30.09.06
16:34
Здрасти,значи реших да си взема добавки и се двоумях между Creatine или Amino,защото нямах пари за двете.
В крайна сметка си взех и двете но в по-малки расфасовки които ми препоръча човека от магазина-би трябвало да ми стигнат за един месец!
значи взех си Creatine Monohydrate на Power Food 200гр и Amino-Bio Product Whey Tablets 150 tabs -общо за 40 лв всичко ми излезе.
Ето как ми казаха да ги пия:
в тренировъчен ден 5 гр креатин преди и след трен. и 5 хапчета амино веднага след трен
в нетренировъчен по 5 гр креатин най-добре сутрин на гладно и 5 хапчета амино разделени в съотношение 3 към две за целия ден тоест примерно 3 сутринта и между някое от храненията още две
та това е!Въпроса ми е според вас правилно ли е това и ще има ли ефект и какъв?
кретина е монохидрат и според някои трябва да се прави зареждащ период тоест 15гр разделени на 3 приема . иначе правино ти е казано
30.09.06
18:43
Аз през зареждащия период го пиех по 15гр./ден но разделен на 2 пъти - 5гр. преди тренирофка и 10гр. след.
Креатина може да го приемаш със протеина.
А ако не може да поемаш креатина и със декстроза.(Което също е добър вариянт.)
[quote author=“Shatter”]
Креатина може да го приемаш със креатина.
Тфа ако ми го обясниш .... Иначе повече от 5 гр монохидрат няма смисъл да се приема на 1 път щото няма да се абсорбира напълно а ше се изпикае ....
30.09.06
19:32
Хах :D
Грешка - може да поема креатина със протеин-а, тва ми беше мисълта.
[quote author=“Shatter”]Хах :D
Грешка - може да поема креатина със протеин-а, тва ми беше мисълта.
С аминото искаш да кажеш :)
G/Y/M/ : обади ми се да ми кажеш колко глюкоза да ти взема ;)