04.06.06
13:28
Здравейте, програмата ми за гърди е следната
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
флайс от лег отново 3х8
и пуловер 3х10
Да правя ли и и флайс от полулег или това ми стига. Относно стажа ако има значение 8-9 мес.
[quote author=“Chef0”]Здравейте, програмата ми за гърди е следната
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
флайс от лег отново 3х8
и пуловер 3х10
Да правя ли и и флайс от полулег или това ми стига. Относно стажа ако има значение 8-9 мес.
не стажа ти няма абсолютно никакво значение.Даже ако искаш може да вкараш още едно упражнение просто ей така-да има :wink:
04.06.06
14:24
[quote author=“ridddick”][quote author=“Chef0”]Здравейте, програмата ми за гърди е следната
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
флайс от лег отново 3х8
и пуловер 3х10
не стажа ти няма абсолютно никакво значение.Даже ако искаш може да вкараш още едно упражнение просто ей така-да има :wink:
Мисля, че Riddick се шегуваше.Наистина при този стаж няма значение дали ще вкараш още едно упражнение, ти и от тези сега си претренираш сериозно.
Тва е нечовешко направо.Намали малко тия упражнения не е нужно да направиш всичките упражнения които знаеш в един ден.Ако толко мн искаш да сменяш упражненията ги сменяи по един път на седмица иначе с толко много упражнения...няма да има прогрес
[quote author=“Chef0”]
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
това тряя ти стигне.почни с лег
[quote author=“m0nst3r”][quote author=“Chef0”]
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
това тряя ти стигне.почни с лег
Абсолютно.
Нали искаш Гърди не гърдички
05.06.06
12:23
Според мен почвай с полулега, вкарай флайс и накрая кофички. Три упражнения са достатъчни при този стаж. Лично аз не вярвам много в равната лежанка-знам, че много хора ги кефи това упражнение, но за мен не добро. От половин година съм го спрял и оттагава гърдите ми доста дръпнаха. Сега правя лежанка само понякога, да видя колко мога максимално, колкото да избия някой комплекс :lol:
06.06.06
21:52
сам си го казал че тренираш за гърдички,как очакваш да имаш големи гърди :ППП хахахах