро прави с обратен хват така натоварваш другата глава
07.05.06
11:58
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“gazara _05_”]при нас има един такъв като уред и тва сгаване е вазможно
точно това сгъване от седеж е много добро прави с обратен хват така натоварваш другата глава
Еййй и аз се изложих.....я кажете тогава как се изпълнява тва или е нужен специален уред?
07.05.06
12:05
[quote author=“hari_89”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“gazara _05_”]при нас има един такъв като уред и тва сгаване е вазможно
Еййй и аз се изложих.....я кажете тогава как се изпълнява тва или е нужен специален уред?
еми не е нужен специален уред аз по някой път го правя за разнообразие
хубавото е че държи мускула под постоянно напрежение
значи подобно на от стоеж само че тука не можеш да пуснеш щангата до долу
яко напомпва имаше една статия бях чел в мускули и фитнес и една тренировка на Флекс го видях
07.05.06
12:11
за сгъване на скотова пейка ли става дума или аз нещо не сам разбрал