Алтернатива на ON 100%WHEY Protein?

Прескочи до:

Според Вас кой протеин е аналог? Говорим за висококачествен изолат!

Моля, пишете конкретно марката и точното наименование.

17.05.06
18:06

За този на Универсал или на ОП става дума ?

Ти как мислиш?! Питам за нещо, подобно на Optimum Nutrition’s 100% WHEY Protein. По-подробно не мога да го изпиша  :evil:

17.05.06
18:13

Само не ми се карай :)  Според мен този на Универсал изолатите за тях сам чувал че били сносни.

17.05.06
20:36

освен на Юнивърсал други не мога да препоръчам

Ultra Iso Whey ли? Мн скъп излиза .. 100 лева килото  :evil:

17.05.06
20:44

аз говорех за ultra whey pro na universal

17.05.06
22:45

[quote author=“manson”]Ultra Iso Whey ли? Мн скъп излиза .. 100 лева килото  :evil:

На sportpharma,но оптимум няма заместител.в момента пия такъв и си припомних за какво става дума :twisted: .Просто този протеин е не случайно №1 в света-има защо :roll:

IN

17.05.06
22:50

Уникален протеин...няма заместител :wink: Иначе по цена единственото което се сещам е на Универсал Ултра Уей Про-то....

[quote author=“Body_Builder”]но оптимум няма заместител.в момента пия такъв и си припомних за какво става дума :twisted: .Просто този протеин е не случайно №1 в света-има защо :roll:

Ами тогава не пишете в темата  :evil:  И аз съм пил ОН и в момента пия и виждам качеството, но питам има ли нещо от тоя ранг за горе долу тая или по-ниска цена.

18.05.06
00:23

[quote author=“manson”][quote author=“Body_Builder”]но оптимум няма заместител.в момента пия такъв и си припомних за какво става дума :twisted: .Просто този протеин е не случайно №1 в света-има защо :roll:

Ами тогава не пишете в темата  :evil:  И аз съм пил ОН и в момента пия и виждам качеството, но питам има ли нещо от тоя ранг за горе долу тая или по-ниска цена.

Абе вие модераторите напоследък чисто се здухвате :evil: ,нали ти написах,че може да го заместиш с  протеина на SportPharma(то става и CN,ама тогава не се сетих) :wink:

EN

18.05.06
00:30

[quote author=“Body_Builder”] може да го заместиш с  протеина на SportPharma то става и CN

Сории за ОФФ
Топлата водя няма да откриете,не се обиждай но темата е излишна,даваш съвети на другите за протеините и добавките,знаеш им цените(на повечето),пък сега да ти предлагама решение на проблем на който знаеш отговора! ;)

18.05.06
00:36

[quote author=“energymax”][quote author=“Body_Builder”] може да го заместиш с  протеина на SportPharma то става и CN

Сории за ОФФ
Топлата водя няма да откриете,не се обиждай но темата е излишна,даваш съвети на другите за протеините и добавките,знаеш им цените(на повечето),пък сега да ти предлагама решение на проблем на който знаеш отговора! ;)

Еми аз с моето 1 мнение,мисля че го казах ясно и точно,но кой да чуе.За какво ти е да му търсиш алтернатива,като то разликата да е 15-20лв мах.Аз преди правих такива глупости с Weider-и,Ultimat-и,Biotech-и и т.н.Но осъзнах,че няма смисъл и вече ще карам само с тоя.Ако го сменям,ще е с SportPharma или CN.

[quote author=“energymax”][quote author=“Body_Builder”] може да го заместиш с  протеина на SportPharma то става и CN

Сории за ОФФ

Не се обиждам :) Аз темата не я пускам само за себе си. Да, давам съвети, но гледам да не препоръчвам на хората неща, които не съм пил/вземал. Би било полезно да се изясни как стоят нещата и хората, които нямат много средства да си вземат нещо качествено на по-приемлива цена. Аз пари имам, мога да си пия Оптимума, но не е там въпроса, защото може да има и по-добър вариант  :wink:

[quote author=“Body_Builder”]Абе вие модераторите напоследък чисто се здухвате :evil:...

Body_Builder, то онова не беше за теб, сори .. на НВД съм и съм си изнервен малко  :oops: Между другото ти беше първи, който се изнерви поради поведението на един потребител(знаеш кой) и грубо наруши правилата като го обиди, но както виждаш ти оставих мнението без да го цензурирам. Държа се съвсем приятелски ...

18.05.06
09:29

След Оптимума си поръчах една кутия на Чемпиън Нутришън, след добрите отзиви във форума. Добър е, не усещам разлика.

[quote author=“Neo”]След Оптимума си поръчах една кутия на Чемпиън Нутришън, след добрите отзиви във форума. Добър е, не усещам разлика.

Мерси за отговора.

А мн ми е интересна тази огромна разлика при SportPharma:
558 гр., ягода  -  54.00  
2,277 кг., ягода  -  109.90

18.05.06
21:13

[quote author=“manson”][quote author=“Neo”]След Оптимума си поръчах една кутия на Чемпиън Нутришън, след добрите отзиви във форума. Добър е, не усещам разлика.

Мерси за отговора.

558 гр., ягода  -  54.00  

Еми какво да ти кажа,политика на SNC или пък на самата марка.То аз не вярвам някой да даде 54лв за половин кило :lol: ,но може и да има такива.Иначе 5либри са им на добра цена и според мене само този протеин може да се сравнява по качества с оптимума.

EN

19.05.06
08:50

[quote author=“manson”][quote author=“Neo”]След Оптимума си поръчах една кутия на Чемпиън Нутришън, след добрите отзиви във форума. Добър е, не усещам разлика.

Мерси за отговора.

558 гр., ягода  -  54.00  

Стига сте вярвали на написаното в сайта им,преди бяха напсали  0,5кг PUR WHEY PRO na UNIVERSAL че струва 18лв,сега се попражиха де ставало въпрос за 300гр!
Пише че 100%ISO Whey na BioTech е изолат ама нее -концентрат е(аз се подведох по сайта,но вече на място купувам)!
Имат много разминавания-пише че PUR WHEY PRO na UNIVERSAL не е филтриран а на кутията пише Ултра филтриран!

Аха .. мерси за разяснението. Не съм от Сф и само на сайта разчитам за цените  :oops:

IV

20.05.06
00:56

Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага  Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.

20.05.06
12:44

[quote author=“ivaivalito”]Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага  Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.

и аз го пия тоя протеин хубав е не е лош,но мисля че има доста по-добри и не се водя кой е най-продаван продукт
+ тва във САЩ тоя Оптимума е супер евтин и всеки може да си го позволи
Един приятел ми казах да ми взе 5 кила от Америка и той отишъл в магазина и казал ‘Може ли от тоя протеин да си вземе 5 кила и момчето му отговорило ‘Брато има доста по-добри от тоя протеин
я вижте колко струва Перфект 1 кило говориме 60 долара колкото 5 кила Оптимум

20.05.06
14:03

В крайна сметка какво излиза? Като ви чета постовете ме обърквате. Хем казвате, че е добър хем , че е евтин и че има по-добри от този протеин. Казвате , че е най-продаван (човек ще си помисли “брей тоя протеин сигурно е много добър”).
Като е евтин в САЩ, много ясно че ще е най-продаван.

IN

20.05.06
14:32

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага  Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.

и аз го пия тоя протеин хубав е не е лош,но мисля че има доста по-добри и не се водя кой е най-продаван продукт
+ тва във САЩ тоя Оптимума е супер евтин и всеки може да си го позволи
Един приятел ми казах да ми взе 5 кила от Америка и той отишъл в магазина и казал ‘Може ли от тоя протеин да си вземе 5 кила и момчето му отговорило ‘Брато има доста по-добри от тоя протеин
я вижте колко струва Перфект 1 кило говориме 60 долара колкото 5 кила Оптимум

Братле стига си давал за пример някъв глупав продавач кво бил казал и т.н.....се едно в БГ няма хора,които да ти кажат че примерно на JC са по-добри от ОН и т.н.....логично че ако му е било изгодно да му продаде друг протеин така ще му каже :wink: .Освен това всички протеини са на тая цена в Америка тъй че няма никва разлика кво си взимаш...само качеството...

20.05.06
16:31

[quote author=“ivaivalito”]Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага  Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.

Прав си ivaivalito в Щатите всичко си опира до рекламата! Пък и като го има във всеки магазин + солидна доза реклама как няма да е най-продавания. Същото е и със Apple iPod най-известния и най-продаван mp3 player в Щатите и защо? Ами пак поради яката реклама и че се продава на всякъде но в никакъв случай не е най-добрия mp3 player има две марки които са къде къде по-добри!

20.05.06
17:04

[quote author=”Миркони”][quote author=“ivaivalito”]Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага  Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.

Прав си ivaivalito в Щатите всичко си опира до рекламата! Пък и като го има във всеки магазин + солидна доза реклама как няма да е най-продавания. Същото е и със Apple iPod най-известния и най-продаван mp3 player в Щатите и защо? Ами пак поради яката реклама и че се продава на всякъде но в никакъв случай не е най-добрия mp3 player има две марки които са къде къде по-добри!

Абе хубав е протеина,но според мен по-скъпите неща имат по-голям ефект
Колкото е по-скъпо толкова по-добро

IV

20.05.06
18:03

[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=”Миркони”][quote author=“ivaivalito”]Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага  Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.

Абе хубав е протеина,но според мен по-скъпите неща имат по-голям ефект
Колкото е по-скъпо толкова по-добро

Не винаги цената определя качеството цената може да с евлияе от много факти .Айде продавам жигула 1985 за 9000 Евро.Цената е голяма но и качеството такова.А и да спомен нещо тоя Оптимум го пият само момиченцата и момченцата над 100 кила в САЩ.Повечето хора там знаят че всички протеини са на горе долу еднакво дереже и цената само е различна.Поразрови се в форума на Бодибилдинг.ком.  И Американците гледат да им е евтино не само ние.А по въпроса защо там протеините са по евтини ами както казаха момчетат по нагоре защото те купуват мерцедес за 100 000 а ние същия за 50 000 .Ние купуваме Хамър за 70 000 а те купуват Хамър за 30 000.Тва са само примери.И да кажа че за 4 месеца в САЩ не видях кола Пежо ,Рено ,Ситроен,Опел,Фиат,Сеат,Шкода и т.н не че няма но колкото са тука обявите з апродажба на Кадилак там са толкова обявите за тези коли.

SO

20.05.06
18:39

Да ама вземи 1 мерцедес от аметика вземи 1 от магазина в софия и ще си играеш на открии 1 000 000 разлики!Високите цени са свързани с монополизма във вноса на добавки!Колко фирми  внасят Оптимум?
Аз не знам колко точно са , но едва ли са много  :? и когато няма конкуренция те могат да си продават на каквото цени искат....

Исках да кажа ,че проблемът с колите няма почни нищо общо с добавките нещата са доста различни.Фактът че в америка няма коли като нашите се дължи на американският стандарт.Примерно къде в САЩ си виждал кола с двигател 1.4,там колите им са като кораби особенно по старите...

20.05.06
19:21

[quote author=“Sourcemag”]Да ама вземи 1 мерцедес от аметика вземи 1 от магазина в софия и ще си играеш на открии 1 000 000 разлики!Високите цени са свързани с монополизма във вноса на добавки!Колко фирми  внасят Оптимум?
Аз не знам колко точно са , но едва ли са много  :? и когато няма конкуренция те могат да си продават на каквото цени искат....

Исках да кажа ,че проблемът с колите няма почни нищо общо с добавките нещата са доста различни.Фактът че в америка няма коли като нашите се дължи на американският стандарт.Примерно къде в САЩ си виждал кола с двигател 1.4,там колите им са като кораби особенно по старите...

Много се прави и двамата
а относно към Ивалито: Не винаги е така,но в повечето случаи колкото по-скъпо толкова по-добро и във всичко е така и в храните и в добавките и в колите като цяло
Естествено че ако някой например внесе тоя Перфект тука ще е 250 лева килото даже и повече и никой няма да си го купи

IV

20.05.06
19:41

А бе хора кво само се караме и на мен ми беше преди кофти че цените са такива ам ко а се прай.А само искам да вметна нещо че тези добавки в сайта са на доста преференциални цени.В магазините 1 либра струва 11 $ което за 10 либри прай 111 долара което са близо 170 лева.А ако купиш голямата торба от магазин за добавки ти е 70 $.А аз си взех протеина на ЧН за 50 $ за 5 либри което горе долу идва колкото и в БГ.Тва че Бодибилдинг.цом занижават 2йно цените си е техна далавера.Не си мисли че в магазина 10 либри оптимум е 40 $А и по тая логика дайте да тръгнем срещу вносителите на Сйомга щото тука е 40лева килото а там е 8$.За тва пробвайте всички протеини као нямате пари купете ЧН като имате Купете ОН ако ви е все едно купете Био Тея ако искате страхотен вкус купете Скайтек.Тва е все едно да питате има ли алтернатива на Мерцедес.

SO

20.05.06
19:46

Не се караме ,а дискутираме.  :)

20.05.06
20:09

[quote author=“Sourcemag”]Не се караме ,а дискутираме.  :)

Според има алтернатива на Мерцедес
не съм заклет фен на определена марка или както казваше един приятел “Не бъди роб на марката”хаха
марки има много,най-важно е пари да има за тях
нали така ?

SO

20.05.06
20:12

Еми да няма незаменим човек или предмет.Предлагам да приключим с общите приказки ,че мърсим форума  :?

31.05.06
00:15

Нема заместител - без компромис

31.05.06
13:35

Аз за сега са пил  100%Уеи  на ОН и  100%Уеи Делиит на Скитек  , по 2кг не видях кои знаи каква разлика макар че  Скитек-а и концентрат.
Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !

SP

31.05.06
13:52

[quote author=“Kang”]Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !

Аз го взех и дойде с вкус на ванилия и е гаден ама ща не ща ше го пия - друго си беше Мусашито Банан като шейкче в макдоналдс на вкус. :?

31.05.06
22:45

[quote author=“Sportex”][quote author=“Kang”]Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !

Аз го взех и дойде с вкус на ванилия и е гаден ама ща не ща ше го пия - друго си беше Мусашито Банан като шейкче в макдоналдс на вкус. :?

Щом ванилията не е хубава дано да ми пратят нещо др например шоколад , аз по принцип не харесвам ванилията в момента пия тука един на П&Б  с вкус на ванилия колкото да не без хич докато ми доиде ЧН-то !

01.06.06
16:53

[quote author=“Sportex”][quote author=“Kang”]Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !

Моя ЧН пък дойде с вкус на банан :lol:

SP

01.06.06
19:12

[quote author=“ridddick”]Моя ЧН пък дойде с вкус на банан :lol:

Аре си ги менкаме. :lol: Моя вече е 2.22кг.  :lol:
И следващия път като поръчвам ще кажа банан, а всъщност вкусен ли е банана?

09.06.06
17:17

от къде ги поръчвате тия чн ?

09.06.06
18:07

От www.silata.com :wink:

SI

09.06.06
20:24

Специално за ЧН интересното е, че ванилията е с най-голямо протеиново съдържание - 26 грама на доза. В магазина тук в Пловдив имаше и банан мисля, но той беше с 23 грама на доза. Затова и продавача ми препоръча да взема ванилията - цената им е една и съща. Един и същ протеин, но на кутиите с различните вкусове си пише с големи букви “26” и “23” съответно. Ако може да се вярва на надписите... А специално за вкуса - според мен не е толкова гаден, на мен лично ми харесва. Просто трябва да се разтваря в по-малко количество вода. А пък ако го разтваряте в прясно мляко е още по-добър.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1