13.05.06
10:53
значи мойта програма я взех от саита и е следната
# първи ден - гърди, корем
# втори ден - гръб
# трети ден - крака,
# четвърти ден - рамо, трапец, корем
# пети ден - ръце
# шести ден - почивка
# седми ден - почивка
само че може ли да промени така :
# първи ден - гърди, корем
# втори ден - гръб
# трети ден - почивка
# четвърти ден - крака
# пети ден - рамо , трапец, корем
# шести ден - ръце
# седми ден - почивка
защото в петък последен час имам физ.култура и съм супер изморен за крака . се пак там играя нещо баскет или футбол и се измарям пък сами знаете като сте изморени каква тренировка става
И твоята не е лоша.Пробвай да видиш дали можеш да се възстановяваш и ако е добре карай по нея.А ти какъв стаж имаш,че искаш да тренираш 5 дни ? Да не се натовариш повече ?Само ако искаш може да размениш краката с ръцете.
ами стажа ми е 1год и 3 месеца и винаги съм правил 5дневна тренировка . има ли значение стажа за тренировката ? на мен тоя от залата дето ми я напраи (пешо) не каза такова нещо :roll:
14.05.06
13:03
[quote author=“skip”]ами стажа ми е 1год и 3 месеца и винаги съм правил 5дневна тренировка . има ли значение стажа за тренировката ? на мен тоя от залата дето ми я напраи (пешо) не каза такова нещо :roll:
тоя Пешо му кажи да пътува пич досега си тренирал по 5 дневна програма
пич ти да си чувал за почивка незнаеш ли че има програми за начинаещи,средно напреднали,напреднали
според мен си яко претренирал тренирай през ден
14.05.06
16:04
Втория вариант е по добър но зависи по колко упражнения и серий правиш не си дал инфо . 8)
aами по принцип 3 серии по 8-10 повторение при всички групи но определено 2та програма ми е по-удобна
пък за пешо той никога не ми е бил като “тренер” като ми трябва нещо да питам питам по-яките момчета от залата
може да е по много 5 дни тренировка ама не съм усещал претрениране .
Щом досега си тренирал 5 дни моят съвет е да преминеш на 4 дни.Така ще имаш повече време за почивка а както предполагам знаеш,расте се докато почиваш.Тренировката е само дразнител