03.06.06
12:39
Хванал съм се на бас с един приятел че до 15 септември мога да направя много добра и изчистена преса...Вие как мислите имам ли шанс и ако да дайте някви съвети кво да правя и ям.....Аз съм на 17 години,1.80,66 кг и от няколко месеца правя коремни,а отскоро почнах и кардио,ама засега ефекта е малък,а пък и мазнинките от пъпа надолу са доста...Мерси предварително...
03.06.06
12:46
ами само ще ти кажа че винаги има шанс....обаче на всичките коремите ни са различни :wink: така че...божа работа
успех
На твое място бих загубил баса.не за друго,но на 1.80 и 66 кила като смъкнеш 4 кила,за да имаш “добра” преса и ня нищо няма да приличаш.Аз сега сим на същия ръст 75 кила и сигурно ще сваля още 1-2 и в сравнение с преди,когасто бях 80 се чувствам осезаемо по-малък.
на тоя ръст и килограми би трябвало да си като щека и лесно ще изкараш преса - прави коремни преси с тежест и вдигане на краката от вис в супер серии по 2 пъти седмично и би трябвало да се получи.намали въглехидратите за сметна на белтъчините за да качиш и малко маса на корема.не прави преси всеки ден!!
Ок,мерси за съветите...то аз верно съм си клечка ама сичките мазнини дето ги имам са се събрали се в корема и мисля,че няма да ми се отрази лошо да ги изчистя...
[quote author=“korpusito”] сичките мазнини дето ги имам са се събрали се в корема и мисля,че няма да ми се отрази лошо да ги изчистя...
ти пък са изкара някав шкембелия - 66 кг :lol: :lol: едва ли са ти толкова много ;)
Ми не са чак толко много ама никъде другаде по тялото нямам грам мазнина,така че за мойте стандарти си е бая....са с повечко кардио се надявам да ги стопа... :!: :!: :!:
Би трябвало да го спечелиш :wink:
Щом под пъпа е по-отпуснато, наблегни на вдигане на краката от вис, амааа както са ти написали и другите .. с тия мерки, не знам к’ во точно ще сваляш, та кардио ли, диета ли...
По-скоро си тренирай за кеф, тонус и маса и зарежи безпредметните басове. :)
Ако си се хванал за нещо голямо си направи диета с нисък въглехидратен прием кардио тренировка вдигане на краката вземи си л-карнитин и действаи но ако е така само за да докажеш че можеш по-добре тренирай да качиш нещо че тия 66 кила са нищо за 180
Ok тогава,а не може ли хем да дигна маса,хем да смъкна корема и да направя добра преса...А аз по принцип маса качвам трудно така че не знам как ще стане,щото не ми се гълтат гадости...има ли шанс да стане само с повечко упражнения и яко яйца и месо :D :D :D :?:
04.06.06
19:58
е няма такова нещо като искаш ВВД => ММ ти трябва да жертваш пресата така че или едното или другото ако басът не е за мн пари го з****
[quote author=“korpusito”]Ok тогава,а не може ли хем да дигна маса,хем да смъкна корема и да направя добра преса...А аз по принцип маса качвам трудно така че не знам как ще стане,щото не ми се гълтат гадости...има ли шанс да стане само с повечко упражнения и яко яйца и месо :D :D :D :?:
по-горе ти обясних как може да изкараш преса.тренирай я 2 пъти седмично, яж каквото трябва за да качиш маса и прави 3 пъти седмично кардио за да махнеш мазното, което според теб го има.аз си мисля, че в твоя случай само да качиш малко мускул на корема и плочките ще се покажат.може да не е някоя забележителна преса, но ще има плочки.дори и при хора с малко мазно на корема, имащи достатъчно мускул плочките се виждат.може да не са с перфектен релеф на корема, но съвсем ясно се виждат.проблема не е само в мазното, а и в наличието на мускули
Диета никаква не спазвам...ям всичко по много ама нищо не се хваща...всеки ми разправя за дите ама никой не обяснява за кво става въпрос...един вика НВД друг вика ВВД трети друго и аз тотално се обърках...някой може ли да даде окончателно решение :?: :?: :?:
кофти ми е сам да се цитирам, но най-общото за диетата ти е тук - по-малко въглехидрати и повече белтъчини
Седни прочети какво как да тренираш и няй-вече как да се храниш.
Съветвам те да се развиваш равномерно, като правиш тренировки на открито примерно, кофички набирания и т.н. Само по себе си това кардио дето го замисляш няма да ти помогне особенно.
При тоя ръст и килограми имаш нужда да заякнеш цялостно и тялото ти да се засили малко. Преса ще извадиш с по-качествено хранене и 3 пъти яко серии преси за горна и долна част.
Ако не правиш нещата точно и качествено, като нищо ще загубиш баса.
Съветвам те да се развиваш равномерно, като правиш тренировки на открито примерно, кофички набирания и т.н. Само по себе си това кардио дето го замисляш няма да ти помогне особенно.
При тоя ръст и килограми имаш нужда да заякнеш цялостно и тялото ти да се засили малко. Преса ще извадиш с по-качествено хранене и 3 пъти яко серии преси за горна и долна част.
Ясно е,че трябва да кача ама при мене става трудно,щото не хода на фитнес,а пък само с кофички и набирания не знам ще има ли ефект ???За момента просто искам да направя релеф без маса,ако тва въобще е възможно ?А това с намаляването на въглехидратите хубаво,ама може ли все пак да конкретизираме кои храни да намаля и кои да увелича ???
05.06.06
20:29
Ако нямаш мускули какъв релеф ще праиш незнам.Това важи и за корема.
спри хляба и тестените изделия.спри сладкото под всякаква форма.яж много месо - най-добре пиле и риба и яйца.яж и зеленчуци.като не ходиш на фитнес, коремни преси и вдигане на краката от вис можеш да правиш на много места.идеята на всичкото, което казвам е да натрупаш маса(мускулна) на корема си за да се появят плочки.като няма мускул, колкото и да си чист, плочки няма да се покажат
e тва вече е перфектен отговор :!: мерси много са почвам задраво блъскане и до 15 септември съм друг човек !!! :D :D :D
07.06.06
16:36
така и не разбрах тоя човек ..килограми ли ще качва...ще отслабва ли :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
[quote author=“happy666”]така и не разбрах тоя човек ..килограми ли ще качва...ще отслабва ли :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Там е работата,че и аз не знам...като цяло трябва да кача,ама корема требе да го намаля.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: