Добра ли е програмата

TE

07.05.06
15:57

Искам да ви питам значи мисля да почна по една програма в която има 2 пъти в седмицата гърди и бицепс примерно:
Понеделник:Гърди и бицепс
Вторник:Крака
Сряда:Рамо и трицепс
Червъртак:Гръп и трапец
Петак:Гърди бисепс
мисля така да направя за да има по голям ефект върху тях.Аз тренирам от 5 месеца и сичко пораснало но бицепса и гърдите изостават тааа кажете добре ли е така? :D

07.05.06
16:01

Според мен не е много добре,защото при вкяка тренировка ти натоварваш малко гърдите и бицепса и няма да можеш да се въстановиш.Защо не пробваш да правиш сериите в пирамида,прави повече изолиращи упражнения.И все пак я напиши какво правиш за гърди и бицепс.

07.05.06
16:21

Нямаш достатъчно стаж за такива тежки тренировки и ще претренираш

TE

07.05.06
16:53

Еми за бицепс првя Скотовото 4x8-10,Чуковото 4x8-10 и със щанга 4x8 а за гърди Правата лежанка,За долна част,за горна и Флайса това е а и мисля че от понедлник до перак ще са си отпочинали мусколите чувал сам че им трябват 72 часа да си отпочинат така че... :)

07.05.06
18:55

според мен не тренирай 4 последователни дни.1 път гърди и бицепс ти е достатъчно

07.05.06
19:26

1-ви ден Гърди бицепс
2-ри ден почивка
3-ти ден Гръб,трапец
4-ти ден почивка
5-ти ден Трицепс,рамо
6-ти ден почивка
7-ми ден крака &колело
Разбира се ако имаш възможност...

07.05.06
19:57

Ето ви вариант ако както мен не тренирате краката!

Първи ден: гърди и рамо.
Втори ден: почивка
Трети ден: гръб и ръце
Четвърти ден: почивка
Пети ден: отначало или още един ден почивка!

Ако имате някакви въпроси - заповядайте!
Искам само да уточня, че правя тази програма след като съм опитал всички други комбинации и имам над 10г тренировки!
Успех!

07.05.06
20:15

[quote author=“VAIRON”]Ето ви вариант ако както мен не тренирате краката!

Искам само да уточня, че правя тази програма след като съм опитал всички други комбинации и имам над 10г тренировки!
Успех!

еми незнам обаче твоята програмка не ме кефи много
яко пренатоварване се получава дори ако имаш 20 години стаж

07.05.06
20:26

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“VAIRON”]Ето ви вариант ако както мен не тренирате краката!

Успех!

еми незнам обаче твоята програмка не ме кефи много
яко пренатоварване се получава дори ако имаш 20 години стаж

Ти ка тренираш?

07.05.06
20:29

[quote author=“te100SteRoNcHo”]Еми за бицепс првя Скотовото 4x8-10,Чуковото 4x8-10 и със щанга 4x8 а за гърди Правата лежанка,За долна част,за горна и Флайса това е а и мисля че от понедлник до перак ще са си отпочинали мусколите чувал сам че им трябват 72 часа да си отпочинат така че... :)

Моят съвет е да пробваш 1 месец с пирамиди.Ако правиш сериите с 20 кила за бицепс започваш така:
1-ва серия:15 кила
2-ра серия:20 кила
3-та серия:30 кила
За гърди по същия начин.Можеш да пробваш и по твоя начин за месец и да видиш дали има разлика,може и да работи при теб.

DirtyandNasty,как ще претренира,при положение,че има ден почивка м/у тренировките?аз като в почивките правя кардио и имам само 1 ден без спорт,сигурно ще изчезна по тая логика.

TE

07.05.06
21:17

Еми добре size ще го пробвам това с пирамидата попринцип бицепс права със нали лоста които 10 килограма и 2 десетки така си права 10 ще пробвам докато не ми окапат бицепсите  :D аз попринцип за маса тренирам де ама ок мерси все пак  :wink:

07.05.06
23:02

Аз точно така качих маса и сила на ръцете.Бяка ми 36,сега са 39,дори след като спрях креатина,пак растат.

07.05.06
23:30

[quote author=“Size”]Аз точно така качих маса и сила на ръцете.Бяка ми 36,сега са 39,дори след като спрях креатина,пак растат.

Гръб и ръце според мен е адски тежко пък да не говориме рамо гърди
по-добре си ги разпредели на няколко дена а не да правиш всичко наведнъж
а относно сериите за бицепс аз правя с 50 3х8 и перфектно растят без такива пирамидки
а краката не ги правиш ти какъв билдър си бе човек
като правиш за краката раздижваш кръвта за циркулация никой не е каза че трябва да правиш с големи тежести или примерно клекове можеш да правиш най-безобидните упражнения и краката растят доста трудно

07.05.06
23:48

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Size”]Аз точно така качих маса и сила на ръцете.Бяка ми 36,сега са 39,дори след като спрях креатина,пак растат.

а относно сериите за бицепс аз правя с 50 3х8 и перфектно растят без такива пирамидки
като правиш за краката раздижваш кръвта за циркулация никой не е каза че трябва да правиш с големи тежести или примерно клекове можеш да правиш най-безобидните упражнения и краката растят доста трудно

От колко време тренираш? Доволен ли си от това което си постигнал?

08.05.06
12:21

[quote author=“VAIRON”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Size”]Аз точно така качих маса и сила на ръцете.Бяка ми 36,сега са 39,дори след като спрях креатина,пак растат.

Аз съм доволен... :lol:
А ти не разбираш ли,че краката са половин тяло...При мен присъстват задължително в седмичната тренировка...

08.05.06
13:07

[quote author=“djpetko”][quote author=“VAIRON”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Size”]Аз точно така качих маса и сила на ръцете.Бяка ми 36,сега са 39,дори след като спрях креатина,пак растат.

А ти не разбираш ли,че краката са половин тяло...При мен присъстват задължително в седмичната тренировка...

Задължително трябва да са дори и да не искаш големи крака с малко повторения ще ги правиш

08.05.06
19:21

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“djpetko”][quote author=“VAIRON”][quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“Size”]Аз точно така качих маса и сила на ръцете.Бяка ми 36,сега са 39,дори след като спрях креатина,пак растат.

Задължително трябва да са дори и да не искаш големи крака с малко повторения ще ги правиш

Момчета, за да не изпадаме в излишни дискусии за краката ще добавя, че от годините баскетбол краката са ми доста добре развити.А за горната част на тялото ви пожелавам моите резултати.Успех! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1