27.05.06
22:57
Здравейте !
Тренирах по 4 дневна програма като правих следното:
1.гръб , бицепс
2.рамо, трапец , предмишница
3.крака , корем
4. гърди , трицепс
Стажът ми е вече 8 месеца и от 2 месеца тренирам по тая 4 дневната.Решил съм да минавам на 5 дневна и въпросът ми е така подредени мускулните групи добре ли ще ми се отразят.Висок съм 184, 72 килограма.Това е новата ми която съм измислил.
1.гръб , корем
2.рамо , трапец
3.крака
4.бицепс, трицепс
5.гърди
Чудя се дали няма да стане някое претоварванете от това че правя ръце и след това на другия ден гърди , не съм чак толкова запознат затова питам вас.Гърбът ми е най-изостаналата част и затова я тренирам в понеделник.
27.05.06
23:31
Еми ако държиш на гърдите ги размени с краката и готово. Поне аз мисла че така ще е добре! :)
27.05.06
23:51
Рамо и след това гърди .... малко пренатоварване на рамото се получава , особенно предното.
28.05.06
00:03
Ами друг вариант е гръб - ръце - гърди - крака - рамо! То просто няма как да ги разделиш, за да пазиш рамото шот то се натоварва при доста упражнения!
28.05.06
12:56
Ясно, благодаря за отговорите.
30.05.06
20:37
[quote author=“Barcelona_FC”]Здравейте !
Тренирах по 4 дневна програма като правих следното:
1.гръб , бицепс
2.рамо, трапец , предмишница
3.крака , корем
4. гърди , трицепс
Стажът ми е вече 8 месеца и от 2 месеца тренирам по тая 4 дневната.Решил съм да минавам на 5 дневна и въпросът ми е така подредени мускулните групи добре ли ще ми се отразят.Висок съм 184, 72 килограма.Това е новата ми която съм измислил.
1.гръб , корем
2.рамо , трапец
3.крака
4.бицепс, трицепс
5.гърди
Чудя се дали няма да стане някое претоварванете от това че правя ръце и след това на другия ден гърди , не съм чак толкова запознат затова питам вас.Гърбът ми е най-изостаналата част и затова я тренирам в понеделник.
Стига с тия 100 200 дни програми- 8 месеца :? - трябват ти 2-3 дни максимум на седмица с почивка 3-6 дни, ама ти си знаеш ;)