30.08.06
00:03
Вторник
Гърди
Лежанка хоризонтална-3x8-10
Горна част лежанка-3x8-10
Долна част лежанка-3x8-10
Пуловър-3x-12-15
Бицепс
Сгъване с прав лост-3x8-10
Сгъване с дъмбели от седеж-3x8-10
Скотова пейка-3x8-10
Коремни преси-3x20
Четвъртък
Крака
Велориметър 10 min
Лег. преса-4x12-15
Задна част машинна-4x13-15
Хипер екстензии-3x20
Прасец от седеж-3 до отказ
Рамо
Раменни преси с дъмбели от седеж-3x10
Разтваряне на дъмбели встрани-3x10
Събота
Гръб
Скрипец пред гърди широко-4x10-12
Скрипец отгоре тясно-3x10-12
Дърпане на дъмбел с 1 ръка-3x10
Скрипец отдолу тясно-3x10
Трицепс
Кабел тесен хват-3x10
Френски отлег-3x10
Разгъване на дъмбел зад глава-2x10
Коремни преси-3x20
ако имате някакви съвети или добавки моля да чуя :)
ПС: 53-54 килограма съм
ПС2: момче съм на 15 години
30.08.06
09:25
Може да си вземеш малко гейнърче, каквото ти решиш, но относно програмата - защо не я направиш в понеделник, сряда и петък 8)
Ако ми кажеш каква ще е разликата ще съм ти много задължен.
30.08.06
11:45
Не ми харесва.
За бицепс прави 2 упражнения, а за гърди, гръб, крака, рамо и трипепс - по 3 упражнения.
Защо за бедрата правиш толкова много повторения? Някой да не ти е казал теорията за червените/бели мускулни влакна :D
При гърдите махни една лежанка и сложи дъмбели.
За добавки е рано. :wink:
хихи, elfisha_np, защо му даваш гейнър на 15 и какво значение има дали ще започва сплитът в понеделник или вторник? :D
30.08.06
11:56
Ако ми кажеш каква ще е разликата ще съм ти много задължен.
Еми в някои градове залите не работят събота и неделя :!: :wink:
[quote author=“manson”]
хихи, elfisha_np, защо му даваш гейнър на 15 и какво значение има дали ще започва сплитът в понеделник или вторник? :D
manson аз от 15 годишен пия протеини и то първо без да тренирам и 2-3 след като почнах да пия протеини почнах и да тренирам :!: А отностно сплита за какво му го давам в пон., ср. и петък - ем по - горе съм писал :!:
30.08.06
12:08
Моля, не пускай поредни постове!
Това, че си го правил не значи, че е правилно. Начинаещият трябва да се научи първо да тренира и яде. После за да излезе от застоя може да почне добавките. Аз добавките съм ги почнал и преди тебе, но никого не съм съветвал така, нали :?
30.08.06
19:26
Прави 3 упражнения за рамо, намали повторенията за бедрата както каза менсън и замени някое(може и 2) от упражнения за гърди с дъмбели. На мен ми помогна доста тая смяна. За добавки... знам ли и аз. Аз пих някъв протеин като бях на 4 месеца стаж, ама той беше неква куче марка български, така че недей да се занимаваш от сега с тия неща.
[quote author=“manson”]Моля, не пускай поредни постове!
Това, че си го правил не значи, че е правилно. Начинаещият трябва да се научи първо да тренира и яде. После за да излезе от застоя може да почне добавките. Аз добавките съм ги почнал и преди тебе, но никого не съм съветвал така, нали :?
Хмм,аз почнах да тренирам в зала на 10 години :? и точно на 15 започнах да взимам добавки.Това с абсолютно нищо не ми повлия...от негативен аспект