29.05.06
23:07
Препоръчайте аминокиселини които се продават на Пиротска.......
Аз бях пил Universal 2700 ,120 tabs,и бях доволен.Вие какви предлагате.
http://www.sncway.com
Сега ще правя диетка за маса, с доста ядене и реших и аминотата да ги бутна измежду хапването
29.05.06
23:16
По-добре протеин ако искаш маса. Аминото го остави.
Е ти на амино ако разчиташ да качиш по добре карай без тех :wink: Ако искаш да качиш по-добре си вземи гейнер или някакъв протеин от колкото амино,но ако си решил твърдо че ше зимаш амино мога да ти предложа 1900 на Дженезис
Аз не съм решил единствено на тях да разчитам на маса.А сега няма да пия протеин щото е лято и е доста топло.В фитнеса няма климатик и се мре.Към септември ще пия протеин.А към аминото, ще добавя Глутамин и Креатин.
29.05.06
23:23
[quote author=“fixer2”]Аз не съм решил единствено на тях да разчитам на маса.А сега няма да пия протеин щото е лято и е доста топло.В фитнеса няма климатик и се мре.Към септември ще пия протеин.А към аминото, ще добавя Глутамин и Креатин.
Точно лятото е времето на протеиновите шейкове - когато човек няма апетит в горещините са незаменими, но ти си решаваш ние само съветваме. :wink:
[quote author=“Sportex”][quote author=“fixer2”]Аз не съм решил единствено на тях да разчитам на маса.А сега няма да пия протеин щото е лято и е доста топло.В фитнеса няма климатик и се мре.Към септември ще пия протеин.А към аминото, ще добавя Глутамин и Креатин.
Точно лятото е времето на протеиновите шейкове - когато човек няма апетит в горещините са незаменими, но ти си решаваш ние само съветваме. :wink:
През лятото го замислям да работя, ще се ходи и на море и няма да имам много време за тренировки.А камоли да бъркам “отварите”.А и още съм на фаза,”проучване на нов добър протеин”.
30.05.06
09:38
[quote author=“Sportex”]По-добре протеин ако искаш маса. Аминото го остави.
Може и с амино да прави маса ако пие по 30 на ден :wink:
[quote author=“Sourcemag”][quote author=“Sportex”]По-добре протеин ако искаш маса. Аминото го остави.
Може и с амино да прави маса ако пие по 30 на ден :wink:
Даже по 30 на килограм лично тегло требва да пие за да качи :lol: (тва в кръга на шегата)Вземи си протеин който лесно се разтваря (ОН) и няма да имаш толко голяма загуба на време с правенето на шейка :wink:
Взех Universal Amino 2700…Бях ги пил и преди.Обаче ме предупредиха за разтройство на стомаха.Амино + Много храна се появява “разхлабване на стомаха”.Имах вчера цял ден болко в стомаха.Някой сблъсквал ли се е с този проблем....
02.06.06
12:13
[quote author=“fixer2”]Взех Universal Amino 2700…Бях ги пил и преди.Обаче ме предупредиха за разтройство на стомаха.Амино + Много храна се появява “разхлабване на стомаха”.Имах вчера цял ден болко в стомаха.Някой сблъсквал ли се е с този проблем....
Аз не... то егати като пиеш амино да не ядеш много по тая логика. От тея амино ще се стопиме. :lol:
Под разхлабване на стомаха имам в предвид , че имах болки и то силни.Предупредиха ме и така и стана.