04.06.06
13:30
Значи взимам протеин,креатин и амино от 30 дни точно и сега ми приваршват .......Да продължа да взимам или да спра за 30 дни и пак да почна ? Как ще е по добре ? 186-187 см ,77 кг точно, 19 години , гръдна 101 , рака 35 ! Стаж 2 месеца ! Мерси
Пускай си темите където трябва. manson
Първо темата ти не е в правилния раздел.
После ти си почнал с добавките едва след 1 месец чисто трениране(това не го подкрепям).Щом си направил 1 месец креатин е желателно да го прекъснеш, а АК и протеина не виждам защо да ги спираш. Ако искаш да качваш е по-добре да си вземеш гейнер на мястото на протеина
04.06.06
16:06
Като направиш 6 месеца тогава ги почвай. Сега си харчиш парите само
[quote author=“KOKOTAISUNA”]Значи взимам протеин,креатин и амино от 30 дни точно и сега ми приваршват .......Да продължа да взимам или да спра за 30 дни и пак да почна ? Как ще е по добре ? 186-187 см ,77 кг точно, 19 години , гръдна 101 , рака 35 ! Стаж 2 месеца ! Мерси
Съвет: спирай добавки, научи с еда се храниш качествено и после, ако тренираш сериозно и интензивно, може да се подсилваш с някои определени добавки.
[quote author=“KOKOTAISUNA”]Значи взимам протеин,креатин и амино от 30 дни точно и сега ми приваршват .......Да продължа да взимам или да спра за 30 дни и пак да почна ? Как ще е по добре ? 186-187 см ,77 кг точно, 19 години , гръдна 101 , рака 35 ! Стаж 2 месеца ! Мерси
Попринцип съвета на Христомир е креатина де се взема поне 2 месеца и половина макс и след това почивка най много месец въпреки че е много
05.06.06
22:08
след месец употреба тялото привиква към креатина затова е хубаво да се по4ива около 3-4 седмици апък протеинаго продължавай. оба4е и аз съм на мнението на пи4овете от по-горе 4е за 2 месеца стаж е по хубаво да се храни6 стабилно, а по-късно да да по4не6 добавките
Спри креатина, вземи си гейнър иначе няма лошо да пиеш добавките, но се научи да се храниш правилно - по - важно е.
07.06.06
02:16
Мерси на всички!
[quote author=“Nihilist—-”][quote author=“KOKOTAISUNA”]Значи взимам протеин,креатин и амино от 30 дни точно и сега ми приваршват .......Да продължа да взимам или да спра за 30 дни и пак да почна ? Как ще е по добре ? 186-187 см ,77 кг точно, 19 години , гръдна 101 , рака 35 ! Стаж 2 месеца ! Мерси
след месец употреба тялото привиква към креатина затова е хубаво да се по4ива около 3-4 седмици апък протеинаго продължавай. оба4е и аз съм на мнението на пи4овете от по-горе 4е за 2 месеца стаж е по хубаво да се храни6 стабилно, а по-късно да да по4не6 добавките
Незнам креатина колко превикава и не превиква към тялото , но сега точно го пия 5седмица и се чувствам наи добре от както съм го почнал , имам повече сила , и се чудя дали да не го пия поне 2месеца и да направя почивка месец и пак , все пак Христомир не е от вчера и е доста навътре в нещата за което няма съмнение ?? какво ще ме посъвъветвате вие ??
Сорри за оффтопика но не ми се пускаше пак тема за креатина , като сами знаете е Фуллл с такива ??
07.06.06
20:06
Незнам креатина колко превикава и не превиква към тялото , но сега точно го пия 5седмица и се чувствам наи добре от както съм го почнал , имам повече сила , и се чудя дали да не го пия поне 2месеца и да направя почивка месец и пак , все пак Христомир не е от вчера и е доста навътре в нещата за което няма съмнение ?? какво ще ме посъвъветвате вие ??
Сорри за оффтопика но не ми се пускаше пак тема за креатина , като сами знаете е Фуллл с такива ??
Абсолютно правилно си се насочил.Пии си го 2месеца и да нищо да не те притеснява.
08.06.06
23:16
[quote author=“valksadar”][quote author=“KOKOTAISUNA”]Значи взимам протеин,креатин и амино от 30 дни точно и сега ми приваршват .......Да продължа да взимам или да спра за 30 дни и пак да почна ? Как ще е по добре ? 186-187 см ,77 кг точно, 19 години , гръдна 101 , рака 35 ! Стаж 2 месеца ! Мерси
Не гледайте христомир, той си тренира по съвсем други програми за професионалисти и е доста напред с материала.Само ще се объркате .