04.07.06
16:43
как да изравня мерките на ръцете си ?
Лява (отпусната) : 22 см | Стегната : 25 см
Дясна (отпусната) : 23 см | Стегната : 26 см
Да натоварвам повече лявата или да намаля натоварването в дясната?
Абе при тея см може и 1 см да е от значение май :roll: ама първо по-добре ги направи към 35, и тогава гледай симетрия
Абе при тея см може и 1 см да е от значение май :roll: ама първо по-добре ги направи към 35, и тогава гледай симетрия
:shock: 35 :shock: значи има бая време да тренирам. . .
а за колко време горе-долу се посттига 1 см на ръката(приблизително)
за около 2,5кг до 5кг ка4ено тегло приблизително, след като ве4е се задържиш на определени килограми ще расте постепенно, но дотогава ка4вай кила и ще ти растат рацете
ами начи аз мойта ръка беше 27-28 някаде преди да трагна на фитнес и сега е 31 ии ходя от 3 месеца на зала
04.07.06
20:43
[quote author=“DaMp370”]как да изравня мерките на ръцете си ?
Лява (отпусната) : 22 см | Стегната : 25 см
Дясна (отпусната) : 23 см | Стегната : 26 см
Да натоварвам повече лявата или да намаля натоварването в дясната?
Колко кила си бе човек.. 22 см рака отпусната :shock: :shock: в 5 клас ракат ами беше 27
Яж повече.. !
[quote author=“YaN3v”]ами начи аз мойта ръка беше 27-28 някаде преди да трагна на фитнес и сега е 31 ии ходя от 3 месеца на зала
за 3 месеца това е бърз растеж на мускула.
каква ти е програмата?
е значи мойта ръка отпусната е 22 см като почна да тренирам и след 2-3 месеца ще ми е с 4-5 см по-голяма ли?
04.07.06
22:39
Ми и аз бързо дръпнах...в началото ми беше към 30 сега ми е към 35…
@DaMp370 много бьрзаш бе човек даваи го по спокоино още растеш не се претренирваи а когато доиде времето рьцете ще ти се уголемят и тогава ще им изправяш “симетрията” :wink: