15.05.06
13:06
отдавна не съм пускал тема но ето че сега го правя.
Предложете някое упражнение за бицепс,с което ще мога да увелича ширината му.Не знам дали ме разбрахте но който е разбрал и знае може да ми отговори.За бицепс правя 2упр. +още едно в една или 2 серии изпомпващо
15.05.06
13:10
Да сещам се за какво говориш...за съжаление няма определено упражнение за ширина....иначе и мене ме дразни че като си погледна ръката отпред ми изглежда по-тънка...просто тя ширината ще нарастне с бицепса като цяло,поне така ми казаха доста хора....а от друга страна един път чичо ми ми каза че чуковете с дъмбел разширявали ръката...но не съм сигурен :wink:
Наблегни на брахиалиса и не очакваи някакви магии. Аз съм с по дълги краиници и в анфас също ми се губи но в профил поне си наваксвам :lol:
15.05.06
14:32
Като правиш сгъване с прав лост, по-широкият хват ти натоварва вътрешната част на бицепса, а по тесният външната.
Ако сгъваш само с крив лост, може да смениш с прав с широк хват или да ги редуваш. За брахиалиса сгъване с дъмбел с чуков хват.
[quote author=“x_3_mar”]Наблегни на брахиалиса и не очакваи някакви магии. Аз съм с по дълги краиници и в анфас също ми се губи но в профил поне си наваксвам :lol:
Да ясно ми е това за бранхиалиса(това малко мускулче :evil: ) ама не мога да го натоваря пълноценно.
15.05.06
22:44
[quote author=“ridddick”][quote author=“x_3_mar”]Наблегни на брахиалиса и не очакваи някакви магии. Аз съм с по дълги краиници и в анфас също ми се губи но в профил поне си наваксвам :lol:
Да ясно ми е това за бранхиалиса(това малко мускулче :evil: ) ама не мога да го натоваря пълноценно.
ами на брахиалиса ако искаш да наблегнеш прави със прониран хват
дланите да сочат надолу
абе сгъване на щанга от стоеж само че с обратен хват мисля че ме разбра
15.05.06
22:51
А сигурни ли сте че ако се набляга на брахиалиса се разширява раката реално...
15.05.06
23:12
[quote author=“InDaHEad”]А сигурни ли сте че ако се набляга на брахиалиса се разширява раката реално...
мисля че предмишницата се разширява и става по-релефна
15.05.06
23:31
Не бе ква предмишница говоря за брахиалиса и ширината на ръката...предмишницата(поне мойта) си е екстра :)
Просто и при мене съществува тоя проблем че погледната анфас ръката ми изглежда според мене по тънка отколкото е...
[quote author=“ridddick”][quote author=“x_3_mar”]Наблегни на брахиалиса и не очакваи някакви магии. Аз съм с по дълги краиници и в анфас също ми се губи но в профил поне си наваксвам :lol:
Еми така е добре дошъл в клуба :lol: ... Ако успееш да го развиеш ок , ама ако си с дълги краиници като ти е изпъната ръката все нещо ще се губи. Хубавото на това е че в стегнато положение ръката изглежда още по голяма, поради натрупването на повече ММ на едно място. Тъи че според мен имаш 2 варианта:
1. да продължиш да тренираш с акцент върху брахиалиса - да правиш чукови сгъвания, сгъвания с тесен хват, скотово.... или
2. да си тренираш за маса без въобще да те е*е :) направи я една огромна изчистена ръка пък тогава брахиалиса никои няма да го забелязва
[quote author=“x_3_mar”]
Еми така е добре дошъл в клуба :lol: ... Ако успееш да го развиеш ок , ама ако си с дълги краиници като ти е изпъната ръката все нещо ще се губи. Хубавото на това е че в стегнато положение ръката изглежда още по голяма, поради натрупването на повече ММ на едно място. Тъи че според мен имаш 2 варианта:
1. да продължиш да тренираш с акцент върху брахиалиса - да правиш чукови сгъвания, сгъвания с тесен хват, скотово.... или
2. да си тренираш за маса без въобще да те е*е :) направи я една огромна изчистена ръка пък тогава брахиалиса никои няма да го забелязва
мислиш ли че не работя над въпроса? :) Ще започна да правя и скотово с тесен хват пък ще видим какво ще стане