11.05.06
10:58
абе нещо спряха да ми растат гърдите .. апф не мога да си го обесня .... правех по 5 серии по 8-10 1 път в седмицата ... но нз ко става ....? някой да сподели как да ги права по точно тези гарди .?
10х ...
едит- нямам долна лежанка само средна и горна ...
мисля да пробвам така ....
3х8 горна..
1х8 флейс
2х8-10 средна ...
и друго как да направя канала ? .... на тъпия гладиатор уш марков ама нещо не баца за гърдите работата :)
10х на всички
11.05.06
13:54
за гърди ти трябват максимум 4 упр.Препоръчвам ти ако си праил права лежанка много време(2-3 месеца примерно) да я махнеш от програмата си.Всеки път се опитай да правиш различни упражнения - завъртай ги просто.И щом гърдите са ти изоставаща група ги прави в началото на седмицата ,когато си най-отпочинал.
11.05.06
14:47
[quote author=“Optimus”]за гърди ти трябват максимум 4 упр.Препоръчвам ти ако си праил права лежанка много време(2-3 месеца примерно) да я махнеш от програмата си.Всеки път се опитай да правиш различни упражнения - завъртай ги просто.И щом гърдите са ти изоставаща група ги прави в началото на седмицата ,когато си най-отпочинал.
Винаги прави полулег на почти всеки им е малко развита горната част на гърдите затова наблегни на нея
ако имаш достатъчно стаж можеш да правиш 3-4 упражнения с по 3 серии и може и суперсерии и дропсерии по-някой път допълнително да стреснеш мускула
редувай лост с дъмбели както и някой други упражнения давам ти примерна трен за гърди с дублиране
1полулег с лост или полулег с дъмбели
2пек-дек=бътърфлай или кросоувър
3кофи или роу машина ако имате
така правя аз
всъщност до сега правех ... нормална лежанка и флейс( рядко ако иам сили) ...
ясно ще следвам ваще постове да видим как ще е ... дали ОК :) 10х чакам още коментари
ще пробвам дано стане .. :)
6 месеца ми е стажа на 17 години съм :0 иам още мн да се уча ... ама :П да видим
11.05.06
14:55
[quote author=“STRATEG”]всъщност до сега правех ... нормална лежанка и флейс( рядко ако иам сили) ...
ясно ще следвам ваще постове да видим как ще е ... дали ОК :) 10х чакам още коментари
ще пробвам дано стане .. :)
6 месеца ми е стажа на 17 години съм :0 иам още мн да се уча ... ама :П да видим
дам нали знаеш няма човек който да се е родил научен
До колкото разбирам основния проблем който искаш да решиш е с канал амежду гърдите? Ако е така то упражненията които трябва да правиш са горна част гърди с дъмбели 4 -5 серии по 10 -12 повторения хоризонтална лежанка отново с дъмбели 4 серии 8-10 повторения и флаис 5 серии с по 15 повторения ! Успех
11.05.06
14:59
За маса най-ефективния метод според мене е следния:
1 Избутване на щанга от тилен лег ( лежанка ) - със 70% от максималната тежест която можеш да бутнещ 3 серии по 12
2 Избутване на щанга от пулу лег ( горна лежанка ) - със 70% от максималната тежест която можеш да бутнещ 3 серии по 12
3 Кофички на успоредка - 3 серии до отказ.
Тренираш гърдите веднъж седмично като въртиш тренировката веднъж със щанга веднъж в дъмбели.
Ето и как трябва да е с дъбмели:
1 Изтлескване на дъмбели от лег - със 70% от максималната тежест която можеш да бутнещ 3 серии по 12
2 Флаис - със 70% от максималната тежест която можеш да згънеш 3 серии по 12
3 Кросоувър - със 70% от максималната тежест която можеш да згънеш 3 серии по 15
Успех!
11.05.06
15:06
[quote author=“protein”]За маса най-ефективния метод според мене е следния:
1 Избутване на щанга от тилен лег ( лежанка ) - със 70% от максималната тежест която можеш да бутнещ 3 серии по 12
2 Избутване на щанга от пулу лег ( горна лежанка ) - със 70% от максималната тежест която можеш да бутнещ 3 серии по 12
Тренираш гърдите веднъж седмично като въртиш тренировката веднъж със щанга веднъж в дъмбели.
1 Изтлескване на дъмбели от лег - със 70% от максималната тежест която можеш да бутнещ 3 серии по 12
3 Кросоувър - със 70% от максималната тежест която можеш да згънеш 3 серии по 15
Успех!
Протеин нз обаче кви са тия 12 повторения дето си ги написал не ми е ясно
нали се сещаш че 70% от теглото му са много
ето ти тоя калкулатор да пресметнеш да видиш
по-добре да прави по-малко примерно 8 ама с повече кила
Нема то на мене гърба ми изглежда асиметричен на фона на гърдите и е малко смешно ама кво да праа и на мене кат са ми изоставаща група...кат гледам тука има много хора с моя проблем...
[quote author=“protein”]За маса най-ефективния метод според мене е следния:
Успех!
Нз за тия 12 повторения май не са мноо мноо за маса ма не разбирам мноо аз :lol: