въпрос за предмишницата

26.09.06
09:14

мога ли да си я тренирам всеки ден с тези където са като бързоварчета

26.09.06
09:23

ами да...но само с тях няма да постигеш пълен ефект.

Ако искаш наистина да развиеш хубава предмищница си прави с лост.

26.09.06
14:58

а тва с лоста как се правеше  :?:
И мога ли с тези дето са за стискане като бързоварчета да я тренирам примерно по 2-3 пъти на ден аз го правя по 4 серии 50-60 стискания какво ще кажете вие по въпроса  :wink:

http://www.bb-team.org/exercise/000263.php

Ето ти ги за предмищница упражненията. Аз ги правя с бицепса. Тия джиджавки където се стискат не ми вдъхват доверие.

26.09.06
20:09

еми тия които ги стискаш , най-много да ти задвавят хвата .. може и да порасне но нз ..
иначе предмишницата е свързана с хвата , ако правите тяга без фитили би имало ефект , то по принцип мишницете участват почти при всички упражнения

26.09.06
20:18

а възможно ли е като я тренирам всеки ден с тези дето се стискат по 4 серии 50-60 повторения по 2-3 пъти на ден нещо да я преуморя  :roll:

26.09.06
23:06

а възможно ли е като я тренирам всеки ден с тези дето се стискат по 4 серии 50-60 повторения по 2-3 пъти на ден нещо да я преуморя

предмишницата и прасецът са много издръжливи и няма риск от претрениране.Аз ти препоръчвам да навиваш въже с тежест - най-доброто упражение според мен

27.09.06
01:44

четох статиите за предмишници и навиването на въже с тежест, но така и не разбрах какво е това упражнение, няма снимка, та някой може ли да обесни.

27.09.06
11:30

Трябва ти някакъв къс лост  30, 40 см.  Вързваш едно въже за него и на въжето тежест. Хващаш лоста с двете ръце и почваш да навиваш въжето. Някой да ти даде схема, че мен ме мързи :)

04.10.06
10:08

Това за стискането на гумата върши работа но предимно заздравява
хвата,без навиването на въже и лоста няма да има голям видим
резултат

IC

05.10.06
02:01

определено барзоварите помагат но до известна степен ... според мен лоста му е майката !

06.10.06
14:22

Четох някъде, че Митьо Крика тренира предмишница всеки ден, тя е съставена от много на брой малки мускулчета и казва, че трудно можеш да я претренираш, но не разбрах защо ти трябва на теб всеки ден да я тренираш?

KY

06.10.06
16:07

я ми кавете някой спортен магазин в софия по възможност в центъра от кадето да си взема такова нещо за стискане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1