28.05.06
23:35
Искам да попитам :
Досега правих за гръб - набирания 4х8 , гребане с дъмбел 4х8, чукчета 4х8 , тяга 4х10 искап реди гребане с дъмбел да вкарам и набурания с успреден хват или онея дето са с V-образната рамка за да си уплътня гърба щото гадните кокали отзаде ми излизат.Но съм в перион на маса и питам дали няма да станат много упражненията ?
Мисля че да правиш гребане с дъмбел и чукчета (за гребане с щанга предполагам че говориш) в една тренировка е безмислено...по добре ги редувай през седмица...тамън и набиранията ще си вкараш ако искаш...
Ако искаш як и масивен граб прави стабилно мартва тяга и набирания каквито знаеш а ако знаеш само стандартните порови се някаде из форума и виж други а ако няма тук погледни другаде :wink: Е не ти казвам само да се набираш или сако мартва тяга да правиш де :lol:
29.05.06
18:12
Набиранията с V-образната стойка се оказаха много сложни за мене някой може ли да каже упражнение което може да ги замести освен на скрипеца.
Пробвай с помощ...и аз така почнах преди години...някой да ти помага да направиш 1 като те повдига от колената...после 2 на следващата тренировка и така докато ти заздравее гърба...
29.05.06
21:11
Пробвай с помощ...и аз така почнах преди години...някой да ти помага да направиш 1 като те повдига от колената...после 2 на следващата тренировка и така докато ти заздравее гърба...
Мерси а 16 серии за гръб стигат ли по принцип и същото за гърди и за бицепс трицепс и рамо по 9 серии стигат нали ?
Мерси а 16 серии за гръб стигат ли по принцип и същото за гърди и за бицепс трицепс и рамо по 9 серии стигат нали ?
Зависи какъв ти е стажа?!