Как ви се струва?

EL

31.08.06
12:13

Здравейте!
Как ви се струва да првя 2 упражнения за малките мускулни групи и по 3 за големите в период на изгражднае на мускулна маса.

31.08.06
12:30

Струва ми се, както предполагам и на другите напълно нормално  :lol:
Предполагам си начинаещ.

Според мен няма значение каква е мускулната група! Аз за почти всяка правя 3 упражнения с по 3 серии. Даже някаде бях, че точно 3х3 било най-добре! Иначе другия начин да определиш колко ти трябва е според твойте си индивидуални особености, аз примерно не мога да си натоваря гърба само със 3 упражнения, а гърдите пък направо ги “късам” то4но с 3х3… С няколко думи: експериментирай със тялото си, за да разбереш какво е най-добре да правиш!

Лично мнение!

EL

31.08.06
13:52

[quote author=“topDevil”]Струва ми се, както предполагам и на другите напълно нормално  :lol:
Предполагам си начинаещ.

не съм начинаещ но на скоро го чух тва и реших да питам как ви се струва :) стажа ми е 1 година

31.08.06
13:59

Според мен трябва да усещаш кога вече си се напомпал и кога си натоварил на макс мускулите е това става с времето но според мен това е по-добре от колко то да спазваш някаква програма която е написана от някои при които тя деиства.Това е много индивидуален спорт и при секи сичко е различно !!!

31.08.06
15:17

Е, че с 1 година стаж ти трябва да знаеш най-добре. За начинаещите е напълно нормално това трениране.
П.С. Кво значи 3х3 и как напомпваш гърдите с 3 серии по 3 повторения...

_M

31.08.06
16:48

[quote author=“topDevil”]Е, че с 1 година стаж ти трябва да знаеш най-добре. За начинаещите е напълно нормално това трениране.

човекът има предвид 3 упражнения по 3 серий,но за мен и това е изключително малко

Ами звучи приемливо. Може да е малко по тежка програмата, но ти си решаваш. Доста стандартна изглежда.

31.08.06
20:33

[quote author=“_MuSa6I_”][quote author=“topDevil”]Е, че с 1 година стаж ти трябва да знаеш най-добре. За начинаещите е напълно нормално това трениране.

човекът има предвид 3 упражнения по 3 серий,но за мен и това е изключително малко

Защо да звучи малко... :roll:  :?:
Човек като влезне в залата има два избора :
1. Да тренира една мускулна група с много упражнения,но като цяло лека тренировка. или
2. Да прави качествени упражнения,но като цяло тежка тренировка с малко упр.

3х3 означава 3 упражнения по 3 серии! Може да ти изглежда леко, но принципа на тази схема според мен е да използваш доста големи тежести! Четох някаде, че тези 3х3 ще то донесът достатъчно натоварване за хипертрохия, повече серии или упражнения ще допренесът само с 0 до 5 % повече ефект! А претренирането с повече от 3х3 е доста вероятно!

31.08.06
21:19

бе ** ** ***** *****!!! то има упр особенно за гръб и гърди пък за крака да не говорим че под 15 серии си е отбии номер дето 3 серии са си малко ина4е като упр аз мога и само две да правя и пак ше има ефект..... набирания 5-6х10 или до отказ и мъртва тяга пак 5-6 поне и там колкот можеш с тежеста...... пък и както казаха останалите ти си го усещаш..... къвт е шанса да претренираш такъв е и да не се натовариш добре .... така 4е то е комплексно ....днес не си на кеф праиш колкото толкова а следвваштия път повече........къде бях чел за един изрод културист дето като усети че не се е доизцедил прави по 250 набирания и 250 кофи ..... като уточнявам без почивка ........ ако питаш мен за големите групи мускули по дообре тва 3х3 да го направиш quattro :wink:  :P

02.09.06
20:42

[quote author=“Lucifer_”]бе ** ** ***** *****!!! то има упр особенно за гръб и гърди пък за крака да не говорим че под 15 серии си е отбии номер дето 3 серии са си малко ина4е като упр аз мога и само две да правя и пак ше има ефект..... набирания 5-6х10 или до отказ и мъртва тяга пак 5-6 поне и там колкот можеш с тежеста...... пък и както казаха останалите ти си го усещаш..... къвт е шанса да претренираш такъв е и да не се натовариш добре .... така 4е то е комплексно ....днес не си на кеф праиш колкото толкова а следвваштия път повече........къде бях чел за един изрод културист дето като усети че не се е доизцедил прави по 250 набирания и 250 кофи ..... като уточнявам без почивка ........ ако питаш мен за големите групи мускули по дообре тва 3х3 да го направиш quattro :wink:  :P

Ох боже... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  Днеска ми втръсна да обяснявам...
Пак ти повтарям НЕ Е ВАЖНО КОЛКО,ВАЖНОТО Е ДА Е КАЧЕСТВЕНО...
3 упражнения по 3 серии е ПЕРФЕКТНО,ако е достатъчно интензивно...

SA

02.09.06
22:01

Някъде пишеше ‘за да порастнеш голям трябва да претренирваш” в някакво списание го бях прочел.

JI

02.09.06
22:57

ами опитйа може да станеш жив пример  :lol:  :lol:  :lol:

03.09.06
01:23

Може би си прочел грешно. Може би е било, че трябва поне веднаж да си претренирвал за да знаеш пред какво си изправен, и да знаеш - че никога вече небива да го допускаш

EL

07.09.06
08:34

Еми по-добре за малките прави 3, а за големите 4 серии, щом имаш стаж 1 година  8)

07.09.06
15:30

Да питам тука да не правя нова тема , дано не се сърди автора  :wink:

Та къв въпроса ... Абе след колко месеца стаж се разбира,дали си напреднал  :roll:

EL

07.09.06
16:36

[quote author=“J0”]Да питам тука да не правя нова тема , дано не се сърди автора  :wink:

Та къв въпроса ... Абе след колко месеца стаж се разбира,дали си напреднал  :roll:

Не не се сърдя  :)  след около 9 месеца вече си напреднал поне тека аз го знам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1