06.08.06
01:37
Как мога да постегна седалището най-вече в горната част като не увелича мускулната маса(имам такава и честно казано ако я увелича ще стане грозно според мен).Да уточня че мисля че имам и малко манини в горната част на седалището.
Приемам отговори - всякакви.
[quote author=“Kambata”]Как мога да постегна седалището най-вече в горната част като не увелича мускулната маса(имам такава и честно казано ако я увелича ще стане грозно според мен).Да уточня че мисля че имам и малко манини в горната част на седалището.
Приемам отговори - всякакви.
Да ти кажа на мене “дзадника” ми си стегна от дигането на крака от вис. Правиш 3 серии по 25 повторения - хем г*за ти се стяга хем и корема, а и упражнението е приятно за правене :wink: По-здрави
06.08.06
03:27
Мисля че това което ми предлагаш е за долната част на седалището,а аз питам за горната.
06.08.06
12:14
Мдам, пробвай с тяга. Също хиперекстензии, но задника ти трябва да стърчи малко от нивото на подложката, за да участва и той в изправянето, а не само долната част на гърба.
Седалишните мускули са мускули като останалите и при тяхното стрениране ще растът...
иначе клека е най-бързото решение , задникат ти ще се стегне но ще и по порасте .......
Клека е добро упражнение,но си има своите недостатъци-като например набиването и забавяне на растежа
Аз клякам от скоро и ти го препоръчвам наистина се усеща голямото напрежение и стягането на горните мускули!
Успех
06.08.06
12:35
Благодаря на всички !
FRANKO1: Ще има ли ефект тягата(ако говорим за мъртва тяга) , ако я правя с по малко килограми щото ма е страх за кръста?(нече ме боли ама много хора се оплакват - то е и от неправилно изпълнение ама все пак...)
[quote author=“Kambata”]Благодаря на всички !
FRANKO1: Ще има ли ефект тягата(ако говорим за мъртва тяга) , ако я правя с по малко килограми щото ма е страх за кръста?(нече ме боли ама много хора се оплакват - то е и от неправилно изпълнение ама все пак...)
ако правиш тяга с малко килограми значи нищо не правиш.При тягата или правиш с много тежко или въобще не правиш тяга :wink:
06.08.06
13:12
Наскоро почнах да чета всички теми и мнения от форума от начало и в една тема един от постовете гласеше:
лягаш по корем и започваш бавно да вдигаш краката нагоре като краката се редуват а не и двата едновременно, също така след като дигнеш кракъ се стараеш да го задарйиш във въздуха за около 2-3 секудни. Правят се 3x20 повторения и като го пробвах при мен имаше резултат. Пробваи и ти. Успех 8) 8)
[quote author=“Kambata”]Благодаря на всички !
точно за мъртва тяга става въпрос и я прави с леко приклякане.
хиперекстензиите също могат да ти свършат работа както ти казаха по-горе, а може и някое дискче да прегърнеш като ги правиш.
помагат.на мен много добра работа ми върши полуклека за натоварване на глутеусите
07.08.06
01:08
Мерси отново на всички !