Ръце

22.06.06
22:26

Здравейте  :wink:

От миналата седмица правя това :

1-ви ден Гърди, Рамо
2-ри ден Бицепс,Трицепс,Предмишница
3-ти ден Гръб
4-ти ден Крака

Въпроса ми е свързан с тренировката за ръце  :)
Как да ги тренирам в един ден.Оня ден правих нещо подбно.

3-4 загреващи серии за бицепса и трицепса общо
3х10х8х6 за бицепс с крив лост
3х10х8х6 с дъмбели от стоеж
2х8 скот
2х8 концентрично

трицепс

Разгъване на макарата 3х8
Зад врат с дъмбел 3х6
избутване от лег с тесен хват 3х6

Мисля,че претренирах бицепса малко  :roll:  :roll: и същевременно ми се струва,че трицепса не го натоварих много.
Стажа ми е 9 месеца много сериозни тренировки  и 2 години общо в който имам много прекъсвания по болест и тн.
Висок 1.81-2 , 74 кг. 18 години  :)

22.06.06
22:41

За начало в ден след гърди не знам как ще тренираш пълноценно трицепса, предвид колко силен синергист на гърди е => е доста изморен след тренировката им. Второ - бицепса според мен му е много това, но ти си преценяваш. Трето - след като си тренирал бицепс не мислиш ли, че ще е трудно да транираш гръб? Иначе как да ги тренираш в един ден - както и в два ;) Просто през 1 или 2 (по избор) тренировки променяш кое да е първо - бицепса или трицепса.
Т.е. като цяло ти предлагам да промениш малко програмата:
1 ден - гърди
2 ден - гръб
3ти - почивка
4ти - рамо и крака
5ти - ръце
6.7ми - почивка
Като корем слагаш след гърди и ръце, или когато ти е удобно, 1-2 пъти на седмица

22.06.06
23:00

[quote author=“marzipan”]За начало в ден след гърди не знам как ще тренираш пълноценно трицепса, предвид колко силен синергист на гърди е => е доста изморен след тренировката им. Второ - бицепса според мен му е много това, но ти си преценяваш. Трето - след като си тренирал бицепс не мислиш ли, че ще е трудно да транираш гръб? Иначе как да ги тренираш в един ден - както и в два ;) Просто през 1 или 2 (по избор) тренировки променяш кое да е първо - бицепса или трицепса.
1 ден - гърди
2 ден - гръб
3ти - почивка
4ти - рамо и крака
5ти - ръце
6.7ми - почивка
Като корем слагаш след гърди и ръце, или когато ти е удобно, 1-2 пъти на седмица

Рамо и крака не стаа ли мн сложна тренировката.

22.06.06
23:15

Е, затова казах рамо и крака. Забелязал съм, че повечето хора или не тренират крака, или не им отделят особено внимание (което лично го оправдавам, не ни трябва метър крак, няма да сме на състезания я), така че рамото първо, тренира го както трябва, за крака колкото желание и сила остане ;)

23.06.06
22:28

[quote author=“marzipan”]За начало в ден след гърди не знам как ще тренираш пълноценно трицепса, предвид колко силен синергист на гърди е => е доста изморен след тренировката им. Второ - бицепса според мен му е много това, но ти си преценяваш. Трето - след като си тренирал бицепс не мислиш ли, че ще е трудно да транираш гръб? Иначе как да ги тренираш в един ден - както и в два ;) Просто през 1 или 2 (по избор) тренировки променяш кое да е първо - бицепса или трицепса.
1 ден - гърди
2 ден - гръб
3ти - почивка
4ти - рамо и крака
5ти - ръце
6.7ми - почивка

Ами аз правя така
Понеделник Гърди и рамо
Вторник - Ръце (бицепс трицепс предмишница)
Сряда почивка
Четвъртък - Гръб
Петък - крака

и се възтановявам добре до следващата тренировка :)
10х за съветите

23.06.06
23:45

[quote author=“marzipan”]Е, затова казах рамо и крака. Забелязал съм, че повечето хора или не тренират крака, или не им отделят особено внимание (което лично го оправдавам, не ни трябва метър крак, няма да сме на състезания я), така че рамото първо, тренира го както трябва, за крака колкото желание и сила остане ;)

хахахаахах братле аз не съм съгласен не се обиждаи ама има един пич в залата дето ходя има голямо тяло в гърба е като кобра сичко ръце и ходи само с на една фирма анцунга ..... миналата седмица доиде пак на тази фирма само че с къси гащи ами то смешна работа човек с такова голямо тяло пък грам крак няма . пак и краката са от голямо значение особенно клековете ,а и девоиките гледат големите крака и големите ....... ;) не само рацете нали ?:) за тва тренираи си всичко и крака и теглич и корем прасци сичко е от значение . тва е моя съвет

24.06.06
21:01

Съгласен съм с bobisz-тялото трябва да се тренира равномерно,защото развиването на тялото или ще закуца или ще се получи грозен ефект(горе едър,а в краката кльощав)!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1