Язва

10.05.06
13:24

В4ера ме изписаха от болницата с диагноза язва.Докторите казаха  един месец да не се натоварвам. Искам да попитам дали тази язва 6те ми попре4и по някакав на4ин в тренировките и в трупането на килограми,за6тото изгубих доста мускулна маса докато бях в болницата?Та ако на някои му се е слу4вало или знае не6то по вапроса нека пи6е.

10.05.06
19:52

[quote author=“spider”]В4ера ме изписаха от болницата с диагноза язва.Докторите казаха  един месец да не се натоварвам. Искам да попитам дали тази язва 6те ми попре4и по някакав на4ин в тренировките и в трупането на килограми,за6тото изгубих доста мускулна маса докато бях в болницата?Та ако на някои му се е слу4вало или знае не6то по вапроса нека пи6е.

За сега не мисли толкова за тренировки, колкото какво сте ядеш и как и кога, защото пробле;а ти от там е дошъл /в случай, че са пропуснали дате светнат/

Да не си бил на някакво НВД, че така си се подредил?

Ако имаш късмет някое момиче тука ;оже да те посъветва нещо, учудващо много имат стомашни проблеми заради разни експериментаторски диети...

10.05.06
22:58

Не сам ползвал никакви диети,дори винаги сам се старал да се храня правилно,никога досега даже не бях имал проблеми със стомаха и изведнаж бам в болница с язва на дванадесетопрастника.Докторите казаха 4е може при4ините да са най разли4ни(нервно претоварване или физи4еско такова).Не е задалжително да е само заради храната.

11.05.06
00:15

[quote author=“spider”]Не сам ползвал никакви диети,дори винаги сам се старал да се храня правилно,никога досега даже не бях имал проблеми със стомаха и изведнаж бам в болница с язва на дванадесетопрастника.Докторите казаха 4е може при4ините да са най разли4ни(нервно претоварване или физи4еско такова).Не е задалжително да е само заради храната.

Абе гадна работа... В такъв случай, просто седни и прочети малко за правилно хранене и трениране и си направи равносметка какви грешки ти си правил... за да ги избягваш от сега на сетне...

Успех ти желая

11.05.06
06:14

На колко години си? Аз съм на 17. Преди две години и на мен ми изписаха язва на дванадесетопръсника. Тогава майка ми говори с някаква нейна позната, която и каза че до 18, 19 години много често се среща, но не е опасно. Всъщност язвата представлява рана, която може и да заздравее. Аз  нямам никакви признаци. Преди си бях хилав, не ядох редовно. Сега трупам маса и ям постоянно и добре се отрязява на външния вид  :wink:

11.05.06
14:05

На 18 сам. Наистина това е 4есто сре6тано при на6ата възраст,дори докато бях в болницата има6е о6те едно мом4е на на6ата вазраст и то с язва :cry:
builderbs, при тебе има6е ли някакви усложнения(до прокарвяване и болница стигна ли се)? и ако зне6 някоя специална диета или някои ‘’бабе6ки” лек моляте сподели.Аз разбира се сега сам на диета и на лекарствата които ми изписа лекаря “Probitor 20mg”.

11.05.06
15:09

сварени охлюви

11.05.06
15:59

Аз имах само някакви болки в корема и ми направиха снимки. Така ми изпиха язва. Усложнения нямах. Докато чаках имаше една баба, която ми каза да взимам по няколко бобени зърна сутрин на гладно. Взимах ги 2, 3 ни и ги спрях.

30.05.06
21:01

Аз доста си изпатих от подобни проблеми през последните години! Имам няколко вапроса кам тебе! Имаш ли киселини и ако имаш от знаеш ли от какво ги получаваш! Какво изследване точно ти направиха? Как се стигна до там че отиде на лекар?

http://forum.bgkulinar.net/viewtopic.439.html
http://zdravoslovno.com/Index.html
http://www.bns-bg.hit.bg/

Прегледай тези сайтове! Може да намериш нещо полезно! Аз лично сам стигнал до една истина - лечението е индивидуално за всеки! Не можеш с един метод да излекуваш 30 човека! Така че трябва да започнеш с експериментите! Забрави за лекарствата, те само подтискат проблема не го лекуват! Основниат метод за лечение е спазването на диета! Като казвам диета това в никакъв случай не означава че триабва да гладуваш! Виж от кои храни си по добре и от кои по зле! Правило номер едно е ЗАБРАВИ ЗА ГАЗИРОНОТО!!! Тове е един от най-големите дразнители.

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
Astor

04.06.06
20:45

язвата вузможно ли е да се получи от бързо хранене ( несдъфкване) ?
извинявам се че се отклонявам от темата  :oops:

RE

08.06.06
23:36

[quote author=“Ayo”]язвата вузможно ли е да се получи от бързо хранене ( несдуфкване) ?

можеш да получиш нарушено храносмилане, но язва едва ли?

26.08.06
00:30

ИМА НЯКОЛКО ВИДА ЯЗВА

НЕКА ТИ УТОЧНЯТ КОЙ МОДЕЛ Е ТВОЯТА
ИМА ПРИЧИНЕНИ ОТ ХЕЛИКОБАКТЕР ПИЛОРИ
БАКТЕРИЯ КОЯТО СЕ ТЕРПИ С РАЗНИ СХЕМИ НА ЛЕКАРСТВА

МОЖЕ И ДА ТИ Е НАСЛЕДСТВЕНА

САМО СНИМКА НЕ Е СИГУРНА РАБОТА
МОЖЕ ДА ТИ БРЪКНАТ С МАРКУЧ ДА ВИДЯТ ТОЧНО ЗА КВО СТАВА ВЪПРОС
АМА Е МНОГО ГАДНО
НО ПО СИГУРНО ЩЕ ЗАНЕШ КАКВО Е
Пиши с нормален шрифт, слепци няма тук, а също и глухари
ASTOR

ВН

28.08.06
01:57

[quote author=“realityman”][quote author=“Ayo”]язвата вузможно ли е да се получи от бързо хранене ( несдуфкване) ?

можеш да получиш нарушено храносмилане, но язва едва ли?

Зависи какво е гълтал! Ако си гълтал люспи на семки, черупки от яйца, кост... възможно е! В дванадесетопръстника, обаче храната вече е във вид на каша, т.е. предсмляна - само несмилаеми компоненти могат да раздразнят, ранят лигавицата опасно.
Забрави за кока-кола, кафе и газирани напитки, особено на гладно! Дай време на лигавицата да се възстанови, предполагам, че две седмици при подходящите лекарства и диета ще я възстановят, но последната дума има лекуващият те гастроентеролог...

01.09.06
10:50

язвата също може и от Аспирин да се получи - не го приемаите на гладно

01.09.06
13:31

[quote author=“Ayo”][quote author=“Vladimir.Nedkov”]
Зависи какво е гълтал! Ако си гълтал люспи на семки, черупки от яйца, кост... възможно е! В дванадесетопръстника, обаче храната вече е във вид на каша, т.е. предсмляна - само несмилаеми компоненти могат да раздразнят, ранят лигавицата опасно.
Забрави за кока-кола, кафе и газирани напитки, особено на гладно! Дай време на лигавицата да се възстанови, предполагам, че две седмици при подходящите лекарства и диета ще я възстановят, но последната дума има лекуващият те гастроентеролог...

дядо от тая глупава язва точно почина  :cry: само че той не от газирано а от аспирин . там някакав рак на дванадесетопръстника

Да им е за пример на тия дето блъскат някакви аспирини и кафета на гладно сутрин и всякакви такива идиотски игрички с медикаменти.

08.09.06
12:52

Iskam da vi popitam kade to4no vi boli stomaxa zastoto men me boli dosta nagore v slan4eviq split i ot speshnoto mi kazaxa 4e e gastrit ili qzva i te ne znaexa to4no, no takiva bolki nepriqtni vazmojni li sa pri qzva i gastrit 4e 4ak ne sum spala 2 nosti i kakvo piete za tova,izpisaxa mi quamatel ama i toi ne mi pomaga :(

Петко К - попитай на кирилица, ако искаш отговор!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1