Може ли малка препоръка........

29.05.06
23:07

Препоръчайте аминокиселини които се продават на Пиротска.......
Аз бях пил Universal 2700 ,120 tabs,и бях доволен.Вие какви предлагате.
http://www.sncway.com

Сега ще правя диетка за маса, с доста ядене и реших и аминотата да ги бутна измежду хапването

SP

29.05.06
23:16

По-добре протеин ако искаш маса. Аминото го остави.

29.05.06
23:17

Е ти на амино ако разчиташ да качиш по добре карай без тех  :wink: Ако искаш да качиш по-добре си вземи гейнер или някакъв протеин от колкото амино,но ако си решил твърдо че ше зимаш амино мога да ти предложа 1900 на Дженезис

29.05.06
23:22

Аз не съм решил единствено на тях да разчитам на маса.А сега няма да пия протеин щото е лято и е доста топло.В фитнеса няма климатик и се мре.Към септември ще пия протеин.А към аминото, ще добавя Глутамин и Креатин.

SP

29.05.06
23:23

[quote author=“fixer2”]Аз не съм решил единствено на тях да разчитам на маса.А сега няма да пия протеин щото е лято и е доста топло.В фитнеса няма климатик и се мре.Към септември ще пия протеин.А към аминото, ще добавя Глутамин и Креатин.

Точно лятото е времето на протеиновите шейкове - когато човек няма апетит в горещините са незаменими, но ти си решаваш ние само съветваме. :wink:

29.05.06
23:25

[quote author=“Sportex”][quote author=“fixer2”]Аз не съм решил единствено на тях да разчитам на маса.А сега няма да пия протеин щото е лято и е доста топло.В фитнеса няма климатик и се мре.Към септември ще пия протеин.А към аминото, ще добавя Глутамин и Креатин.

Точно лятото е времето на протеиновите шейкове - когато човек няма апетит в горещините са незаменими, но ти си решаваш ние само съветваме. :wink:

През лятото го замислям да работя, ще се ходи и на море и няма да имам много време за тренировки.А камоли да бъркам “отварите”.А и още съм на фаза,”проучване на нов добър протеин”.

SO

30.05.06
09:38

[quote author=“Sportex”]По-добре протеин ако искаш маса. Аминото го остави.

Може и с амино да прави маса ако пие по 30 на ден  :wink:

30.05.06
10:13

[quote author=“Sourcemag”][quote author=“Sportex”]По-добре протеин ако искаш маса. Аминото го остави.

Може и с амино да прави маса ако пие по 30 на ден  :wink:

Даже по 30 на килограм лично тегло требва да пие за да качи  :lol: (тва в кръга на шегата)Вземи си протеин който лесно се разтваря (ОН) и няма да имаш толко голяма загуба на време с правенето на шейка  :wink:

30.05.06
22:57

OPTIMUM 2222 , PROLAB 2000, SCITEC ULTRA AMINO, Amino 3600 може и Genesis 1900

02.06.06
11:24

Взех Universal Amino 2700…Бях ги пил и преди.Обаче ме предупредиха за разтройство на стомаха.Амино + Много храна се появява “разхлабване на стомаха”.Имах вчера цял ден болко в стомаха.Някой сблъсквал ли се е с този проблем....

SP

02.06.06
12:13

[quote author=“fixer2”]Взех Universal Amino 2700…Бях ги пил и преди.Обаче ме предупредиха за разтройство на стомаха.Амино + Много храна се появява “разхлабване на стомаха”.Имах вчера цял ден болко в стомаха.Някой сблъсквал ли се е с този проблем....

Аз не... то егати като пиеш амино да не ядеш много по тая логика. От тея амино ще се стопиме. :lol:

02.06.06
14:30

Под разхлабване на стомаха имам в предвид , че имах болки и то силни.Предупредиха ме и така и стана.

02.06.06
14:31

Просто се появява болка в стомаха........

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1