26.08.06
17:09
ЗНАЧИ от 4 месеца не сам спирал тренировки. вапроса ми е 6те баде ли добре ако направя почивка от 2 седмици и пак запо4на да тренирам.за6тото сам 4ужал 4е е добре да се пражят малко по4ивки на няколко месеца .
26.08.06
17:12
Aко чувстваш умора и прецениш, че наистина имаш нужда от почивка по-добре си почини за 1-2 седмици.
26.08.06
17:27
о според мен почивката от 1 седмица ще е много добре дори да не се чувсташ изморен , защото ти може да не осещап обаче тялото ти осеща всичко :wink:
26.08.06
19:56
аз попринцип 2-3 месеца почивам по 1 седмица за пълно възстановяване
Повечето правят така даже и аз тренирам цяла година и 1 месец от нея само си почивам напълно достатъчна е тази почивка за организма ти.По принцип почивам 1 месец от лятото.
я си блъскай здраво.......ще почиваш в гроба....... а иначе почивай като си болен или заради море нещо такова два месеца почивка са толкова много и то в началото то сигурно точно сега тялото ти е почнало да се изменя
27.08.06
14:59
почивка от 1 седмица ще ти дойде добре :D :)
27.08.06
15:16
[quote author=“elfisha_np”]почивка от 1 седмица ще ти дойде добре :D :)
1 седмица е идеално
зависи ти как се усещаш. ако прецениш, че ти е писнало за момента или си уморен, почивай, но наистина - повече от седмица наведнъж е доста.
28.08.06
13:41
ахм ами то зе 4е ми хареса не6то да по4ивам :D .направих една седмица по4ивка ама 6те направя о6те една седмица сас леки тренировки кофи4ки набирания лицеви 4е да не губя форма апак като свар6и и 2 седмица по4ивка по4вам пак тейжи4ки тренировки.и все пак благодаря за саветите.
Петко К - Оправи си поне малко правописа и не замествай букви с цифри.
Моето мнение е, че не трябва да почиваш повече от десетина дена. Ако го направиш повече (индивидуално е за всеки), смятам, че ще дръпнеш назад.
На три месеца - една седмица почивка е идеалният вариант според мен. Връщаш се в залата по-силен и възтановен.
29.08.06
11:25
и по-голям :D , муслкула расте докато почиваш а не по време на тренировка :wink:
29.08.06
11:42
[quote author=“newbie”]и по-голям :D , муслкула расте докато почиваш а не по време на тренировка :wink:
Това почти всеки го знае 8)
29.08.06
11:46
[quote author=“elfisha_np”][quote author=“newbie”]и по-голям :D , муслкула расте докато почиваш а не по време на тренировка :wink:
Това почти всеки го знае 8)
нищо , нека знаят , казвам на тези които не знаят и нали темата е за почивка , и това е целта на почивките , да се възстановяваш и да растеш ;) ,да знаете че няма нужда от дълга почивка ( 1 -2 месеца ) а от достатъчна почивка