17.05.06
18:05
Според Вас кой протеин е аналог? Говорим за висококачествен изолат!
Моля, пишете конкретно марката и точното наименование.
17.05.06
18:09
Ти как мислиш?! Питам за нещо, подобно на Optimum Nutrition’s 100% WHEY Protein. По-подробно не мога да го изпиша :evil:
Само не ми се карай :) Според мен този на Универсал изолатите за тях сам чувал че били сносни.
17.05.06
20:36
освен на Юнивърсал други не мога да препоръчам
17.05.06
20:40
Ultra Iso Whey ли? Мн скъп излиза .. 100 лева килото :evil:
17.05.06
20:44
аз говорех за ultra whey pro na universal
17.05.06
22:45
[quote author=“manson”]Ultra Iso Whey ли? Мн скъп излиза .. 100 лева килото :evil:
На sportpharma,но оптимум няма заместител.в момента пия такъв и си припомних за какво става дума :twisted: .Просто този протеин е не случайно №1 в света-има защо :roll:
17.05.06
22:50
Уникален протеин...няма заместител :wink: Иначе по цена единственото което се сещам е на Универсал Ултра Уей Про-то....
18.05.06
00:10
Ами тогава не пишете в темата :evil: И аз съм пил ОН и в момента пия и виждам качеството, но питам има ли нещо от тоя ранг за горе долу тая или по-ниска цена.
18.05.06
00:23
Ами тогава не пишете в темата :evil: И аз съм пил ОН и в момента пия и виждам качеството, но питам има ли нещо от тоя ранг за горе долу тая или по-ниска цена.
Абе вие модераторите напоследък чисто се здухвате :evil: ,нали ти написах,че може да го заместиш с протеина на SportPharma(то става и CN,ама тогава не се сетих) :wink:
18.05.06
00:30
Сории за ОФФ
Топлата водя няма да откриете,не се обиждай но темата е излишна,даваш съвети на другите за протеините и добавките,знаеш им цените(на повечето),пък сега да ти предлагама решение на проблем на който знаеш отговора! ;)
18.05.06
00:36
Сории за ОФФ
Топлата водя няма да откриете,не се обиждай но темата е излишна,даваш съвети на другите за протеините и добавките,знаеш им цените(на повечето),пък сега да ти предлагама решение на проблем на който знаеш отговора! ;)
Еми аз с моето 1 мнение,мисля че го казах ясно и точно,но кой да чуе.За какво ти е да му търсиш алтернатива,като то разликата да е 15-20лв мах.Аз преди правих такива глупости с Weider-и,Ultimat-и,Biotech-и и т.н.Но осъзнах,че няма смисъл и вече ще карам само с тоя.Ако го сменям,ще е с SportPharma или CN.
18.05.06
09:23
Сории за ОФФ
Не се обиждам :) Аз темата не я пускам само за себе си. Да, давам съвети, но гледам да не препоръчвам на хората неща, които не съм пил/вземал. Би било полезно да се изясни как стоят нещата и хората, които нямат много средства да си вземат нещо качествено на по-приемлива цена. Аз пари имам, мога да си пия Оптимума, но не е там въпроса, защото може да има и по-добър вариант :wink:
[quote author=“Body_Builder”]Абе вие модераторите напоследък чисто се здухвате :evil:...
Body_Builder, то онова не беше за теб, сори .. на НВД съм и съм си изнервен малко :oops: Между другото ти беше първи, който се изнерви поради поведението на един потребител(знаеш кой) и грубо наруши правилата като го обиди, но както виждаш ти оставих мнението без да го цензурирам. Държа се съвсем приятелски ...
След Оптимума си поръчах една кутия на Чемпиън Нутришън, след добрите отзиви във форума. Добър е, не усещам разлика.
18.05.06
20:10
Мерси за отговора.
А мн ми е интересна тази огромна разлика при SportPharma:
558 гр., ягода - 54.00
2,277 кг., ягода - 109.90
18.05.06
21:13
Мерси за отговора.
558 гр., ягода - 54.00
Еми какво да ти кажа,политика на SNC или пък на самата марка.То аз не вярвам някой да даде 54лв за половин кило :lol: ,но може и да има такива.Иначе 5либри са им на добра цена и според мене само този протеин може да се сравнява по качества с оптимума.
19.05.06
08:50
Мерси за отговора.
558 гр., ягода - 54.00
Стига сте вярвали на написаното в сайта им,преди бяха напсали 0,5кг PUR WHEY PRO na UNIVERSAL че струва 18лв,сега се попражиха де ставало въпрос за 300гр!
Пише че 100%ISO Whey na BioTech е изолат ама нее -концентрат е(аз се подведох по сайта,но вече на място купувам)!
Имат много разминавания-пише че PUR WHEY PRO na UNIVERSAL не е филтриран а на кутията пише Ултра филтриран!
19.05.06
10:40
Аха .. мерси за разяснението. Не съм от Сф и само на сайта разчитам за цените :oops:
20.05.06
00:56
Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.
20.05.06
12:44
[quote author=“ivaivalito”]Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.
и аз го пия тоя протеин хубав е не е лош,но мисля че има доста по-добри и не се водя кой е най-продаван продукт
+ тва във САЩ тоя Оптимума е супер евтин и всеки може да си го позволи
Един приятел ми казах да ми взе 5 кила от Америка и той отишъл в магазина и казал ‘Може ли от тоя протеин да си вземе 5 кила и момчето му отговорило ‘Брато има доста по-добри от тоя протеин
я вижте колко струва Перфект 1 кило говориме 60 долара колкото 5 кила Оптимум
В крайна сметка какво излиза? Като ви чета постовете ме обърквате. Хем казвате, че е добър хем , че е евтин и че има по-добри от този протеин. Казвате , че е най-продаван (човек ще си помисли “брей тоя протеин сигурно е много добър”).
Като е евтин в САЩ, много ясно че ще е най-продаван.
20.05.06
14:32
[quote author=“DirtyandNasty”][quote author=“ivaivalito”]Мога да изброя поне 10 Протеина алтернатива че и по добри от ОН просто хора тва е пазарна икоомика .Мноо ясно че ще е на 1во място по продажби в света маи то в всеки агази в САЩ го има .Отваряш Флекс или мускули и фитнес и 10 листа само ОН.Лично аз съм изпил 20 кила от тоя протеин и не съм станал дзвер .Ако някой очавка чидеса.Алтернатива давам веднага Скайтек ,Ултимате,Био Теч,Muscle milk,Muscle tech и Други.Лабрада също е на едно от първите места по продажби в САЩ.За бг най добре е Чампион или скайтек .добри като цени и качество.
и аз го пия тоя протеин хубав е не е лош,но мисля че има доста по-добри и не се водя кой е най-продаван продукт
+ тва във САЩ тоя Оптимума е супер евтин и всеки може да си го позволи
Един приятел ми казах да ми взе 5 кила от Америка и той отишъл в магазина и казал ‘Може ли от тоя протеин да си вземе 5 кила и момчето му отговорило ‘Брато има доста по-добри от тоя протеин
я вижте колко струва Перфект 1 кило говориме 60 долара колкото 5 кила Оптимум
Братле стига си давал за пример някъв глупав продавач кво бил казал и т.н.....се едно в БГ няма хора,които да ти кажат че примерно на JC са по-добри от ОН и т.н.....логично че ако му е било изгодно да му продаде друг протеин така ще му каже :wink: .Освен това всички протеини са на тая цена в Америка тъй че няма никва разлика кво си взимаш...само качеството...
Прав си ivaivalito в Щатите всичко си опира до рекламата! Пък и като го има във всеки магазин + солидна доза реклама как няма да е най-продавания. Същото е и със Apple iPod най-известния и най-продаван mp3 player в Щатите и защо? Ами пак поради яката реклама и че се продава на всякъде но в никакъв случай не е най-добрия mp3 player има две марки които са къде къде по-добри!
20.05.06
17:04
Прав си ivaivalito в Щатите всичко си опира до рекламата! Пък и като го има във всеки магазин + солидна доза реклама как няма да е най-продавания. Същото е и със Apple iPod най-известния и най-продаван mp3 player в Щатите и защо? Ами пак поради яката реклама и че се продава на всякъде но в никакъв случай не е най-добрия mp3 player има две марки които са къде къде по-добри!
Абе хубав е протеина,но според мен по-скъпите неща имат по-голям ефект
Колкото е по-скъпо толкова по-добро
20.05.06
18:03
Абе хубав е протеина,но според мен по-скъпите неща имат по-голям ефект
Колкото е по-скъпо толкова по-добро
Не винаги цената определя качеството цената може да с евлияе от много факти .Айде продавам жигула 1985 за 9000 Евро.Цената е голяма но и качеството такова.А и да спомен нещо тоя Оптимум го пият само момиченцата и момченцата над 100 кила в САЩ.Повечето хора там знаят че всички протеини са на горе долу еднакво дереже и цената само е различна.Поразрови се в форума на Бодибилдинг.ком. И Американците гледат да им е евтино не само ние.А по въпроса защо там протеините са по евтини ами както казаха момчетат по нагоре защото те купуват мерцедес за 100 000 а ние същия за 50 000 .Ние купуваме Хамър за 70 000 а те купуват Хамър за 30 000.Тва са само примери.И да кажа че за 4 месеца в САЩ не видях кола Пежо ,Рено ,Ситроен,Опел,Фиат,Сеат,Шкода и т.н не че няма но колкото са тука обявите з апродажба на Кадилак там са толкова обявите за тези коли.
20.05.06
18:39
Да ама вземи 1 мерцедес от аметика вземи 1 от магазина в софия и ще си играеш на открии 1 000 000 разлики!Високите цени са свързани с монополизма във вноса на добавки!Колко фирми внасят Оптимум?
Аз не знам колко точно са , но едва ли са много :? и когато няма конкуренция те могат да си продават на каквото цени искат....
Исках да кажа ,че проблемът с колите няма почни нищо общо с добавките нещата са доста различни.Фактът че в америка няма коли като нашите се дължи на американският стандарт.Примерно къде в САЩ си виждал кола с двигател 1.4,там колите им са като кораби особенно по старите...
20.05.06
19:21
[quote author=“Sourcemag”]Да ама вземи 1 мерцедес от аметика вземи 1 от магазина в софия и ще си играеш на открии 1 000 000 разлики!Високите цени са свързани с монополизма във вноса на добавки!Колко фирми внасят Оптимум?
Аз не знам колко точно са , но едва ли са много :? и когато няма конкуренция те могат да си продават на каквото цени искат....
Исках да кажа ,че проблемът с колите няма почни нищо общо с добавките нещата са доста различни.Фактът че в америка няма коли като нашите се дължи на американският стандарт.Примерно къде в САЩ си виждал кола с двигател 1.4,там колите им са като кораби особенно по старите...
Много се прави и двамата
а относно към Ивалито: Не винаги е така,но в повечето случаи колкото по-скъпо толкова по-добро и във всичко е така и в храните и в добавките и в колите като цяло
Естествено че ако някой например внесе тоя Перфект тука ще е 250 лева килото даже и повече и никой няма да си го купи
20.05.06
19:41
А бе хора кво само се караме и на мен ми беше преди кофти че цените са такива ам ко а се прай.А само искам да вметна нещо че тези добавки в сайта са на доста преференциални цени.В магазините 1 либра струва 11 $ което за 10 либри прай 111 долара което са близо 170 лева.А ако купиш голямата торба от магазин за добавки ти е 70 $.А аз си взех протеина на ЧН за 50 $ за 5 либри което горе долу идва колкото и в БГ.Тва че Бодибилдинг.цом занижават 2йно цените си е техна далавера.Не си мисли че в магазина 10 либри оптимум е 40 $А и по тая логика дайте да тръгнем срещу вносителите на Сйомга щото тука е 40лева килото а там е 8$.За тва пробвайте всички протеини као нямате пари купете ЧН като имате Купете ОН ако ви е все едно купете Био Тея ако искате страхотен вкус купете Скайтек.Тва е все едно да питате има ли алтернатива на Мерцедес.
20.05.06
19:46
Не се караме ,а дискутираме. :)
20.05.06
20:09
[quote author=“Sourcemag”]Не се караме ,а дискутираме. :)
Според има алтернатива на Мерцедес
не съм заклет фен на определена марка или както казваше един приятел “Не бъди роб на марката”хаха
марки има много,най-важно е пари да има за тях
нали така ?
20.05.06
20:12
Еми да няма незаменим човек или предмет.Предлагам да приключим с общите приказки ,че мърсим форума :?
Аз за сега са пил 100%Уеи на ОН и 100%Уеи Делиит на Скитек , по 2кг не видях кои знаи каква разлика макар че Скитек-а и концентрат.
Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !
31.05.06
13:52
[quote author=“Kang”]Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !
Аз го взех и дойде с вкус на ванилия и е гаден ама ща не ща ше го пия - друго си беше Мусашито Банан като шейкче в макдоналдс на вкус. :?
[quote author=“Sportex”][quote author=“Kang”]Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !
Аз го взех и дойде с вкус на ванилия и е гаден ама ща не ща ше го пия - друго си беше Мусашито Банан като шейкче в макдоналдс на вкус. :?
Щом ванилията не е хубава дано да ми пратят нещо др например шоколад , аз по принцип не харесвам ванилията в момента пия тука един на П&Б с вкус на ванилия колкото да не без хич докато ми доиде ЧН-то !
[quote author=“Sportex”][quote author=“Kang”]Сега поръчах протеина на ЧН ще видим какво ще излезе !
Моя ЧН пък дойде с вкус на банан :lol:
01.06.06
19:12
[quote author=“ridddick”]Моя ЧН пък дойде с вкус на банан :lol:
Аре си ги менкаме. :lol: Моя вече е 2.22кг. :lol:
И следващия път като поръчвам ще кажа банан, а всъщност вкусен ли е банана?
09.06.06
17:17
от къде ги поръчвате тия чн ?
09.06.06
20:24
Специално за ЧН интересното е, че ванилията е с най-голямо протеиново съдържание - 26 грама на доза. В магазина тук в Пловдив имаше и банан мисля, но той беше с 23 грама на доза. Затова и продавача ми препоръча да взема ванилията - цената им е една и съща. Един и същ протеин, но на кутиите с различните вкусове си пише с големи букви “26” и “23” съответно. Ако може да се вярва на надписите... А специално за вкуса - според мен не е толкова гаден, на мен лично ми харесва. Просто трябва да се разтваря в по-малко количество вода. А пък ако го разтваряте в прясно мляко е още по-добър.