18.03.06
12:18
Кажете какви упражнения да правя за намаляване обиколката на Бедрото изцяло !т.е. сега ми е 57см искам да го смаля колкото се може повече !Незнам какво да правя от няколо месеца въртя Велгометър 2 пъти седмично по 30 минути(на малка скорост) и съм свалил 1 см, което е нищо !Аз искам да ги смаля колко се може повече ! Смея да твърдя че от кракта на горе съм перфектен !Релеф мускули ала бала без никва химия и нвки добавки !Но за баджаците си нямам и представа как да ги стиопя :cry: Мерси предварително !
Не съм много убеден че е възможно без да загубиш като цяло от всякъде масата ;-)
Аз лично съм с по 65, нагоре не съм перфектен, ама самите крака си ги харесвам. Не е чак толкова лошо за мъж да има силни крака. Най-малкото защото ти трябват...Ако ще вдигнеш нещо тежко няма да го вдигнеш с кръст ми с крака в живота..
Може би ти трябва доста отрицателен калориен баланс освен кардиото...Само че пак казвам, че по вяска вероятност ще загубиш маса отвсякъде, като последо от краката (законът на Мърфи) ;)
Качвай стълби. И тренирай крака като цяло, защото си е хубаво да са големи, ако са само от мускул.
По добре спри да ги тренираш известно време, тренирай само горната част на тялото за да ти напредне. Когато земеш да орелефяваш и да правиш диета (НВД), тогава започни да тренираш и краката. Ще стопиш от всякъде но ще бъдеш симетричен!
успех!
Бедрата са много важни както за жените така и за мъжете...проблема е че ако искаш да свалиш там ще свалиш навсякъде,но ако питаш мен си струва,щото мъж с дебели баджаци е мноо гадна картинка :? :? :?
23.06.06
23:52
хахахахах по добре ги направи единствено и само мускул щото ще седи ужасно смешно мъж с 50 ръка и 50 бедро :lol: :lol: :lol: а и закво ти са по малки .... аз съм с по 65 см в бедрата и ми се струват малки все още ..... е те са си де!!! :(