14.08.06
21:45
Здравейте.Аз съм чисто нов във форума и във фитнеса.Искам да ви попитам дали имате някаква програмка за абсолютно начинаещи, без стероиди и други подобни.Ще си тренирам в къщи засега, няма откъде да взема програма и се обръщам към вас с молба да ми дадете някаква.Мерси че прочетохте това и извинявайте че ви отнех времето :wink:
21.08.06
22:37
Ще си тренирам в къщи засега, няма откъде да взема програма и се обръщам към вас с молба да ми дадете някаква.
Нима имаш всички уреди необходими за фитнес у дома? Ако е така наистина виж линка от горния пост. Аз започнах с тези програми и съм много доволен от постигнатото(18 кг. за година и 7 месеца).
никога не си ходил на обществена зала?
п.с. ако това е така мпже би и аз ще имам някакъв шанс :) (дано!!!) а хран режим кога си започнал да спазваш?
27.08.06
19:27
[quote author=“ASTOR”]Аз Всичко съм постигнал вкъщи с 2-3 уреда
напълно съгласен съм тряба ти единствено щанга и дъмбели нищо повече. иначе набирай си се навън,кофички,търчи ако искаш,лицеви опори но не очквай нищо впечатляващо
27.08.06
19:38
[quote author=“FIREBLADE”]напълно съгласен съм тряба ти единствено щанга и дъмбели нищо повече. иначе набирай си се навън,кофички,търчи ако искаш,лицеви опори но не очквай нищо впечатляващо
Хаха. Имам един приятел, който си тренира у тях и има само дъмбели, щанга и скрипец и да ти кажа ли колко ръка? Еми брато само 38см. И тази 38см я почна да я прави преди година когато ръката му беше 31см. !!!
27.08.06
19:41
и според теб 7 см за една година са малко?
колеги, не искам да заасягам никого, но не питах вас, пък аз съм чел това-онова и имам някаква представа, пък и зн какво е да тренира човек сериозно.......
27.08.06
20:47
Казвам, че са много за трениране вкъщи ! :!: