22.07.06
16:13
Ако, примерно, се хвана за един гардероб, ‘се едно ще правя набирания, стоя на пръсти, и почна да “дърпам” гардероба, все едно ще се набирам на него, без да се повдигам, като напрягам мускулите на гърба, естествено, има ли някакъв ефект?
22.07.06
16:30
[quote author=“Sane”]Ако, примерно, се хвана за един гардероб, ‘се едно ще правя набирания, стоя на пръсти, и почна да “дърпам” гардероба, все едно ще се набирам на него, без да се повдигам, като напрягам мускулите на гърба, естествено, има ли някакъв ефект?
излез в пъравата квартална градинка и се набирай на лоста
хахахаха :lol: За пръв път чета за тренировка с гардероб :lol: :lol: :lol:
22.07.06
17:22
Хахах Колега направо ме разби сериозно.Виж сега няма да можеш да го направиш както трябва това,няма да има такова напомпване според мене,обаче евала че имаш такова въображение,съжелявам че те разочаровам
22.07.06
17:57
Ще напрегнеш предмишницата, гърба минимално :wink:
22.07.06
18:14
Не се мъчи, ефектът ще е нулев.
Звучи ми доста съмнително, но ако намериш начин да си вдигнеш краката и да не се опираш на гардеробаа... :shock:
Ако не ти се излиза по градинки или не искаш да си купуваш лост за набирания. пробвай на касата на вратата(някоя врата вкъщи) - малко е дискомфортно за пръстите, ама става - гепваш се за ръбчето сгъващ краката и си се набираш.
22.07.06
18:57
аз си направих лост у нас... между две стени.И си се набирам нормално
Има доста по добри варианти от гардероба.Хубаво е че имаш желание за тренировка но импровизирай....
[quote author=“Sane”]Ако, примерно, се хвана за един гардероб, ‘се едно ще правя набирания, стоя на пръсти, и почна да “дърпам” гардероба, все едно ще се набирам на него, без да се повдигам, като напрягам мускулите на гърба, естествено, има ли някакъв ефект?
Според мен по този начитн само ще разтягаш гърба, няма да го натовариш :roll:
23.07.06
13:45
Ще има ако отвориш вратите на гардероба, хващаш се за горната греда/ама да е здрава/и се набираш до горе нормално. Иначе едва ли ще стане нещо.Аз съм го правил тоя номер на 14 години и имаше някакъв ефект за гърба.