Аз мислех да си поръчвам 10 либри протеин и 2 кутии амино ама май ще се въздържа за сега...и дано наистина не се осерат с цените на доставките,че наистина ще се потвърди оня израз дето хич не обичам “българска работа” :evil:
Body_Builder,то хубаво е с наложен платеж,ама колко ще ти искат при доставката май само те си знаят...
25.07.06
15:19
[quote author=“Body_Builder”][quote author=“realityman”]Аве какви са тия поръчки .Някой поръчаха на 15 днес е 25 - 10 дни те с кораби от Сащ ли ги носят че толкова се бави? Теа хора от сайта се опитват да направят нещо, ама май май пак по нашенски.
Абе не мога да разбера защо говорите глупости.Никой няма да прави такъв сайт само за ебавка.Нормално е да се бави малко повече,но за такива цени чакането си заслужава.Аз съм сигурен,че всичко е истина.А пък и нали ти идва с наложен платеж-тогава какъв е проблема не даваж и един лев преди да си получиш поръчката.
Аз не говоря че няма да пристигнат, а че се бавят много по нашенски за тва говоря.
25.07.06
16:25
[quote author=“SpUd3r”]Пратих им майл да ги питам и ми казаха,че само НОВИТЕ поръчки щели да бъдат с друга цена,за моята поръчка бил 12 лева
Аха значи тея първите са били като на промоция :evil: а който си поръчва след тва минава на нормална тарифа :evil:
В такъв случай от магазина е по евтино и бързо :!:
25.07.06
16:32
[quote author=“weenie”]17лв първият килограм
5лв всеки следващ
:(:(:(:(
Тия са ненормални... Аз ще си взимам от bb.com 10лб протеин за 140лв., а тук не ми се смята просто.
5лв всеки следващ
И по този повод 10либри примерно струват около 191 лв и съответно отивам да си извадя Виза карта и бб.ком ето мееееееееееееееее :twisted: :twisted: :twisted:
25.07.06
16:41
[quote author=“YODA”][quote author=“weenie”]17лв първият килограм
5лв всеки следващ
И по този повод 10либри примерно струват около 191 лв и съответно отивам да си извадя Виза карта и бб.ком ето мееееееееееееееее :twisted: :twisted: :twisted:
Аз вече го направих. Препоръчвам ти ВИЗА от ЦКБ без такса за поддръжка и без одобрение. :wink:
И аз се отказах от услугите на въпросния сайт май.Няма много смисъл ми се струва...и такива номера... :evil:
Ако някой ще си поръчва от бб.сом с Виза, то нека да каже какво е станало, защото аз ги мотах месеци и накрая пак не искаха плащане с кредитна карта. То затова си поръчах от друг сайт - www.netrition.com където хем си има БГ в списъка, хем нормално си плащаш с Виза без въпроси, хем откликнаха на молбата ми и написаха цена на талона за митницата $25.36, а тя беше $88 и не платих и стотинка мито, а си взех 10 либри ON Gold Standard и други неща.
[quote author=“AC/DC”]Ако някой ще си поръчва от бб.сом с Виза, то нека да каже какво е станало, защото аз ги мотах месеци и накрая пак не искаха плащане с кредитна карта. То затова си поръчах от друг сайт - www.netrition.com където хем си има БГ в списъка, хем нормално си плащаш с Виза без въпроси, хем откликнаха на молбата ми и написаха цена на талона за митницата $25.36, а тя беше $88 и не платих и стотинка мито, а си взех 10 либри ON Gold Standard и други неща.
E, нали уж можело от бб.ком да се плаща с Виза?? :shock:
Аз също искам да поръчам от бб.ком,защо не може с виза,какъв е проблема???
26.07.06
11:33
bb.com не е много евтин сайт. Имаше разни по-евтини ама им нямам линковете.
Не знам този www.netrition.com дали не е и по-евтин. Като можете да поръчвате от него защо ви е бб.ком?
Аз имам виза ама е visa electron и май с нея нищо не става.
Колкото по-голяма е една поръчка толкова по-евтино идва доставката. Ако искате да направим една партия от 5 човека “за пробно”? Чиято карта се ползва, този човек ще си вземе там каквато комисионна иска :roll:
AC/DC ти навит ли си? Така и така вече си пазарувал от там имаш опит, а и пак можем да направим този трик с митницата. Дори да сложат някакво мито си го цепим и пак излиза евтино?
П.П. Ако си съгласен може да ми пратиш едно ЛС и ще го сложа в нова тема, че спамим тази :oops:
26.07.06
11:57
И кво? от nutritiontarget.com далавера може да има само с малките разфасофки...
[quote author=“manson”]bb.com не е много евтин сайт. Имаше разни по-евтини ама им нямам линковете.
Не знам този www.netrition.com дали не е и по-евтин. Като можете да поръчвате от него защо ви е бб.ком?
Аз имам виза ама е visa electron и май с нея нищо не става.
Колкото по-голяма е една поръчка толкова по-евтино идва доставката. Ако искате да направим една партия от 5 човека “за пробно”? Чиято карта се ползва, този човек ще си вземе там каквато комисионна иска :roll:
AC/DC ти навит ли си? Така и така вече си пазарувал от там имаш опит, а и пак можем да направим този трик с митницата. Дори да сложат някакво мито си го цепим и пак излиза евтино?
П.П. Ако си съгласен може да ми пратиш едно ЛС и ще го сложа в нова тема, че спамим тази :oops:
Аз съм ЗА.
largozol,дори и малките не излизат евтино!
5лв всеки следващ
промениха го, 15 лева за първия килограм, (може и 100 грама да си поръчал първия е толкова) и чакайте да не паднете, 7 лв за всеки следващ!
Избрал съм си от www.netrition.com продукти на стойност 206$,AC/DC имаш ли представа колко ще ми излезе с доставката???
Ми то така е още по тъпо :lol: Особено за повече кила.Ееееех това си е положението в наш’та държавица и едва ли ще се оправи скоро.
Аз още си чакам доставката, но дори и при тези цени ако не е лъжа и измама целия сайт си заслужава.Има продукти, които не мога да намеря в БГ и бих си поръчал пак въпреки 15лв доставка. :wink:
BERSERK трябва вече да си е получил стоката, минали са 16дена !
За тези, които ще си поръчвт от www.netrition.com цената на доставката се смята автоматично преди да потвърдиш поръчката - като преди това задължително пиши навсякъде, където можеш да не слагат етикет с цена (или да пишат някаква по-ниска от $45). Аз като си получих чувала пишеше само food supplements и някаква цена от 20-на долара. Също така и вътре в кашона не бяха писали цените в списъка със съдържанието, така че дори да се отвори колета не може да се разбере реалната цена. Днес пак ще си поръчвам неща, но пак повтарям и вие пишете нещо от рода “Do not put an invoice with the overall price on the parcel”, където ви питат за специални инструкции за shipping company. Същото пишете и после за специални инструкции за ордера, =>accept и готово. Все пак, ако искате да правите комбина за голяма поръчка, то тези от нашата митница могат да се усъмнят, ако е някакъв огромен чувал и е само 20-30 $, но пък няма да имат правно основание дори да проверят реалните цени, защото изпращача ще си е написал неговата цена, в случая нереално ниска и те ще трябва да се съобразят точно с тази цена.
26.07.06
15:40
Абе добре ама какви са тия неща.има си продукти и цени примерно протеин 2 либри = 60 лв.Порачвам чакам определени дни и като доиде си плащам точно тези 60 лв които са писани в калаога.То това е все едно да си порачаш кола от германия на определена цена и като доиде да ти кажат ами има и за доставка още да се плаща кви са тия глупости не знам.Да напишат реалните цени още в каталога и да се плащат само по тях а не всеки да си изчислява.
26.07.06
15:41
Не може аз от Ню Йорк да си поръчам 10 паунда протеин от бб.ком, ти от Враца да си поръчаш същото и да ни е еднаква доставката :wink:
26.07.06
15:45
Не може аз от Ню Йорк да си поръчам 10 паунда протеин от бб.ком, ти от Враца да си поръчаш същото и да ни е еднаква доставката :wink:
Ясно, ама аз говоря за www.netrition.com .Те нали са българи тия или греша?Говоря да си изчислят всичко за 1, 2 ,5, 10 кг разфасовки и да дадат крайна цена в каталога си /ако са БГ фирма .
26.07.06
15:47
Интересно доставката от http://www1.netrition.com си стои на $48 долара независимо какво количество сложа. При всички ли е така или аз не смятам правилно
При мен определено не е така. Пробвай като промениш нещо после да кликваш re-calculate и тогава провери
26.07.06
17:43
[quote author=“AC/DC”]При мен определено не е така. Пробвай като промениш нещо после да кликваш re-calculate и тогава провери
А ти как ги убеди и с кой си писа на фактурата да не е реална стойност? Ако отговориш по-подробно ще съм много задължен. :wink:
ако мой приятел ми вкара протеин директно от САЩ ще плати ли някакви такси или нещо такова.
26.07.06
21:06
видяхте ли новите немски суплементи много яки цени ??? 8) :wink:
26.07.06
21:34
Аз съм ЗА!!! да направим обща поръчка и съответно да дадем някой лев на човека,който ще получи продуктите.
26.07.06
23:21
[quote author=“BIG PICHAGA”]видяхте ли новите немски суплементи много яки цени ??? 8) :wink:
на кой сайт?
[quote author=“Sportex”][quote author=“AC/DC”]При мен определено не е така. Пробвай като промениш нещо после да кликваш re-calculate и тогава провери
А ти как ги убеди и с кой си писа на фактурата да не е реална стойност? Ако отговориш по-подробно ще съм много задължен. :wink:
Аз си поръчах, но малко по-рано бях внесъл пари в картата и те ми писаха, че превишавам парите си. Аз им отговорих да проверят пак, защото може би отнема време за тази операция при внасяне на пари да покаже при тях новата сума в картата и също ги помолих (отново) да пишат по-ниска цена и да ми пишат. Когато ми отговориха, че вече всичко е ОК с парите в картата, писаха и, че са изпратили молбата ми до хората, които пакетират, но не обещават нищо. В последствие като си получих колета, видях че наистина са писали ниска цена. То същото стана и днес - поръчах си нови неща за 155$ и пак ми отговориха по същия начин. Надявам се пак да няма проблем.
Момчета Виза Електрон (на ОББ е) дали ще свърши работа.Водят я дебитна ,но някой беше споменал за Виза Електрон (незнам на коя банка беше),че имала стойността на кредитна и с нея спокойно може да се поръчва.Ако е така направо да се “пускам” и аз на разнообразния пазар на бб.ком. :lol:
27.07.06
11:27
Това за Виза Електрон е интересно. Гледам че вече пишат че може да се използва за онлайн покупки (има код за интернет пазаруване), но дали сайтовете я приемат?
27.07.06
11:32
Ами поразрови се в раздела “Общи теми за хранетелни добавки “и ще разбереш за к`во става въпрос . :D
27.07.06
11:40
Ами поразрови се в раздела “Общи теми за хранетелни добавки “и ще разбереш за к`во става въпрос . :D
www.best-body-nutrition.net Akо става дума за тоя сайт не виждам да са много добри цените, ама айде както и да е. :wink:
27.07.06
11:58
И аз имам Visa Electron no e na SG Bank. До колкото знам не се приема. На много малко места може само. За сега единствената ми ползва от нея е че мога ако съм в чужбина да си изтегля пари от банкомат.. да не говорим че тук в БГ мога да тегля само в долари и в евро, но може само моята да е така, тъй като я исках специално за чужбина тази :roll:
Брех, надявах се днес някой да се похвали, но .... почвам да се съмнявам.
/офтопик
Виса Електрон е за източна Европа, ако искате дебитна карта - Виса Класик от ОББ или ЦКБ, колкото до кредитната карта би трябвало всяка една международна виса или мастеркард да работи.
27.07.06
13:56
Най-добре да не е Електрон, а да си е дебитна Visa, която става за онлайн покупки в интернет.Кредитната карта се издава по-трудно и е по-рискоево.Дебитната колкото пари си внесеш в нея за толкова можеш да купиш и после край , а кредитната може така да се отпуснеш да пазаруваш, че после цяла година да връщаш кредити. :wink:
27.07.06
14:54
[quote author=“emzo”]Брех, надявах се днес някой да се похвали, но .... почвам да се съмнявам.
/офтопик
Виса Електрон е за източна Европа, ако искате дебитна карта - Виса Класик от ОББ или ЦКБ, колкото до кредитната карта би трябвало всяка една международна виса или мастеркард да работи.
Изглежда че никой не си е получил реално поръчката . :D Ако въобще някой е поръчвал нещо . :wink:
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“emzo”]Брех, надявах се днес някой да се похвали, но .... почвам да се съмнявам.
/офтопик
Изглежда че никой не си е получил реално поръчката . :D Ако въобще някой е поръчвал нещо . :wink:
поръчах Селлмас на бсн, днес е 9ти ден, до 11ти има време, никой още не се е обадил де!