11.06.06
20:04
Въпросът ми е такав зна4и понеделник и четвъртък тренирам гарди , рамо , трицепс - Вторник и Петак бицепс и гръб искам да ми направитее една програма за крака и дали е добре 1 път в седмицата да ги тренирам(срядаЩ
тази програма ми е мн интересна :) нз как успяваш
но за краката гледай да ги комбинираш с малък мускул например
крака+рамо
и 1 път седмично мисля че е достатъчно
друг въпрос защо не си разпределиш така упражненията че за 4 дена да тренира6 по 2 мускулни групи на тренировка мисля че е по добре
11.06.06
20:41
Рамото кога станА малък мускул ? А и почивка от 2 дена като в единия тренираш- нз от колко време тренираш- резултати- може да си втори Арнолд
11.06.06
20:47
в същата насока да попитам добре ли е краката да ги прявя в деня, когато правя ръце (бицепс + трицепс) :?:
Бая зор ше видиш като си ръце крака.Чудно ми е защо не си вкарата ръцете в деня за гърди или гръб а искате да са ви в този за крака.Мислите че имате достатъчно големи и красиви крака и можете да ги пренебрегвате май.Не правете тая грешка защото ако краката ви изостанат ше чувате зад гърба си изказвания от рода виж я тая самоходна закачалка или тоя къде е трагнал с тия щек посред лято.Краката са най-големите мускули в човешкото тяло следователно е по-добре да ги правите в отделен ден
[quote author=“houngan”]Рамото кога станА малък мускул ? А и почивка от 2 дена като в единия тренираш- нз от колко време тренираш- резултати- може да си втори Арнолд
айде сравни ми го с гръб или крака или ръце
аз крака тренирам 1 път седмично заедно с рамо и съм доволен от резултатите
11.06.06
23:30
давай те трябват ви крака като на тоя от моя аватар :)
хора няма значение колко пъти в седмицата тренирате един мускул , важно е как го тренирате .
нЕ се изхвърляйте с някакви тежки програми .
според мен рамо крака е добра комбинация
12.06.06
01:10
[quote author=“Ra1n”]давай те трябват ви крака като на тоя от моя аватар :)
И да даваме и да не даваме такива крака едва ли ще направим :D
btw ra1n prati mi taq snimka ako moje na mail botsi90@abv.bg
Петко К - Пиши на кирилица!
12.06.06
17:02
А така-важно е как тренираш, а не колко пъти седмично. Аз краката ги тренирам в три дни от тренировъчтния си сплит. Квадрицепса го правя отделно, задната част на бедрата я тренирам с рамото, а прасеца-с ръцете.
Ех, да направя и аз такива крака, като на твоя аватар, ще те черпя :lol:
[quote author=“botsito”]ами според вас добре ли е в един ден да права крака+трицепс
може но по-добре си отдели 1 ден специално за ръце