29.06.06
16:32
Става въпрос за футболист... :lol:
Благодаря предварително !!!!
29.06.06
17:01
Ми като си футболист значи ходиш на тренировки, на които тренирате бързината и гъвкавостта си
29.06.06
17:16
Аз съм нинджа, но и на мен ще ми е интересно да разбера нещо по темата. :wink:
[quote author=“GrandMasterP”]Ми като си футболист значи ходиш на тренировки, на които тренирате бързината и гъвкавостта си
да...едва ли има много различни неща от тея които праваите на тренировка :wink: :wink: :wink:
Спринтове от различни стартови позиции.Така наречените “совалки”
В залата - полуклек с 50-60 % от максималната тежест. 6-7 серии по 7-8 повторения с максимална интензивност.Бързината , разправят се изграждала до 13 годишнина.След това се набляга на силата, големината на крачката и подържането на скоростта.Футболистите разправят , че имат най- много спринтове с дължина около 20 метра.Трябва да пробваш спринтове основно на тази дължина .Търчане нагоре по баира с лека тежест, влачене на гуми и т.н.
Стречинга ти е много задължителен , предвид резките движения и опасността от “футболна болест”.Трябва да го правиш абсолютно преди всяка тренировка след загрявката и в края на тренировката по- задълбочено.Упражнения бол.
02.07.06
10:57
Благодаря ви , в момента работя върху физическата подготовка ( Издръжливост )
А от Понеделник до петък започвам да работя за бързината,гъвкавостта и повече с топка.
Още веднъж благодаря на всички. :wink: