Програмата ми за гърдички - искам съвет

04.06.06
13:28

Здравейте, програмата ми за гърди е следната
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
флайс от лег отново 3х8
и пуловер 3х10
Да правя ли и и флайс от полулег или това ми стига. Относно стажа ако има значение 8-9 мес.

04.06.06
14:19

[quote author=“Chef0”]Здравейте, програмата ми за гърди е следната
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
флайс от лег отново 3х8
и пуловер 3х10
Да правя ли и и флайс от полулег или това ми стига. Относно стажа ако има значение 8-9 мес.

не стажа ти няма абсолютно никакво значение.Даже ако искаш може да вкараш още едно упражнение просто ей така-да има :wink:

HA

04.06.06
14:24

[quote author=“ridddick”][quote author=“Chef0”]Здравейте, програмата ми за гърди е следната
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8
флайс от лег отново 3х8
и пуловер 3х10

не стажа ти няма абсолютно никакво значение.Даже ако искаш може да вкараш още едно упражнение просто ей така-да има :wink:

Мисля, че Riddick се шегуваше.Наистина при този стаж няма значение дали ще вкараш още едно упражнение, ти и  от тези сега си претренираш сериозно.

04.06.06
18:38

Тва е нечовешко направо.Намали малко тия упражнения не е нужно да направиш всичките упражнения които знаеш в един ден.Ако толко мн искаш да сменяш упражненията ги сменяи по един път на седмица иначе с толко много упражнения...няма да има прогрес

04.06.06
18:59

[quote author=“Chef0”]
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8

това тряя ти стигне.почни с лег

04.06.06
21:22

[quote author=“m0nst3r”][quote author=“Chef0”]
кофички 3х8
лег 3х8
полулег 3х8

това тряя ти стигне.почни с лег

Абсолютно.
Нали искаш Гърди не гърдички

05.06.06
12:23

Според мен почвай с полулега, вкарай флайс и накрая кофички. Три упражнения са достатъчни при този стаж. Лично аз не вярвам много в равната лежанка-знам, че много хора ги кефи това упражнение, но за мен не добро. От половин година съм го спрял и оттагава гърдите ми доста дръпнаха. Сега правя лежанка само понякога, да видя колко мога максимално, колкото да избия някой комплекс :lol:

06.06.06
20:43

Мерси !  :oops:  :P

LU

06.06.06
21:52

сам си го казал че тренираш за гърдички,как очакваш да имаш големи гърди :ППП хахахах

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1