26.09.06
09:14
мога ли да си я тренирам всеки ден с тези където са като бързоварчета
26.09.06
10:53
Ако искаш наистина да развиеш хубава предмищница си прави с лост.
а тва с лоста как се правеше :?:
И мога ли с тези дето са за стискане като бързоварчета да я тренирам примерно по 2-3 пъти на ден аз го правя по 4 серии 50-60 стискания какво ще кажете вие по въпроса :wink:
26.09.06
19:25
http://www.bb-team.org/exercise/000263.php
Ето ти ги за предмищница упражненията. Аз ги правя с бицепса. Тия джиджавки където се стискат не ми вдъхват доверие.
еми тия които ги стискаш , най-много да ти задвавят хвата .. може и да порасне но нз ..
иначе предмишницата е свързана с хвата , ако правите тяга без фитили би имало ефект , то по принцип мишницете участват почти при всички упражнения
а възможно ли е като я тренирам всеки ден с тези дето се стискат по 4 серии 50-60 повторения по 2-3 пъти на ден нещо да я преуморя :roll:
26.09.06
23:06
а възможно ли е като я тренирам всеки ден с тези дето се стискат по 4 серии 50-60 повторения по 2-3 пъти на ден нещо да я преуморя
предмишницата и прасецът са много издръжливи и няма риск от претрениране.Аз ти препоръчвам да навиваш въже с тежест - най-доброто упражение според мен
четох статиите за предмишници и навиването на въже с тежест, но така и не разбрах какво е това упражнение, няма снимка, та някой може ли да обесни.
Трябва ти някакъв къс лост 30, 40 см. Вързваш едно въже за него и на въжето тежест. Хващаш лоста с двете ръце и почваш да навиваш въжето. Някой да ти даде схема, че мен ме мързи :)
Това за стискането на гумата върши работа но предимно заздравява
хвата,без навиването на въже и лоста няма да има голям видим
резултат
05.10.06
02:01
определено барзоварите помагат но до известна степен ... според мен лоста му е майката !
Четох някъде, че Митьо Крика тренира предмишница всеки ден, тя е съставена от много на брой малки мускулчета и казва, че трудно можеш да я претренираш, но не разбрах защо ти трябва на теб всеки ден да я тренираш?
06.10.06
16:07
я ми кавете някой спортен магазин в софия по възможност в центъра от кадето да си взема такова нещо за стискане